don3 Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 Pred kratkim sem pogrno z motorjem in imam na zavarovalni polici plačan tudi AO+. Sedaj pa me zanima, a ima morda kdo izkušnje s tem, kako se to uveljavlja?
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 Vsekakor boš rabil prijavo nezgodnega dogodka/nesreče. Pa brez zdravniškega potrdila o pridobljenih poškodbah in morebitnih trajnih posledicah tudi ne bo šlo.
boli Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 NAjbolje je da poročilo o nesreči (policija), rezultat alkotesta in zdravstveno dokumentacijo das odvetniku, ker ga po klavzuli o AO+ tako ali tako placa zavarovalnica.
.T. Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 Jaz sem AO+ pred dvema letoma uveljavljal preko odvetnika, ker bo on več iztržil kot ti. Pa tudi plačan bo iz AO+. Z uveljavljanjem AO+ izgubiš 15% bonifikacije. Tadej
Gugo Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 Z uveljavljanjem AO+ izgubiš 15% bonifikacije. CAki...caki....a ti to resno...z bonifikacijo?....A tud ce nisi sam kriv? Lp Gugo B)
premza Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 Gugo, AO+ uveljavljaš samo če si sam kriv... ...in potem padeš 3 razrede niže (lahko tudi +30% če prej ni bilo bonifikacije).
Jason Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 Če nisi sam kriv ne rabiš uveljavljati AO+, ampak se usedeš na nasprotnikov AO.
premza Objavljeno Maj 31, 2004 Opozori Objavljeno Maj 31, 2004 (popravljeno) Pred kratkim sem pogrno z motorjem in imam na zavarovalni polici plačan tudi AO+. Sedaj pa me zanima, a ima morda kdo izkušnje s tem, kako se to uveljavlja? Pobašeš vso dokumentacijo (zapisnik o nesreči, zdravniške izvide,... ) in do odvetnika. Tega bo sicer plačala zavarovalnica, ampak bo še tebi vzel 5-10% izpogajane odškodnine. Itak da je to cigansko, ampak še bolj te bo ociganla zavoravolnica, če se boš sam pogajal z njo! Popravljeno Maj 31, 2004. Popravil premza
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se