Rude Boy Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 za tiste ki ne veste kje bo čez vikend lepo vreme in bi radi naredili malo več km, evo namiga, tam kjer je 300 dni na leto s soncem obsijana vinorodna zemljica ! :P K(u)rčevina 5km iz Ormoža v smeri Ljutomer bodo ormoški motoristi pripravili mega žur že v petek ko bodo oder zavzeli Orkester Selotejp, Oko in Kvašeni Retaši, v soboto bo enako poskusila Helenca Blagnetova ( :P sa mudama orlovskima) Pridigarji in Razvaline ! da o vseh ostalih spremljajočih moto zadevah sploh ne govorim ! :beer2: :smoke: :yea1: :grupni: :friend2: :alien1: :wacko: :wub: :ph34r:
Sanda7 Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Splača se že zarad tistih 300dni vremena uletet sam kaj pa ostalih 66 :hmm:
Ice Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 ne vedno vsega verjet kaj pisejo. 300 dni sonca........ my ass. :grrr :devil:
Ganges Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Ice v Ljutomeru ne. Pri nas pa vedno :D Se je moralo reskirati nekaj vikendov slabše vreme, za ta vikend pa je naročeno lepo vreme. Koliko vem je tudi v Varaždinu ta vikend, to pa je 18km iz Ormoža in se tako lahko pogleda na obeh koncih. lp
stigmata Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 ...Pridigarji... A to si delaš reklamo? :hmm:
Rude Boy Objavljeno Junij 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 A to si delaš reklamo? :hmm: obveščam o dogodku ! .) prideš ? @Ice - še kakšen dan več, s soncem obsijan, se najde ! :P prlekija ubija !!! :yea2:
Einherjar Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 Bi mogoce prisel, pa grem v Vicenco do Iron Horses...
stigmata Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 obveščam o dogodku ! .) prideš ? Nej, itak pa ščije tak da... .) se mi zdi da popadla tvoja teorija o soncu... B)
Nata Objavljeno Junij 6, 2004 Opozori Objavljeno Junij 6, 2004 (popravljeno) obveščam ... ... vikend je spet zaznamoval ... tokrat si me celo videl, opazil in pozdravil ... :D no, za v prihodnje pa ... daj obvesti, kdaj bo trobenta fraj ... :rolleyes: ... khm ... O:-) drugače pa je blo C'est bon ... .) Popravljeno Junij 6, 2004. Popravil Nata
Ganges Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Tudi letos bo ta vikend 3.4.5. junij moto zbor kluba C'est bon iz Ormoža. Na enaki lokaciji kot vedno. S tem, da bo letos tudi humanitarno obarvan za hčerko smrtno ponesrečene motoristke in motorista. V petek vem, da nastopa Petar Grašo :blink: in Drinkersi. V soboto je tudi nekaj bendov ampak nevem točno keri, ker sem izgubil program. Vem, da je Helena Blagne (tisti moški, ki jo oponaša),... Skratka upam, da se vidimo. lp
c0Li Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Ampak roko na srce, zabavnjaska ponudba je pa res skoraj za vse okuse :kva2:
ixs Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 V petek vem, da nastopa Petar Grašo :blink: in Drinkersi. ← Če bo pa Peter Grašo pa res pridem! Spoznali me boste po majčki Walta Disneya! :yea1: Za bikerje poskrbljeno!
ixs Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 ........ampak PRIDIGARJI so pa zakon!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:
Manu Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 (popravljeno) No, ko smo že na tem ( mislim, pri Pridigarjih) in ker se mi o Petru Grašotu nekak ne da pisat ( in risat), da o Heleni ne govorim.... meni se (ovaj kako da kažem ) najviše sviđa ŽAŽA - tenor sax, back vocal ..... :photo: :naughty: :) :blush: p.s. Itak verjetno ne gledajo teh strani, zato ne bodo hudi, če so nalimani tukaj.... :rolleyes: :whistle: :xx: :kva2: :afro1: Popravljeno Junij 1, 2005. Popravil Manu
Ganges Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Maš srečo, da očitno nima cajta :grim Konec je s tabo! :D
Rude Boy Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Manuuuuu !!!!! :angry2: :004 Se vidimo na "graškovi pridigi " !? :P še prej pa na red five point star in pivo v unterhund ! :yea2:
raubritter Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 bil v petek :OK: presenečen sem bil nad toliko folka :) men osebno je blo zlo všeč,drug let pridem za dva dni :yea2: :yea2:
Ganges Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 V petek sem se preveč veselil, tako da sem v soboto bil bolj bogi in sem hitro potegnil domov v posteljo. Nisem vedel, da ga ti muzikantje tolko pijejo :D Grašo ga je oba dneva pošteno cukal in to čez cel dan.
Red Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Očitno je, da jim (Grašotom) paše "naš" špricar...samo da je fajn :OK: in v petek je bilo res fajn...pohvalno :OK: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se