Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Dve okrog kepe pa pir v roke.

..pir v roke, v grlo pa šnops!! :wacko: :P

Objavljeno
Ne, ne ,ne...res ne mormo prestavljat, klinc pa dež.... :OK: :notworthy:

pa ja, jaz tem vremenarjem tudi nič več ne verjamem ! B)

stavim da bo lepo vreme !

nepopravljivi optimist ! :D

Objavljeno

Ko vse tole (zgoraj napisano) berem, me je kar malce strah. Upam, da se ne bo ponovila lanskoletna apokalipsa: kup pijancev, ki se cel dan nalivajo s pivom; zvečer pa se slinijo drug po drugem misleč, da se pogovarjajo in se valjajo po tleh v dobri veri, da plešejo.

Žalostno! :(

Letos si želim preživeti eno lepo sobotno popldne v družbi prijateljic in prijateljev, ob dobri hrani, kozarčku vode in dolgih sproščujočih pogovorih. Zelo me veseli tudi, da organizator ni pozabil na družabne igre. Potrudil se jih bom udeležiti kar največ; še najbolj me veseli, da bomo vrteli hula-hop. O:-)

PS: :devil: :naughty:

:grrr

PS2: saj vas ne bo motilo, če bom imel kravato O:-)

B)

Objavljeno

Arafat se pripelje z menoj.

Ali domača kanta za smeti,

ali Janče,

isto se mu piše. :naughty:

Objavljeno
... lepo sobotno popoldne v družbi prijateljic in prijateljev, ob dobri hrani, kozarčku vode in dolgih sproščujočih pogovorih ...

Prjatolo.

Če obljubiš, da to "popoldne" ne bo trajalo dlje kot 13 minut, lahko skupaj porečeva kakšno svetlo-modro?

:004

Objavljeno
Prjatolo.

Če obljubiš, da to "popoldne" ne bo trajalo dlje kot 13 minut, lahko skupaj porečeva kakšno svetlo-modro?

O:-)

Okej naj ti bo: 13 minut :devil: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

...in zvečer bo fiftyjeva kravata najbolj trda moška stvar na Jančah. :P

Objavljeno
Prjatolo.

13 minut? si pa zelo skromna do sebe, da si privoščiš samo tri orgazme naenkrat :)

Objavljeno

Anubis, to nima veze z organizmi - o debati je debata. :friend2:

Objavljeno
...in zvečer bo fiftyjeva kravata najbolj trda moška stvar na Jančah.  :P

Se mi nekako dozdeva :hmm:, da bomo proti večeru vsi precej fini in "poštirkani" ...

Objavljeno
Iz preventivnih razlogov se išče:

ARAFAT.....tisto štiroglato nadstrešno čudo,na 4-ih palicah,največkrat bele barve,da vsaj na ta način zaščitimo kuhinjo in zvarke,ki se bodo tam pripravljali......drgač bodo preveč VODENI!!!!!!!!!

Če ma kdo.....naj pripelje,postavili bomo pa takoj......dokler bomo še tok trezni,da bo stal pokonc!!!!!!!

Arafat je že pri meni v gepeku!!!!!!!!

Kuhinja je REŠENA!!! :yea2: :yea2:

Objavljeno

:devil: mimogrede - ena od družabnih iger ,tista s tehtnico, šteje tudi kot kvalifikacija za sekcijo z imenom Salo riders :D

ustanovnih članov je lahko kar nekaj :naughty: :naughty: :naughty:

PS: a sem lahk kr dosmrtni precednik? :D

Objavljeno

Skor pozabu........ŠE VEDNO SE IŠČE VELIKA KUHALNICA!!!!!!!

:xx: :xx: :xx: :xx:

Pa ne za po rit.....ampak za mešat tisto,kar bo ŠLO v rit!!!!

Objavljeno

:xx: :xx: :xx: :xx:

Pa ne za po rit.....ampak za mešat tisto,kar bo ŠLO v rit!!!!

nimam. .. lahk pa svojo veliko žlico posodim :D je podobna vaši velki kuhalnci :D

Objavljeno
nimam. .. lahk pa svojo veliko žlico posodim :D je podobna vaši velki kuhalnci :D

Če pravilno sklepam.....in z vedenjem,da ti je Slovenščina čibka stran :naughty: :naughty: , predvidevam da govoriš o orodju,ki se mu reče pravilno Slovensko.....ŠEFLA!!!!!!

Ja tut to bomo rabl........pa če boš priden,boš lahko tut z njo jedel!!!! :yea2: :yea2:

Objavljeno

Če bo že šefla, lahko uvedemo novo diciplino - joškomer :)

Objavljeno
Če bo že šefla, lahko uvedemo novo diciplino - joškomer :)

...pol pa še kakšno navadno žlico prinesi... ker nimam surovin za v ta velko šeflo!! :wacko: .) :P :D :D

Objavljeno
...pol pa še kakšno navadno žlico prinesi... ker nimam surovin za v ta velko šeflo!! :wacko: .) :P :D :D

:devil: A uno za mehko kuhane jajčke??????

Mislm,da jo celi imam :naughty:

Objavljeno

NEMUDOMA bom sedla v avto, ker sem zjutraj opazla, da ribnčan urban bivakira pred trgovskoposlovnim centrom v kanomlji...ups.... idriji..... :wacko:

Jo kupm vsem nam za darilo!!!!!! Majkemi! :yea2:

Objavljeno
...in zvečer bo fiftyjeva kravata najbolj trda moška stvar na Jančah. :P

:cry: :cry: :cry:

Eh, that's life..... :doze:

:D :P .)

Objavljeno
:devil: A uno za mehko kuhane jajčke??????

Mislm,da jo celi imam :naughty:

Vidiš, kok ti mene dobro poznaš! :P :D :D

Ja prinesi... a še boljš bi bila una za sladoled kugle delat.... :wacko: :P

Objavljeno
Vidiš, kok ti mene dobro poznaš! :P :D :D

Ja prinesi... a še boljš bi bila una za sladoled kugle delat.... :wacko: :P

Sladkosneda deklica :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

Manu.....pa sej sem jest vedu,da boš ti rešitev našla!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :004

PS-(za Manuelco).......a bo tut kej sladkega,pa sladko-slanega,pa slanega :? :? :?

Objavljeno

Šefla je merska enota, razliko pa merim z dlanmi. Imam certifikat usposobljenosti, potrdila o praktičnem izvajanju in verodostojen pristop, brez tresočega diha in potnih srag na čelu, tako da se nimaš česa bat :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!