AREA Objavljeno Junij 1, 2004 Opozori Objavljeno Junij 1, 2004 Potovanje z motorjem (katerim bote že sami vidli :D ) po Kazahstanu itd..
klimbra Objavljeno Junij 1, 2004 Opozori Objavljeno Junij 1, 2004 In vse do Amsterdama ter Londona!!!!!
MARJA Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Sem gledal. In to z Royal Enfildom 500.
vrho1679 Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Sem tud gledu. Ugotovitev -> Enfild za potovanja odpade ( prav tako kot tisti Indijc ku ga je vzel s sabo :BUA: ). Sem imel željo nekoč v Indiji kupiti Enfilda, malce po Indiji z njim, pa če bi delal z njim čez Pakistan, Iran, Turčijo domov.
Broj Jedan Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 ..Sem imel željo nekoč v Indiji kupiti Enfilda, malce po Indiji z njim, pa če bi delal z njim čez Pakistan, Iran, Turčijo domov. Kakšna ideja ... :wacko: Samomor je mogoče narediti tudi na bistveno bolj enostaven način. :D
Noise Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 Samomor je mogoče narediti tudi na bistveno bolj enostaven način. :D Kakšna zaplankanost... :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se