Spacedancer Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 MOTO SHOW POSTOJNA Petek, 25.junja 2004 organizator: Društvo prijateljev mladine Postojne, MK The Fallen Ones, Avtošola Lisjak 10.00h Otvoritev prireditve: -spretnostna vožnja -zid smrti -glasbeni skupini Voodo in Adijo Kultrua -sejem nove in rabljene motoristične opreme in motornih koles -ogled postojnske jame s 50% popustom -starodobna vozila -mini moto 16.00h Nastop Guinnessovega rekorderja Aleksa Cvetkova in kaskaderja Roka Cvetkova 18.00h Peter Lovšin 20.00h Zaključek prireditve VSTOPNINE NI! :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Pa glih na dan državnosti .) če me ne bo kam odvleklo pridem
Einherjar Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Pa glih na dan državnosti .) če me ne bo kam odvleklo pridem A jebiga, mene odvlece glih na dopust - Crno morje.
Spacedancer Objavljeno Junij 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 kje pa bo to...pa vir povej...ker čudno se mi zdi da nisem nič slišal..... :hmm: <_< Vir: dubu plakat, aja lokacija:pred Postojnsko jamo! :yea2:
Thundercat Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Vir: dubu plakat, aja lokacija:pred Postojnsko jamo! :yea2: ja tudi v žireh so delili obvestila...ni kej mogoče se obeta fajn zadeva...sam časovno je malo čudno...ob 20.00 zaključek ?? je vidt da ima društvo prijateljev mladine nekaj zraven.....no sej dogodek pozdravljam :OK: ....hvala bogu da se kaj dogaja tudi v postojni...pred kratkim dobili celo moto trgovino..... :)
Spacedancer Objavljeno Junij 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 Jah, za začetek je bolš kot nič upamo da se bo počasi začelo dogajati tud v Postojni! ;)
Mare1 Objavljeno Junij 13, 2004 Opozori Objavljeno Junij 13, 2004 Škoda da bomo z družbo takrat ravno na poti proti bosni in her... Pa tako blizu bo ta moto show (skorsj preblizu )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se