gros Objavljeno Maj 2, 2004 Opozori Objavljeno Maj 2, 2004 (popravljeno) Malo sem začetnik v motociklizmu in bi si rad kupil nekaj v smislu Yamahe TDR-ke, vendar me zanima, če pozna kdo kakšno dobro alternativo v 250 ccm izvedbi? 125 ccm se mi zdi rahlo švoh! Malo sem sicer gledal po internetu vendar nisem našel kaj pametnega - prosim če mi lahko svetujete. hvala vam lp Gros Popravljeno Maj 2, 2004. Popravil gros
Thundercat Objavljeno Maj 2, 2004 Opozori Objavljeno Maj 2, 2004 Težko boš našel...v kategoriji 250 ni glih take izbire....imaš kak čoper varjanto...Tdr stil mislim da v 250 ccm ne boš dobil...športni razred je tudi še zastopan....pa hard endure... zakaj pa bi želel ostati v pod 350 ccm razredu....a zaradi izpita.....bolj se ti splača počakat leto naredit A neomejeno pa bo.....
Zok Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 kaj ko bi jo odblokiral?? :hmm: ko stroj odblokiras, pride ven popolnoma drug motor, s cisto drugacnim karakterjem! .)
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 TDRka je zakon jaz bi jo še vedno imela,za ovinke špica,tud za potovanje je majka bla z njo na Češkem in Slovaškem brez problema
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se