YZFgeorge Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 Zdaj ko je zima zopet kujem načrte in iščem ideje za naslednjo sezono. Koliko vas je tukaj, ki poleti greste tudi na kako daljšo turo (2-4 dni)? Ali imate kakšen dober predlog za motoristično turo? Zaželjene so osamljene, vendar ne uničene, ceste. Že prejšnjo leto sem imel namen it čez Dolomite, pa potem ni bilo časa, niti mi ni uspelo najti kakšnega motorista, ki bi hotel iti zraven. Hotel sem it v področje okoli Bozen-a ter Gardskega jezera. Torej, če ste že bili, kakšne so vaše izkušnje, in če še niste bili, ali ste zainteresirani za tak podvig? Accelerate 'till you see God, then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 Turkey čaka(za en mesec) če bodo penezi za to!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 quote: Turkey čaka(za en mesec) če bodo penezi za to!! Uhh, Turkey je prevroča, stari, prevroča. Midva z Lee Dee sva hotela letos poleti (po Afriki) it tja dol, samo nama je bilo že "pri nas" (v Dalmaciji) prevroče. Turčija je pa itak v ueber vroča... Pejt raje spomladi ali jeseni, kakšen maj/oktober al pa kej takega -- drugač bosta guznila s sovoznico //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 Turčijo mam tudi jaz v planu,ravno danes sem se pogovarjala s frendom ki je bil lani.In pravi da sploh ni bilo vroče šel je avgusta in temperatura je bila okoli 28stopin razen tistega dela Turčije kjer je Izmir oziroma kjer so grški otoki tisti del je bil bolj vroč drugač pa gre.Pero morde se lahko kaj zmenimo. sanda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 Jaz bom pa lepo pocakal, da ispljunete vsi svoje predloge, potem se bom pa kam priklucu To, da je bilo v Turciji avgusta 28 stopinj, pa je mogoce bila bolj sreca, ker sem jaz imel letos prav tako 28 st. samo oktobra. Bolj v hribih pa zna biti znosno. Pero Turcija ni draga, stane samo priti do nje!! LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 z gogijem razmišljava o italiji in siciliji tam enkrat konec julija ali pa grčija al pa francija ne vem še čist točno vse je odvisno od financ.. dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 Priporocam Grcijo za 1.maj. V tem casu je najbolje na Peloponezu. Letos sva imela ves cas od 22-26 stopinj. Picis od Ancone do Patrasa(trajekt ena noc) pol pa samo na jug. Toliko praznih gorskih cest z dobrim asfaltom, da lahko samo sanjas! Za spanje nobenega problema ustavis se v hotelcku, placas okoli 4000sit na osebo, prostora je kolikor hoces. Verjetno bova ponovila tudi v 2002. A je kdo od prisotnih ze sel v Tunis pozimi? Danes sem se peljal en krog pa mi ne da miru.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 9, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2001 quote:z gogijem razmišljava o italiji in siciliji tam enkrat konec julija ali pa grčija al pa francija ne vem še čist točno vse je odvisno od financ.. Francija.....to pa to. Po možnosti v Pariz, potem pa do morja in po obali proti jugu. Za tako turo bi se ogrel tudi jaz. Lahko grem zraven? Accelerate 'till you see God, then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 10, 2001 Deli Objavljeno December 10, 2001 quote: z gogijem razmiąljava o italiji in siciliji tam enkrat konec julija ali pa grčija al pa francija ne vem ąe čist točno vse je odvisno od financ.. dr.looney Sicilija je QL. Bil tam leta 97. Od Rima naprej je avtocesta zastonj. Bencin je drag. Izogibajta se velikim mestom - ful kradejo kot srake. Grčija je ąe bolj QL. Je tudi nekoliko cenejsa od Italije. Bil dol 8x. Ce te kaj zanima, sam vpraąaj. Francija!? Drag bencin. Poleti velika moznost, da te napere deľ. Lepi gradovi. Azurna obala je pa predraga za nase place. Pa se gledajo te kot balkanca, ceprav so tudi francozi cigani. Mislim, da je Grcija, se najboljsa varianta, se posebej Peloponez, mogoce Kreta (juzni in zahodni del) shit je samo to, da je prevoz dol sorazmerno drag. Npr. trajekt Trst-Patras. Če te zanimata Grcija ali pa Sicilija, ti lahko prinesem v Twina pokazat slike. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 10, 2001 Deli Objavljeno December 10, 2001 quote: Turcija....to je tudi moja zelja, pa Climberja za vodica. Zarja Midva z Misho tudi malo ciljava na Turčijo. A bi sla ti po kopnem do tja (CRO, YU, BOL) ali po morju Trst-Patras in pol po Grčiji do Turčije ali pa Atene(Pirej)- Marmaris. Mene predvsem zanima juľna Turčija. