simonsi Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Lepo, lepo prosim :worship: , da motomarsovec, ki je v temi magisterij voznje, dodal link Twist of the wrist v pdf. formatu :grim , to naredi se 1x...me je prehitela snazilka... :angry: Najlepsejsa hvala!!! lp flox twist1 twist2 Hvala, Burnout. :)
Roky Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Ja, za knjigo "Gornja stran motorja" sem že slišal. Zdaj ko sem pa videl, da je preko 300strani debela, pa mislim, da si jo bom že kar jutri naročil. Bom mel ob študiju še malo "strokovne" literature za prebirat. Accelerate 'till you see God, then brake. Kje se to knjigo da naročit,kajti na netu ne najdem uporabnih podatkov :huh:
SiR Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Kje se to knjigo da naročit,kajti na netu ne najdem uporabnih podatkov :huh: www.amazon.com je recimo ena taka velika internetna knjigarna... potem pa jih je še par... pa kake specializirane motoristične tudi obstajajo... malo pobrskaj.
AleksG Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ja, za knjigo "Gornja stran motorja" sem že slišal. Zdaj ko sem pa videl, da je preko 300strani debela, pa mislim, da si jo bom že kar jutri naročil. Bom mel ob študiju še malo "strokovne" literature za prebirat. Accelerate 'till you see God, then brake. Kje pa jo boš naročil? Jo je že kdo prebral? Kako pa knjiga izgleda?
jupiter Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 twist1 twist2 Hvala, Burnout. :) Pri prvem "twistu" manjka kar precej strani (bukva jih ima 117+, v pdf-u jih je pa 62) :unsure: . Ima kdo kompletno različico?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se