Guzzila Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 V prejšnji številki Motorrada so objavljeni rezultati ankete, ki so jo izvedli na podlagi cca. 47.000 prejetih anketnih vprašalnikov. Vprašanja so se glasila, kateri znamki lastniki najbolj zaupajo in kateri so najboljši motorji v posameznih kategorijah v lanskem letu . Rezultati: 1. Choper/Cruiser - zmagovalec HD V/Rod 2. Allrounder(vsestranski) - zmagovalec Z 1000 :yea2: 3. Enduro - zmagovalec BMW GS 1150 Adventure 4. Sport - zmagovalec MV F4 1000 Tamburini 5. Touring - zmagovalec Yamaha FJR 1300 6. 125 ccm - zmagovalec Cagiva Mito 7. Skuter - zmagovalec Vespa 200 Kot zanimivost je navedeno, da imajo lastniki Aprilij dosti boljše mnjenje in zaupanje v svojo znamko kot npr. lastniki BMW-ev. Rezultati so zelo zanimivi tudi zaradi tega, ker nobeden od zmagovalcev (razen GS-a) ne sodi med najbolj prodajane znamke ali modele na nemškem trgu. PS: Svoje mnenje je prispevala tudi moja malenkost.
Saint Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 He he, jaz mam o svoji Aprilii dobro mnenje :yea2: Sej vem, da sem pohlepen, ampak, a se ve, kak je bil nadaljnji vrstni red pri Allrounderjih :? lp Rudi
Guzzila Objavljeno April 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2004 He he, jaz mam o svoji Aprilii dobro mnenje :yea2: Sej vem, da sem pohlepen, ampak, a se ve, kak je bil nadaljnji vrstni red pri Allrounderjih :? lp Rudi Zdi se mi da BMW Rockster.
-pero- Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 (popravljeno) ... 2. Allrounder(vsestranski) - zmagovalec Z 1000 ... ...z1000 je superduper motocikl ...ampak da je naj-vsestranski :huh: Popravljeno April 23, 2004. Popravil -pero-
bajsi Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Ga pač majo v tej klasi ( vse polno velikih nakedov, ki grejo na potovanje, dopust, lokalno pisto, po žemljice itd.) Zato je allrounder. LP Bajsi
Mustang Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 A V-Rod sploh spada v chopper/cruiser klasifikacijo? Ali so ga tja porinili samo za to, ker je HD? Ker jaz v bistvu še zdaj ne vem, v katero klaso spada to čudo... :hmm:
Saint Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 Točno v to klaso, sicer je res za zapisežen HD fan tega ne kupi pod razno, razen enega za v garažo za zbirko :yea2: (ni zaj.. kar na forumih preverite). Sam dejstvo je, da je tole prvi HD v zgodovini, katerega bi tud jaz mel, pa se zelo držim rekla, da bom HD mel šele ko bom star in bolan, mogoče bi se ga sicer dalo pod naked spravit, sam ,prosim no, dejstvo je da je tole tipičen cruiser. lp Rudi
Guzzila Objavljeno April 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2004 V-Roda sem imel priliko peljati tudi sam. Vizuelno mi nikakor ni všeč, je nekako prenizek in predolg. Ded z 90 kg deluje na njem kot Krpan na kobilici. Vendar pa motor svinjsko potegne - se vidi da ga je konstruiral Porsch.
andrej Objavljeno April 26, 2004 Opozori Objavljeno April 26, 2004 Taka anketa pravzaprav pove malo o zanesljivosti motorjev, bolj kaže na to, kako pripadni znamki so njegovi lastniki in kako radi glasujejo na takih anketah: Zato tudi MV agusta na prvem mestu med sportaki (c'mon ... le koliko jih je?)
SiR Objavljeno April 26, 2004 Opozori Objavljeno April 26, 2004 V-Roda sem imel priliko peljati tudi sam. Vizuelno mi nikakor ni všeč, je nekako prenizek in predolg. Ded z 90 kg deluje na njem kot Krpan na kobilici. Vendar pa motor svinjsko potegne - se vidi da ga je konstruiral Porsch. tako pa ded s 140 kg na najbolj novodobnem HDju :) PS: motor je original, ne gre za pomanjšanega v merilu 0,75 proti 1 :(
Guzzila Objavljeno April 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2004 Taka anketa pravzaprav pove malo o zanesljivosti motorjev, bolj kaže na to, kako pripadni znamki so njegovi lastniki in kako radi glasujejo na takih anketah: Zato tudi MV agusta na prvem mestu med sportaki (c'mon ... le koliko jih je?) Točno, gre za "image" - ampak tudi ta je pomemben.
CAPIROMZY Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 tako pa ded s 140 kg na najbolj novodobnem HDju :) PS: motor je original, ne gre za pomanjšanega v merilu 0,75 proti 1 :( Symru a maš to HD minimoto? :lol1:
Guzzila Objavljeno April 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2004 tako pa ded s 140 kg na najbolj novodobnem HDju :) PS: motor je original, ne gre za pomanjšanega v merilu 0,75 proti 1 :( Še dobro da ima moped polna platišča, ker drugače bi se skrivila. :D
Saint Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 A tole je Photoshop al je V-ROD res tkole miniaturen :? :cry: lp Rudi
Netman Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 Na zapadu majo $$$ pa ni problem kupit HD - tu pri nas pa moramo do 1. maja (te bo baje vse boljše) bit zadovoljni s kakim japoncem .)
Mustang Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 Na zapadu majo $$$ pa ni problem kupit HD - tu pri nas pa moramo do 1. maja (te bo baje vse boljše) bit zadovoljni s kakim japoncem .) Japonci?! Never settle for less... Had a jap, hated it, never gonna do it again... but that's just me...
Pervy Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 (popravljeno) A tole je Photoshop al je V-ROD res tkole miniaturen :? :cry: lp Rudi motor je že OK samo symruja smo malo z photoshopom povečali .) hmmm čaki, a smo ga povečali al pomanjšali, syma mislim? :devil: :lol1: PS: ta glasovanja so pa itak brezveze, MV Agusta zmaga :hmm: ja ja sanja prasence o kukuruzu. to je pomoje bolj glasovanje kakšne mokre sanje majo motoristi :P Popravljeno April 29, 2004. Popravil PERVY
BaTeMaN Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Ko smo že pri Motorrad-u, ima morda kdorkoli od vas 05/2003 številko ?
bajsi Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Ko smo že pri Motorrad-u, ima morda kdorkoli od vas 05/2003 številko ? Aha. LP Bajsi
BaTeMaN Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Uh.. mam eno veliko prošnjo sem ti posredoval na privat MSG.... bi ti bil zelo hvaležen.
ceco Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Japonci?! Never settle for less... Had a jap, hated it, never gonna do it again... but that's just me... Gre tudi drugače: japonska tehnika z nalepko Made in USA. :grim Dobiš Cruiser of Decade.
kađiva Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Opa!! Cagiva MITO najboljši 125 in pa MV Agusta F4 1000 najboljši športnik :yea2: :notworthy: :OK: to mi deli!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se