ziro Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 KER SEM ZAČETNIK MI PROSIM POVEJTE KATERIH ZBOROV SE MORAM :yea2: :fight2: BREZPOGOJNO UDELEŽIT?LEP POZDRAV. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 WDW 2006, WDW2004 si verjetno zamudil!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Ja ni kej, kar vse obvozit, da ne zamudiš slučajno kaj :grupni: pol si pa zber najboljšega :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superblackbird Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Predvsem začni spoznavati ljudi, kajti s tem boš potem na njihovem zboru lepo sprejet in se boš mel fajn neglede kdo špila. Če boš aktiven, si boš že po letu ali dveh sam naredu selekcijo. Če ti povem kam je vredno it, me bo zbombardilo polovico foruma, češ zakaj ni njihov klub med vrednimi obiska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Predvsem začni spoznavati ljudi, kajti s tem boš potem na njihovem zboru lepo sprejet in se boš mel fajn neglede kdo špila. ... Končno pameten odgovor! :OK: Yesss, ... :yea2: Družba ne zbori to je tisto kar dela užitek v glavi, ... lahko je vaška scena 30ih motorjev prekleto boljša od industrijske variante z nekaj 10 tisočimi motorji, ... ekipa je važna ekipa. Z.t.H.! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 KER SEM ZAČETNIK MI PROSIM POVEJTE KATERIH ZBOROV SE MORAM :yea2: :fight2: BREZPOGOJNO UDELEŽIT?LEP POZDRAV. Brezpogojno pravzaprav nobenega. Dobri so pa tisti, kjer se imaš fajn. RAzmisli, kje ti je všeč, kje imaš dobro družbo, in gassaaa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Družba ne zbori to je tisto kar dela užitek v glavi, ... lahko je vaška scena 30ih motorjev prekleto boljša od industrijske za to se lahko dobiš v lokalnem baru al pa na domačem vrtu nardiš piknik s kolegi. zbor je zame nekaj bolj širokega in odprtega, morajo bit dobri bendi, nekaj organizacije in show, piknik si lahko vsak naredi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 (popravljeno) KER SEM ZAČETNIK MI PROSIM POVEJTE KATERIH ZBOROV SE MORAM :yea2: :fight2: BREZPOGOJNO UDELEŽIT?LEP POZDRAV. Srečanja pevskih zborov v Stični...... NUJNO.....BREZPOGOJNO.... :P .) Popravljeno Maj 26, 2004. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 DEBATA kje vam je bilo ok in kje ne, in kaj bi spremenili v organiziranju moto zborov!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 ti pa imaš energije...okol klubov in zborov....vsak je posebej fajn....ponavad se v posamezni temi, ki je odprta o moto zboru piše kako je bilo....kaj je manjkalo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 ti pa imaš energije...okol klubov in zborov....vsak je posebej fajn....ponavad se v posamezni temi, ki je odprta o moto zboru piše kako je bilo....kaj je manjkalo.... Me pač zanima , :yea2: sodelovanje ni obvezno !!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Na vseh, ki smo bli nam je blo zelo dobro! Na nobenem ni blo slabo! Res pa je, da mora vsak sam poskrbeti , da se bo imel dobro. Prav tako mora organizator poskrbrti za dolocen nivo, (predvsem, da ne strelja vecjih kozlov). :hmm: ...mogoce imamo celo "nos", kam, na kater zbor bomo sli, da smo na koncu zadovoljni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Od slovenskih mi je bil letos najbolj všeč zbor od Friesing riders v Škofji loki!Zakon...dobr folk, dogajanje, žur....... Od tujih pa morda Iron Horses Vicenza ali pa Hollister Zagreb.....ali pa Miners, Mursko Središče....aja pa Crazyhill Riders Ludbreg........ Ja full je blo dobrih že...... Lažje bi skor izbral kateri je bil najbolj zanič ampak mislim, da ni na mestu kurcati, raje hvalimo tiste, ki so bili boljši.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Twity Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Men je bil cool motokrst na Novi Štifti in pa motozbor v Medvodah..samo ni še blo motozbora v Kočevju, ta bo the best.. :D LP,T :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 3.TSSSR ... :yea2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 V Donjih smrtičih je blo ful noro :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 vsekakor Udine 2004 :yea2: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Iron Horses ali pa Miners... Od slovenskih pa definitivno Freisingi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Mnja, leto še ni naokoli in ne hvalim rad dneva pred večerom. Zaenkrat Freisingi, nekaj se bo pa še dogajalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Snip, snip ... Zaenkrat Freisingi, nekaj se bo pa še dogajalo. Upsala, sej tam sploh nisem bil. Mislil sem Sairach :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Men je bil cool motokrst na Novi Štifti in pa motozbor v Medvodah..samo ni še blo motozbora v Kočevju, ta bo the best.. :D LP,T :kva2: ej, glede na to kolk se z fanti zalagamo mislm da bo res zbor takšen kot se spodobi, zdele je samo še od vremena vse odvisno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Po mojem bo pa "najzbor" sele prisel in sicer to soboto v Puli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Jasno, da pri Freisingiv v Škofji Loki, pa tud MC Red Devils je bil super. Aja, to je na Slovaškem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
directory Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Jasno, da pri Freisingiv v Škofji Loki, pa tud MC Red Devils je bil super. Aja, to je na Slovaškem. naj zbor je bil in bo še nekaj časa v Medvodah.....ko pa zamenjate v loki kao predsednika republike :lol1: (nesojeni) :lol1: bo pa mogoče tud v Loki kj za pogledat dokler pa bo ta vaš kozel streljal traparije pa pozabite!!Najboljši ste z zadnjega mesta :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 naj zbor je bil in bo še nekaj časa v Medvodah.....ko pa zamenjate v loki kao predsednika republike :lol1: (nesojeni) :lol1: bo pa mogoče tud v Loki kj za pogledat dokler pa bo ta vaš kozel streljal traparije pa pozabite!!Najboljši ste z zadnjega mesta :lol1: Aja sem pod napačno temo vpisal. Moral bi pod moto zborčke. Se opravičujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se