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno December 10, 2001 Deli Objavljeno December 10, 2001 Ja to bi bilo za podebaterat-al kopno al z trajektom!!!!!! Vsekakor pa mislim da vročina nebi smela bit tak problem(hladno pivo prežene vsak problem)!!!!!!! Torej tu kar začnimo spisek prijav: -Pero in Tamala Ej midva greva tam okoli 15 julij do 15 avgust(cca)!!!!!!!!En mesec! Mislim da bi mogl bit zelo zabavno saj so turistom vreme in cene zelo naklonjene-vprašanje je samo politična situacija oz. bljižina kake vojne???!! Torej bi se bilo za zmenit in mislim da bi se imeli tudi v večji skupini kar prijetno!Stvar dogovora!!!! Ej Climber(in ostali enduraši) makadami so našiiiiiiiiiii!!!!!!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 11, 2001 Deli Objavljeno December 11, 2001 quote: z gogijem razmišljava o italiji in siciliji tam enkrat konec julija ali pa grčija al pa francija ne vem še čist točno vse je odvisno od financ.. dr.looney italija je tak tak, na siciliji se sicer nisem bil ampak je baje ful dobro. grcija julija prevroce, sem mel to letos v planu pa so me prepricali da grem verjetno komaj enkrat septembra. juzna francija je brezveze, pol se ti bolj splaca spustit v fr. alpe in provanso ampak ne se cudit ce bo ponoci kakih 5 stopinj. predlagam vam jug spanije, gibraltar in predvsem jug portugalske (algarve), pa ce greste julija imate tam se najvecji zbor v j evropi (faro) ki vam se ga splaca obiskat. ampak vse to je VROCE, ne se cudit ce bo kaka obcestna tabla kazala 37 stop. jaz bom poleti na morju potoval bom pa spomladi in jeseni. mi je prevroce v ledru in celadi cehe (in podobne) pa tovornjake v kolonah prehitevat z 50 km/h. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 11, 2001 Deli Objavljeno December 11, 2001 quote: italija je tak tak, na siciliji se sicer nisem bil ampak je baje ful dobro. Sicilija je zelo lepa in vsakemu priporocam ogled. Obvezen je ogled Etne, ne bo nikomur zal. Pa Taormina je lepa, pa kaksna Aqua Alcantara, pa...pa... jao, koliko je teh stvari! Se bolj pa Sardinija, ki je bolj mirna in se lepsa. Prelazi so prakticno neobljudeni, edino, kar srecas, so krave. Tudi na cesti. In preluknjane oznacevalne table. Najbrz se lokalni mafijozoti igrackajo in jih prestreljujejo... ampak nismo v 20 dneh doziveli nobenih tezav po Italiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 11, 2001 Deli Objavljeno December 11, 2001 Jst bi sla pa v Maroko. September ali pa se raje oktober. Kaksen interes? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno December 12, 2001 Deli Objavljeno December 12, 2001 MACICA, bil sem trikrat na Češkem. Če boš kaj rabla kar vpraši. Je pa poceni vse, razen bencina. Uredil - MARJA on 12/12/2001 18:59:51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 quote: italija je tak tak, na siciliji se sicer nisem bil ampak je baje ful dobro Zakaj bi bila pa Italija tak tak ? Bil v Dolomitih dvakrat in tudi v Toskani. Italija je zakon, samo hribčke je treba poiskat, ravnina je pa tako povsod dolgčas. Ceste pa so dobre in Italijani na srečo ne zalivajo razpok na cesti s tisto črno maso(bitumen?), ki ob prvi vlagi deluje kot bananin olupek na cesti, tako kot naši vrli primorci. Pa še policaji so skulirani, vsaj jaz ne vem, da bi kdo imel kakšne probleme z motorjem, drugače kot na Route 69, ko Avstrijci na najboljših odsekih postavijo radarje.(vsaj tako je slišati, čeprav jih jaz nisem opazil.) Sicer pa bi bila mogoče, predvsem za tiste z močnejšimi motorji dobra izbira v poletni vročini Švedska. Baje so tam ceste zelo dobre, ampak širše in bolj odprte, se pravi za večje brzine. No ja, važno, da se nekam gre. Zanima me edino kako si tako skupinsko potovanje predstavljate. Najbrž bi bilo za nekatere(recimo mene) precej duhamorno voziti se v skupini s počasnejšimi, zato bi bilo fino, če bi določili pred začetkom vožnje točke, kjer bi se počakali. LP MotoManiac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 17, 2001 Deli Objavljeno December 17, 2001 quote: ... Sicer pa bi bila mogoče, predvsem za tiste z močnejšimi motorji dobra izbira v poletni vročini Švedska. Baje so tam ceste zelo dobre, ampak širše in bolj odprte, se pravi za večje brzine. ... Hola! Izjemno lepa je tudi Norveska - a kaj, ko veljajo iste zadeve kot je Ice povedal za Svedsko: krasne ceste, omejitve pa 80 do 110! Kazni se zacnejo nekje pri 400 DEM in gredo se precej dalec naprej... Tudi dez velikokrat pada - hja, je pa tako zelo lepo zeleno... in slapovi... pa fjordi... res lepo! Hmmm, a niso nekje ene slikce... LP suzuki SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 17, 2001 Deli Objavljeno