AlterMann Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 ... pa javte se vsi, na katere sem nehote) pozabla:) Se ne bom nič oglašal, ker me nisi... .) ...pozabila.... :hmm: ...mislim. :P __________________________________________________ Sicer nisem bil dolgo na zboru, ampak vseeno lahko rečem: Bravo merjasci ! :OK:
Hanzi Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 No pa sem si tudi jaz ogledal zbor v žireh :yea2: Kaj več pa ob bolj normalni uri. Jutri je treba ob 7 vstat pa štart za SG :yea2:
Dr. Racing Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Manu :004 .Kaj bi jaz brez tebe :hmm:
klimbra Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Kot vedno......PETKI so ZAKON!!!! :yea2: :yea2: :yea2: ItaQ......ludo i nezaboravno........OĆU JOŠŠŠŠ :OK: :OK: :OK: :OK:
Hanzi Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 No SG je splaval po vodi (dobesedno) Bil včeraj od 8 pa do polnoči (ker je Biba nekam skrivnostno poniknila in me je začelo zebsti sem predčasno...) v Žireh, folka je bilo kar veliko kljub temu da jih je bila polna cesta proti Škofji loki. Prisotni za našo mizo smo se imeli kar lepo, da nisem bil žejen se moram zahvalit Ervini in Aji, Vale je po pasulju ratala zaspana O:-) :zzz: (NFSgobovajuha,tssrbograč,zdajpasulj,kajnaslednjič?) vrnitev domov je potekala v hudem nalivu in hudem bliskanju. tudi sobota ni bila tako slaba O:-) Imeli smo se fajn :yea2:
AlterMann Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 p.p.s. pismo, hmal bi pozabla Altermanna pa Ewe, pa vse iz MK Kamnik... To so zgoraj omenjeni kamničani, eWe se je pa postavla na napačno stran fotoaparata... :P
Icy Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Hi, Z vifiko imava ta vikend 20 letnico :004 pokore in ker je hvalabogu dobila obiske svoje žlahte ....... :fight2: ....... sem jest tut bil tam. In prišli so od vsepovsod ...
Icy Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 ... ni sile HMMM po svetu ji no'st ...
Icy Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Prihodne leto se vidimo, a ne!!! Na sliki je moja malenkost!
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Icy: sam ta zadnja je pa kar mal kicasta :) Sairachi - jebem vam vreme.... (skoda da niste vi krivi... ) Vsekakor dober zur!!
Icy Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Icy: sam ta zadnja je pa kar mal kicasta :) E pa hebi ha, to sam ha!!! :kva2:
dave the wave Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Bilo je fajn, prišla sva sicer pozno, ker sem prejšnji večer moral spiti 147 špricarjev in me je malo motorika zajebavala. Hvala Firestartersom za prijetno dobrodošlico (vrgli so me po tleh in po nekem gumijastem šotoru, ki se je čudežno :hmm: nazaj postavil, še preden sem bil sam spet na nogah). Obljubim, da bom prihodnjič pijan, da bom vsaj z razlogom padal :) . Sicer pa dober žur, pozdrave vsem, ki sem jih srečal in ki jih nisem srečal. lp DTW B)
Shargo Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Se en utrinek z zbora pri Sairachih, drugace pa skoda za vsakogar, ki ga je zamudil!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se