Enzo Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Ma tizdga motorja itak da nima registriranga :D Za slalom med auti 300 km/h ne rabš tablice :lol1: Kje si pa to slišal da se je ubil? :blink: (da nebo off topic loh poveš tud u temi "video posnetki")
Mte :) Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 jah ce se model ubije ti itaq nikol nebos vedu k nikol nisi vidu njegove face... pac dajo druzga psihota na motor pa gasa :kva2: :kva2: :kva2: aja pa s5 smo :topic:
Jure Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Kje si pa to slišal da se je ubil? :blink: (da nebo off topic loh poveš tud u temi "video posnetki") ← :topic: Hmm, če pomislim se res ne spomnim kje bi to slišal.. Zdi se mi, da smo se enkrat nekaj pogovarjali o tem, pa je nekdo rekel nekaj v tem smislu, da se je kao smtrno ponesrečill. .) Zato pa sem to omenil, sem mislil da mogoče kdo od vas kaj več ve <_<.. :topic: Drugače pa glede reg. tablic. En kolega iz faksa mi je govoril, da ima na motorju nek patent, da se mu tablica dvigne. Ga bom bolj natančno povprašal kako to deluje, bo mogoče komu tukaj v pomoč, v primeru,da se bo odločil za tak način vožnje. .)
Mte :) Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 jap jest snemam :) sestra bo pa vozila (ma ful tezko nogo) :lol1: :kva2: :lol1: peace
Mte :) Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 aja pa to jest u avtu mislem :naughty:
kp-kp Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Na CRO forumu sem zasledil, da je kazen, če voziš brez reg. tablice smešnih 50 kun. Kar je občutno manj, kot da te dobijo na (stacioniran) radar. Z novim zakonom (1.1.05) v SLO je za razmislit, da vsake toliko snameš tablico, jo daš pod sedež ("je odpadla") in gasa. Če ti reg. tablica pade z motorja in jo ne moreš sredi ceste zmontirat nazaj menda ne more biti nora kazen? Ali pač. :?
Mte :) Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Na CRO forumu sem zasledil, da je kazen, če voziš brez reg. tablice smešnih 50 kun. Kar je občutno manj, kot da te dobijo na (stacioniran) radar. Z novim zakonom (1.1.05) v SLO je za razmislit, da vsake toliko snameš tablico, jo daš pod sedež ("je odpadla") in gasa. Če ti reg. tablica pade z motorja in jo ne moreš sredi ceste zmontirat nazaj menda ne more biti nora kazen? Ali pač. :? ← u usakem primeru bos placu... 10k+ <_< :SS peace!
APAČI Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 u usakem primeru bos placu... 10k+ <_< :SS peace! ← Bolše to ko brez ispita ostat. :D
Mte :) Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 sej nism sigurn da ti ga ne :lol1:
mk-r Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Kolikokrat ti policaj na meji pogleda rit in preveri tablico. Meni je še niso NIKOLI. ← Verjeli ali ne... Vozim že ene 8 ali 9 sezon, delam do 20k km na leto, pa me še niti enkrat niso policaji ustavili na cesti... Še sam ne morem verjet... Edino kontrolo ki sem jo doživel, pa je bilo ravno na bloku v času tiste uvedbe a kateg. do 350 itd... Takrat pa mi je pregledal še številko nogavic :blink: :lol1:
Mte :) Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 jah eni mamo sreco u lajfu... jest se tud ze 3mesce vozim z motorjem brez luci, registracije, pa brez celade sm pa me tud niso se nikol povohal... :OK: men je ql :yea2: peace!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se