skorp_jon Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Par slikic mojega motorja: Delal pa je en moj kolega.
Einherjar Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 Sorry, ampak men izgleda zlo amatersko pobarvano/porisano. Lahko da so slike take ampak ce se za kaj takega odlocas je skor bolje dat kakemo "profiju" da ti airbrush naredi...
Sanda7 Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 Zanimiv,samo da ti je ušeč to je važno
vulcan Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 Vsake oci imajo svojega malarja. :) Vazno je, da je tebi motor vsec. :OK:
skorp_jon Objavljeno April 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2004 Sorry, ampak men izgleda zlo amatersko pobarvano/porisano. Lahko da so slike take ampak ce se za kaj takega odlocas je skor bolje dat kakemo "profiju" da ti airbrush naredi... Če sem tak hotel met ne more drugače zgledat.
Einherjar Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 Če sem tak hotel met ne more drugače zgledat. Vidis, to je potem cisto drugace! Sicer pa kot so ostali rekli - ce je tebi vsec, potem je vse v redu... Sej ga bos ti vozil.
Thundercat Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 kombinacija je kr lepa...kvaliteta poslikave pa niti ni dobra...če si to hotel in ti je všeč.... :ph34r:
skorp_jon Objavljeno April 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2004 Saj na slikah ne zgleda tako kot v resnici. V živo je dosti boljše.
HAWKey Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 men rdeča barva ni tisto pravo, drgač pa vredu zgleda. res je pa najbol važn da je teb ušeč!
skorp_jon Objavljeno April 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2004 Saj jaz tudi nebi mel glih rdeče samo je ta motor sedaj prešel v sestrine roke in nisem mel tolko odločitve pri barvi.
AREA Objavljeno April 24, 2004 Opozori Objavljeno April 24, 2004 Zgleda lepo samo upam da se v zivo kaj bolj sveti :D
skorp_jon Objavljeno April 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2004 Saj bom šel na srečanje sedaj 6.5 mislim da je na goričkem GRONSKE STRELE in boste lahko tam videli kako je izpadlo.
Avatar Objavljeno April 25, 2004 Opozori Objavljeno April 25, 2004 Nekaj drugega je bolj pomembno kot sama barva. A je tisti deklič na drugi sliki tvoja sestra? :hmm: O:-)
*n*i*n*c*h*y* Objavljeno April 26, 2004 Opozori Objavljeno April 26, 2004 Nekaj drugega je bolj pomembno kot sama barva. A je tisti deklič na drugi sliki tvoja sestra? :hmm: O:-) Emm :hmm: ja te deklic sem jaz...njegova sestra.. :P Ta airbrush je v zivo cist ql in mu nic ne manjka! Barva je tudi super...ce glih sem na zacetku hotela pink.. :D Kot ste ze napisali..glavno da se meni vidi! B)
Shargo Objavljeno April 26, 2004 Opozori Objavljeno April 26, 2004 Emm :hmm: ja te deklic sem jaz... Ja kul no! Dej se gor na moped, da vidmo se kako gor pases..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se