hotschko Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 FLAYO: Ostane ti še varjanta, da na položnico napišeš manjši znesek! Sam pazi - ne piši manj kot 2.500, ker je to najmanjša možna mandatna kazen, drugač se pa to kar obnese, pa itaq je bolš plačat 2.500 kot pa 5.000 (al ne...). Jst se s poštenostjo ne obremenjujem preveč, ker mi itaq država neprestano krade (al ne...) plačaj tako kot je zapisano, samo eno ničlo na koncu "pozabi" dodat :wink: :arrow:
marijan Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 pol te bodo pa preko davkarije rubli
Brrrm Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mislim, da je ta finta s premalo ničlami že razkrita in preživeta. Sicer pa, poskusi in seveda ne pozabi tu objaviti rezultatov. Ni lepšega, kot so prostovoljni poskusni zajčki. :D
FLAYO Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Bom ubral eno izmed variant....vas obvestim kako je slo ;) FLAYO
D.J. Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 tko bom napisal, ena stvar ki še vedno 100% drži in jo je celo "polcaj" izjavil uradno na TV je, da PO 2 LETIH POSTOPEK ZASTARA ČE V ROKU 1 LETA PO STORJENEM PREKRŠKU NE DOBIŠ NIČ NA DOM, POSTOPEK PREDČASNO ZASTARA moja izkušnja: naj bi šel prehitro po avtocesti- pištola radar kazen je bila previsoka, da bi bila izrečena na mestu zato sem dobil sodnika- normalno ane!!!! 70.000 + 3 pike pa ni bilo normalno zato sem se odločil da tega ne bom plačal na prvo pritožbo sem dobil negativen odgovor, na drugo pa ne pozitiven, (ker država ne bo priznala da imaš ti prav) ampak samo to da je postopek zastaral, kar je seveda vse kar sem jaz želel sicer pa ena tema o pritožbah že obstaja http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...r=asc&start=120
Mačica Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Jaz do zdaj še nobene kazni nisem plačala v znesku kot bi jo morala. Pa pol ni bilo več nobene frke (tok tok tok). Je vedno kaka ničla zmanjkala al je bla pa polovička od polovice...
trisha Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 tole se pa tud ne dogaja vsak dan...... prjatla z motorjem so imel v postopku policaji. Motor je registriran (ima prometno in označen z registrskimi tablicami), na motorju pa je tud veljavna nalepka za TP Ker pa policaj ni najdu nalepke je preveru prek zveze k dežurnmu na postaji...... ta je narobe pogledou u računalnik in ugotovu, da je registracija potekla letos spomlad (ni vidu, da je po tisti registraciji motor bil odjavljen iz prometa že jesen lansk let) No in so prjatlu lepo odvzel registrske tablice, ker motor ni registriran....... NAPAKA Napisal smo pritožbo..... vse ok...... sam kaj k policaj ni oddal tablce v pisarno, da bi jo poslal na upravno enoto.... tko da je tip že 2 tedna brez tablce Seveda mi je jasn, da bo treba it v tožbo, zarad povzročitve škode, psihičnih obremenitev in ostalih stroškov...... zanima pa me, če je ker ve...... al je treba it v tožbo takoj, al je treba počakat, da bo sodnik za prekrške najprej rešu pritožbo?? sej če nau noben vedu..... bom mogla pa po drugih poteh prebrskat..... lp
marijan Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 počakat sodnika za prekrške pol pa tožit in slečt gate tudi policaju! (kar pa seveda ne gre)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se