Arks Objavljeno Maj 26, 2004 Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 Lp, mene samo zanima, kako je zdaj glede tega delanja izpita za kategorijo B nad 16let? (a je ta zakon sploh že v veljavi?) Kakšna je razlika od pravega izpita in a je res da mors ko si 18star delat se neke izpite da postanes polnopraven (kok so visoke cene), pa se neki, a ce naredim izpit za B kategorijo, po tem novem zakonu da sem star 16 let, a velja tudi za motorje do 50cc (skuterje)? :huh:
Zok Objavljeno Maj 26, 2004 Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 zaenkrat se ni v veljavi. dobis pa vedno zraven se za mopede (50 ccm, 50 km/h). .)
Arks Objavljeno Maj 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 Si ziher da ni se u veljavi al se ti sam zdi? Ker jst sm od dost folka (uklucno s fotrom) :D slisu da je v veljavi, sam da je pol treba neki spet delat k si star 18, pa me zanima ce kdo ve kj vec o tem?
Gallus Objavljeno Maj 26, 2004 Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 Novi ZVCP še ni sprejet, je še v parlamentarni proceduru. Pričakuj, da bo stopil v veljao čez kak mesec ali dva.
Ervina Objavljeno Maj 26, 2004 Opozori Objavljeno Maj 26, 2004 Kako priti do objav v Uradnem listu brez gesla. Tukaj pa vidiš postopek v DZ.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se