ICE_MAN Objavljeno Maj 15, 2004 Opozori Objavljeno Maj 15, 2004 Prisel je novi zakon pa me zanima kako odjavim motor iz prometa. Npr motorja nocem prodati nocem ga dat stisniti ker seveda ni za staro saro. Katere dokumente potrebujem da ga lahko odjavim. :)
plaque Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Odpuli tablco, vzemi prometno in osebno, pojdi kjer si ga prjavu, pa reč da bi ga odjavu. Teta za šaltarjem ti bo ustregla.
ICE_MAN Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Finoooooooo.... :OK: A pa teta glede teh novih zakonov mi ne bo delala problemov zato k verjetn ne bom mogu takoj motorja prodat...tko da ne bom mel kupoprodajne pogodbe potrdilo o tem da je stisnjen pa tud ne?
MaraudeR Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 (popravljeno) Prisel je novi zakon pa me zanima kako odjavim motor iz prometa. tako kot doslej, ker novega zakona (ZVCP) še ni ... če bo sprejet bo veljal šele od 1.1.2005 če pa misliš na "reciklažo" odjavljenih vozil, pa boš moral le podpisati izjavo, kje boš vozilo hranil...uporabi iskalnik ker je bilo o tem že nekaj napisanega na tem forumu... Popravljeno Maj 19, 2004. Popravil MaraudeR
Einherjar Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ne samo tablico, tudi nalepko moras prinesti na amzs
hotschko Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ne samo tablico, tudi nalepko moras prinesti na amzs ... če je še veljavna ... sicer ni potrebno.
Brrrm Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 boš moral le podpisati izjavo, kje boš vozilo hranil... Tisti "le" si malo preveč lahkomiselno pritisnil MaraudeR. ;) V 6. členu Pravilnika o potrdilu o prtevzemu izrabljenega motornegqa vozila v razgradnjo in o izjavi o lokaciji vozila (Ur. l. RS. 52/2004) piše: En izvod izjave o lokaciji vozila zadrži lastnik vozila, drugi izvod, h kateremu mora biti priložena kopija dokazila o lastništvu ali najemu stavbe ali pomožnega objekta za skladiščenje vozila, pa ostane v prijavno-odjavni službi. Haklc. Moraš biti lastnik še česa drugega, ne zgolj odsluženega vozila. :P
MaraudeR Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 (popravljeno) Haklc. Moraš biti lastnik še česa drugega, ne zgolj odsluženega vozila. :P ...ali pa najemnik - tako pač brez sosedovega dovoljenja ne moreš kot lokacijo napisat njegovo garažo Popravljeno Maj 19, 2004. Popravil MaraudeR
directory Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ne samo tablico, tudi nalepko moras prinesti na amzs ja če želiš imeti povrnjeno cestnino potem ja ! drugače pa nalepka lahko ostane na vozilu veljavna ali neveljavna
Pervy Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ok če že mamo temo. torej reg. mi je potekla 13.4., zdaj sem zgubil še tablico in itak rabim novo pa novo prometno. zanima me koliko me stane če motor zdaj odjavim in ponovno prijavim tako da ga bom lahko registriral zdaj in ne podaljšal od 13.4. mislim da bi se splačalo, pa še boljše je če bi mel registracijo zdaj (itak ga ne odjavljam čez zimo) kot pa aprila.
directory Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ok če že mamo temo. torej reg. mi je potekla 13.4., zdaj sem zgubil še tablico in itak rabim novo pa novo prometno. zanima me koliko me stane če motor zdaj odjavim in ponovno prijavim tako da ga bom lahko registriral zdaj in ne podaljšal od 13.4. mislim da bi se splačalo, pa še boljše je če bi mel registracijo zdaj (itak ga ne odjavljam čez zimo) kot pa aprila. ker ti je preteklo več kot en mesec ga moraš v vsakem primeru odjavit.ker če ti preteče do enega meseca in greš registrirat se šteje dan poteka tvoje reg.se pravi zgubiš dneve ko vozilo ni bilo registrirano plačati motaš itaq za eno leto čeprav se nisi vozil...tako lepo na UE pa odjavi(pravzaprav pa to že delajo skoraj vse tehnične baze)cekine v žep registriraš na novo pa gasaaaaaaaaa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se