aja Objavljeno April 26, 2004 Opozori Objavljeno April 26, 2004 Vabljeni na (mislim, da že 13.) moto zbor MK Posavac iz Orašja, BIH. Kaj dogaja: Zabranjeno pušenje (1.5. od 22.00-24.00) + 5 bandov Organizirana bo tudi tombola, za nagrado je čisto pravi motor - za otroke. :P .) Kot je že omenila Vale - kava ob katerikoli uri, hrana tudi, pijača poceni, ljudje zeloo prijazni... ŽUR BO!!! :yea2: .) B) Kontaktna oseba za info je predsednik Kruno: 00 387 633 423 34 ali pa AMD Posavac: 00 387 317 133 46.
Einherjar Objavljeno April 26, 2004 Opozori Objavljeno April 26, 2004 Hja, po planu naj bi bili mi dol... vec pa ne vem :)
aja Objavljeno April 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2004 Hja, po planu naj bi bili mi dol... vec pa ne vem :) Vi? Band? (ali že samega sebe vikaš .... :P .) :D ) Se vidimo! Pokliči, ko boste spodaj!
aja Objavljeno April 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2004 ... sicer smo pa v Orašje namenjeni: Vale, Volk, Zoolo&Maša, Uzzy, Mariči.... Benjamin bo kmalu že spodaj, jaz pa štartam danes okoli 14h... B) :yea2: :yea2:
Vale Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 (popravljeno) Bilo je ... :wub: O:-) :OK: :yea2: MACANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :rolleyes: Popravljeno Maj 3, 2004. Popravil Vale
uzzy Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Hja Uzzy&Mariči sta žal morala odpovedat :xx:
hotschko Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 jzst tut bil ... mende ... sej nism dzihr ... B) :afro1: :D
Vale Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 jzst tut bil ... mende ... sej nism dzihr ... B) :afro1: :D :hmm: :? O:-) :grim
AlterMann Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 jzst tut bil ... mende ... sej nism dzihr ... B) :afro1: :D Štanga... ??? :hmm: :?
hotschko Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Štanga... ??? :hmm: :? po moje ne ... sem imel suhe škornje zjutraj in nič potolčenih kolen ... :lol1: :lol1: :D :D
volk Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 :notworthy: Z besedami je bollj težko povedat kako je blo. V pon. ko sem se peljal v služ. sem mel občutek, kot da sem na zemljo nazaj paduuuu Ene lepe zgodbe so bile :004 Čakam kakšne fotke za videt, so veliko bliskavice pele :afro1: Kdaj gremo zopet ? :OK: Pakleni vozači :yea2:................ O:-)
aja Objavljeno Maj 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 (popravljeno) Evo tudi mene... v Evropi... :P :D Bila na zboru (in v okolici) 2 dni prej, pa dva dni potem... Kaj naj rečem - super je bilo BA :yea2: :yea2: :OK: Vreme kot naročeno, hrane itak preveč, pijače (če je bila potreba) tudi, ljudje še vedno isti, žur JE bil!!! B) .... Ja, pa 1. obletnica!!!! :OK: :wub: Le pot nazaj ni bila v kontekstu - včeraj, ko sva se z Benotom vračala, me je na mopiju pralo od ZG do Tržiča, neprestano, grdo :angry: ... pa še noč je padla tam pri Brežicah... Me je skoraj tovornjak sploščil... :wacko: A doma na toplem, mi je spet nasmeh izpod čelade zlezel! .) Ja tebe, ti mene, ko bolje zna..... :) :D :D :D Zoolo, slikiceeee!!!! :yea2: Popravljeno Maj 5, 2004. Popravil aja
aja Objavljeno Maj 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 Hja Uzzy&Mariči sta žal morala odpovedat :xx: Res žal.... :( Pa drugo leto, a ne?? .) :)
Vale Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 (popravljeno) Hudiča sej res... no pa sej smo že dol, pa bom še tuki 1. AJA IN BENO VSE NAJBOLJŠE :wub: 2. AJA IN BENO HVALA ZA VSE V ORAŠJU :OK: 3. EMILIJA IN SMAJL (upamdasempravnapisala) HVALA ZA VSE V ORAŠJU :004 4. HVALA VSEM (matersemžetečna ;) ) Volk se je zalubu :naughty: :friend2: Fotke dobite jutri zvečer ... SVEŽEEEEEEEE ... P.S. Melodija na mojem GSM-ju je vsem zelo všeč :lol1: Popravljeno Maj 5, 2004. Popravil Vale
volk Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Hudiča sej res... no pa sej smo že dol, pa bom še tuki 1. AJA IN BENO VSE NAJBOLJŠE :wub: 2. AJA IN BENO HVALA ZA VSE V ORAŠJU :OK: 3. EMILIJA IN SMAJL (upamdasempravnapisala) HVALA ZA VSE V ORAŠJU :004 4. HVALA VSEM (matersemžetečna ;) ) Volk se je zalubu :naughty: :friend2: Fotke dobite jutri zvečer ... SVEŽEEEEEEEE ... P.S. Melodija na mojem GSM-ju je vsem zelo všeč :lol1: :wub: skoraj :wub:
bmw Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 :wub: skoraj :wub: .....volk,pa ne že spet............. cccccc.......nikoli te ne bo izučilo...(kot tudi mene ne)....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se