Jebediah Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 ka vidim na eni sliki tudi ditecha? ;)) ka si pado, da si odtrgal al si preveč prtiskal pa gledal nazaj= ;)
aerox Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 kasni so pa kej rezultati? :) :) beno je zmagal na obeh dirkah :) :OK:
denZ Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 ka vidim na eni sliki tudi ditecha? ;)) ka si pado, da si odtrgal al si preveč prtiskal pa gledal nazaj= ;) hehe, veš kak je blo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smo ravno šli domov, pa sem ga probal zakurblat brez zauga, pa ni vžgal pa se mi ni dalo dol z motorja hodit pa sem ga malo nagnil da bi prišel do čoka....gor pa sem mel neke šuhe (emerica) ki sploh nimajo nikakega profila, pa je bil tan zravn šoder pa se je spospelalo pa je bil na tleh....tak da sem si špegel v rudzaki domov pelal, ročko pa sem že zravn zalimal s sekundnim... :D :D pa 2x se je tak vlil dež....
Jerry_exc Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 beno je zmagal na obeh dirkah :) :OK: pošteno :OK: bravo beno :notworthy:
PoŽiG Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 hehe, veš kak je blo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smo ravno šli domov, pa sem ga probal zakurblat brez zauga, pa ni vžgal pa se mi ni dalo dol z motorja hodit pa sem ga malo nagnil da bi prišel do čoka....gor pa sem mel neke šuhe (emerica) ki sploh nimajo nikakega profila, pa je bil tan zravn šoder pa se je spospelalo pa je bil na tleh....tak da sem si špegel v rudzaki domov pelal, ročko pa sem že zravn zalimal s sekundnim... :D :D pa 2x se je tak vlil dež.... :P aja? :blink: hehe lolek :lol1: :lol1:
Profi Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 Poročilo iz dirke --> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...555#entry334341
denZ Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 :P aja? :blink: hehe lolek :lol1: :lol1: sej je dons že vse oky...samo tisti nosilec ki špegl drži sem zalimal pa je ko novo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se