eliminator Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 To je kuhna... :? Rečeno je bilo s sedmo... :angry: A vidva sta se pa ze celo leto pripravljala na to, da bosta sedma, zdej so vaju pa zj...? :D :D
Wobewt Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 To je noro. B) B) (to u bistwu, vedno rečem, ko nimam kej napisat :grim :grim )
Pravokotar Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 a ima kdo atestirano tehtnico ki prenese teže tja do 140kg ? To ravno ne. Lahko pa skomandiram uporabo mostne tehtnice v bližnjem Zalogu. Ta brez probljema zvaga 25 ton crkovine, ki jo lifrajo v kafilerijo. V enem šusu! Bi skoraj moralo zadoščat tudi za solorajderje, ane? :naughty:
HHV Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 mislim da bo treba met kr eno ki gre do 150 :P ..... a ne sym? .) Hmmm treba pogledat ... pridejo prav une za prasce obešat ko so na dveh kavljih ?? :hmm: Ti poglej, pa tukaj javi. Mislim, da mora zadeva za zihr vsaj do 200 kg potegnit. Nema to vsazga posebi vagat. Kompleten par na vago!!!
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Kompleten par na vago!!! Ampak jest se ne bom vagala! :angry: Torej si bo moja polovica para moral izbrat drugo polovico para v drugi obliki. :) Ma se mu ne bo težko (se mi zdi :hmm: )....
Biba Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Alora, če se moramo v parih vagat, se bom jaz v nedeljo zjutraj - z mačkom ... :xx:
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Alora, če se moramo v parih vagat, se bom jaz v nedeljo zjutraj - z mačkom ... :xx: A je Vale Fukona tut prjavla na žur, al kaj? :blink: :) :D p.s. Muca, tehtnice, ki bi precizno odtehtala tvojih 17 dekagramov, še niso izumli.... B)
Biba Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Tisti dekagrami bodo posebej pakirani ... :P
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Tisti dekagrami bodo posebej pakirani ... :P :notworthy: :notworthy: :notworthy: Kukr se spomnem lanskih Janč, imajo frdamano dobre wc školjke :yea2: Resno mislim! :) Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil Manuela
HHV Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 :notworthy: :notworthy: :notworthy: Kukr se spomnem lanskih Janč, imajo frdamano dobre wc školjke :yea2: Resno mislim! :) Vsak svojo rolo papirja za riti brisat s sabo prpelat! :angry: Je bla lani zjutraj taka kriza da je blo za posrat. :wacko: (ZaTolkoRitiJeTrebaKilometrePapirjaPress)
Hanzi Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Mogoče bi lahko dobil 200 kg živinsko vago samo bo kar problem vse skupaj pripeljat najanče v avtu :rolleyes:
HHV Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Eh, če ne bo drugače, se bo rit pa glava posebej vagala. :devil: Vaganje pa mora biti tajno in obenem se lahko pobira stave. Kdo obvlada?
HHV Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Glede na to, da bo "športnih" disciplin kar nekaj, predlagam, da se rezultate točkuje in na koncu razglasi "naj športnika 3. SSSR"
dave the wave Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Glede na to, da bo "športnih" disciplin kar nekaj, predlagam, da se rezultate točkuje in na koncu razglasi "naj športnika 3. SSSR" Jaz se prijavljam za šah......., oziroma "kdo dlje kmeta fukne".... :)
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Jaz se prjavljam za frnikolanje (sede ali kleče, čepe ne bom :angry: ), pa za nošnjo žlic in vilic od krožnika do ust, pa za dvigovanje pol litrskih uteži. :) B)
hotschko Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Mogoče bi lahko dobil 200 kg živinsko vago samo bo kar problem vse skupaj pripeljat najanče v avtu :rolleyes: jaaa ... tole bi blo fajn ... a gre kdo iz Hanzijevga konca z avtom gor ... ker ima hanzi že klado v avtu ... :o :) B) Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil hotschko
Biba Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Metanje kozmodiska! :yea2: Bacanje pogleda uvis! :yea2:
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Bacanje pogleda uvis! :yea2: I ja bi to, i ja bi to :kva2: p.s. Na to pa tut fifty-ja brez njegove vednosti prijavljam, zihr bo za, za ostale discipline se bo pa že sam pofočkaw. :D
Hanzi Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Ah hočko bomo že nekako (bomo zice podrli če ne drugače :wacko: ti samo potrdi potrebo pa vagi
hotschko Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Ah hočko bomo že nekako (bomo zice podrli če ne drugače :wacko: ti samo potrdi potrebo pa vagi potrjujem potrebo po vagi ... :)
hotschko Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 :wacko: :wacko: :wacko: Manuela, tebe bomo pa zvezal s špago, nalil z pivom in javno stehtal, pa še jaz bom dal nogo zraven, da bo več pokazal ... :P :D :yea2: :afro1: :lol: :lol1:
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Prelepo je bilo, da bi večno trajalo. :huh: Pa tako sem se veselila žura. :unsure: Zdaj me bo pa ravno takrat morala hudo boleti glava in bom morala doma spati v zatemnjeni sobi. V bistvu bom verjetno imela migreno. :( Lahko bom pa ravno naslednjo soboto začela padat v meno. :kva2: p.s. BTW, Hočko, ankol več ti ne bom spletla kite in ankol več se ne bom včlanla v solorajderje. <_<
hotschko Objavljeno Maj 13, 2004 Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 Prelepo je bilo, da bi večno trajalo. :huh: Pa tako sem se veselila žura. :unsure: Zdaj me bo pa ravno takrat morala hudo boleti glava in bom morala doma spati v zatemnjeni sobi. V bistvu bom verjetno imela migreno. :( Lahko bom pa ravno naslednjo soboto začela padat v meno. :kva2: p.s. BTW, Hočko, ankol več ti ne bom spletla kite in ankol več se ne bom včlanla v solorajderje. <_< ... sej se lahko tehtata s 50-tijem skupaj, ker bo vaga omogočala dvojnmo obremenitev ;) ... :)
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2004 ... sej se lahko tehtata s 50-tijem skupaj, ker bo vaga omogočala dvojnmo obremenitev ;) ... :) Ja in....... . . . . . dvojna obremenitev bo pokazala 150 kil in kateri cepec bo verjel, da jih ima fifty 100? :blink: :doze: Al pa 90 ? :blink: Al pa 85 ? :blink: :xx: :cry:
Priporočene objave