December 17, 2001 quote: Pred mnogo leti smo sli s trajektom (takrat se s starci) v Egipt. V Trstu smo se vkrcali in po treh dneh voľnje smo pristali v Alesandriji v Egiptu. Zdaj pa je ta linija ze kar nekaj casa uposcena, za spomin pa je v Trzaskem pristniscu zasidrana tista ladja, ki je takrat vozila na liniji Trst - Aleksandrija. Ladja je puscavsko rjave - oker barve. Imenuje se Ekspresso Egito. Zmeraj, ko jo vidim, me zacne rajcat, da bi sel se enkrat v Egipt.... Poleti sem nekje zasledil, da je vozil nov trajekt iz Ancone v Alexandrijo. A mogoce kdo ve kaj vec o tem ?? Za vsakrsne koristne informacije se lepo zahvaljujem. Tadej Tadej,ko se vidimo ti lahko kaj več povem o Egiptu saj sem tam delal -vendar ti potovanje z motorjem odsvetujem,še posebno na jug države,kjer delujejo fedaini in mudžehadini,ki niso najbolj prijazni do tujcev,pa še vročina je neznosna (še oktobra je bilo v Abu Simblu,čez dan tudi 60 stopinj)-je pa res lepa pot od Kaira do Asuana cca.950 km ob Nilu...vendar svetujem raje ladjo,kot motor,ker tudi ponoči domačini ne prižigajo luči-ker šparajo baterijo kot pravijo.. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 22, 2001 Deli Objavljeno December 22, 2001 quote: Zanima me kašne so cene kempov po Sardiniji in Siciliji in ali so koliko toliko urejeni. Kampi so bili cca. 15.000 - 20.000 ITL na osebo (preracunano 2 sotora, 1 avto, 4 osebe). Kampi so urejeni zelo dobro - vsaj tisti, v katerih smo bili mi. Povsod topla voda, brez doplacila, urejene sanitarije. Pazi samo, da gres julija, ker avgusta je drazje- tam nekje po 5.8. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 25, 2001 Deli Objavljeno December 25, 2001 quote: quote: Zanima me kašne so cene kempov po Sardiniji in Siciliji in ali so koliko toliko urejeni. Kampi so bili cca. 15.000 - 20.000 ITL na osebo (preracunano 2 sotora, 1 avto, 4 osebe). Kampi so urejeni zelo dobro - vsaj tisti, v katerih smo bili mi. Povsod topla voda, brez doplacila, urejene sanitarije. Pazi samo, da gres julija, ker avgusta je drazje- tam nekje po 5.8. Ob gardskem jezeru.....35 dem na dan.....camp s min. 3 zvezdice,na familijo s šotorom. Klimbra.....preprosto neponovljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2001 Že dolgo mi po glavi hodi sledeče potovanje - samo stane.... Kam? Prvi daljši postanek Pariz, nato London, obisk TT dirke na otoku man, še malo na Irsko, ter nazaj. Tura za en aktiven mesec. Accelerate 'till you see God, then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borissuper Objavljeno December 28, 2001 Deli Objavljeno December 28, 2001 Dalmacija, Črna Gora in čez hribe na Kosovo, v Makedonijo na Ohridsko jezero. Si kdo upa? LP Boriss. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 29, 2001 Deli Objavljeno December 29, 2001 quote: Dalmacija, Črna Gora in čez hribe na Kosovo, v Makedonijo na Ohridsko jezero. Si kdo upa? LP Boriss. Hola! Odlicen predlog, sem ga prevozil (v obratni smeri) pred leti, ko sem sel v Trojo (TR). Tja sem jo ubral preko Madzarske, Romunije in Bolgarije, nazaj pa na koncu Bolgarije levo proti Makedoniji, nato cez Kosovo po hribih in enih ful dobrih lokalnih cestah tik ob meji z Albanijo v Crno Goro in nato po celi obali nazaj v LJ. Prima tura, ampak bojim se, da so vozne razmere tam dol sedaj ZELO uboge (vojna=veliko velikih in tezkih tovornjakov), pa tudi priljubljeni nismo tam prav zelo - razen seveda nasega denarja. Nocem nobenega strasit, ampak lani so v C.Gori ubili enega nasega kamionarja samo zaradi njegovega GSM telefona... Ne samo z gasom razmisljat... LP suzuki SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Čau macica! Jaz sem bil l. 99 v Maroku. Z motorjem. Če rabiš kakšen nasvet..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Ej mimixtz, to poletje me je pot zanesla tudi v Črno goro. Kaj naj recem, dober si se odloču. Jaz sem bil tam sicer v visku sezone (zacetek avgusta) in lahko recem, da sem dol padu. Koker kol ljudje pravjo, da se dogaja po Istri, kvarnerju al pa dalmaciji, se vse to skrije, ko enkrat prirines do Budve. Plaže nore, ljudje prijazni, cene ugodne, deklice izven možne domisljije, hrana super, dogaja se pa noro. Ljudi je blo pa tolk, da si komi v vodo stopu :) Vpras, kaj tocno te zanima, pa bom probal povedat. Jaz sem naredil kr dober biznis, ko sem v Kotarju kupil prospekt z plazami v črni gori, tko da si potem izberes najlepse plaze po lastnem okusu in jih nato obisces. LP Twix READ MY FACE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se