Frenkie Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Ali lahko greš v drugo državo z 50ccm skuterjem :hmm:
DRAGON Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Ej stari ma kje živiš????? Al si čakal na EU za to nrdit. Če gres lhk peš, s kolesom, rolerji, kravo če maš živilski pregled,.... zakaj pa ne z 59ccm???? :? :? na kratko NO PROBLEM!!!!!!!
bajsi Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) Registracija, izpit, čelada in dokument za prestop državne meje. Pa ne na prehodu ki se nahaja na AC (Šentilj novi, Fernetiči....) LP Bajsi Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil bajsi
Ice Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 ce izpolnjujes vse gornje pogoje, da. zakaj pa ne?
Shargo Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 Pa mama in ata ti morta tud dovolt,med drugim .)
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Mene pa glede prestopa meje zanima a smem jst jt čez SAM z motorjm(valda izpit,čelada in vse druge za vožnjo potrebne stvari)čeprov sm MLADOLETN???Kokr sm jst slišu morta mati ali ata napisat potrdilo da mi dovolita čez mejo...bi to kdo bol točno vedu kako je s tem :hmm: :? Kaj pa če mam POLNOLETNO punco zravn :naughty: ;)
MaraudeR Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 (popravljeno) na portalu euprava.gov.si pravijo sledeče: Zanima me če, potrebujem kakšen list z dovoljenjem staršev za prestop čez mejo. Odgovor Upravne enote Ljubljana: Če državljan do dopolnjenega 15. leta starosti potuje v tujino ali iz tujine z lastnim potnim listom brez spremstva staršev ali z drugo osebo, je za potovanje potrebno dovoljenje zakonitega zastopnika (starša ali skrbnika). Dovoljenje zakonitega zastopnika velja največ eno leto od njegove izdaje. V posebnih upravičenih primerih, ko je otrok nameščen v zavodu ali rejniški družini, ali ko je zakonit zastopnik nedosegljiv, dovoljenje izda Center za socialno delo. PRILOGE osebni dokument (zakoniti zastopnik) osebni dokument (za otroka) Zakoniti zastopnik mora navesti: številko svojega osebnega dokumenta, ime in priimek ter številko potnega lista oz. osebne izkaznice spremljevalca, številko potnega lista oz. osebne izkaznice mladoletnega otroka. V kolikor ste že dopolnili 15 let, je za prestop državne meje dovolj potni list (ali osebna izkaznica, če potujete v Sloveniji sosednje države). Zanima me, koliko moraš biti star, da lahko sam potuješ čez mejo? Odgovor Upravne enote Ljubljana: Mladoletnik lahko sam prestopi državno mejo takrat, ko dopolni 15 let. Popravljeno Junij 14, 2004. Popravil MaraudeR
lina Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 (popravljeno) Kaj pa če mam POLNOLETNO punco zravn boh ne daj, lohka jo pridržijo zaradi suma pedofilije :) Popravljeno Junij 14, 2004. Popravil lina
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 boh ne daj, lohka jo pridržijo zaradi suma pedofilije :) :lol: Jah klinc...pol bo pa peš 5 minut za mano čez mejo hodila :P :D
marijan Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 če bo sploh prišla za tabo :lol1: :lol1:
peco Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Mene pa glede prestopa meje zanima a smem jst jt čez SAM z motorjm(valda izpit,čelada in vse druge za vožnjo potrebne stvari)čeprov sm MLADOLETN???Kokr sm jst slišu morta mati ali ata napisat potrdilo da mi dovolita čez mejo...bi to kdo bol točno vedu kako je s tem :hmm: :? Iz lastnih izkušenj ti povem da ni problema. Sm kot 16-17 letn mulc letou u Novigrad z TDR-o. :OK:
gizmOkak Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 ja js sm tudi šopu po italiji že pr 16, pa še enga sm mel zadi k tm dol tega ne smeš, pa ni blo problemu... če pa je kažin se nrdiš pa neumnga d kao nisi vedu pa je ;) P.S. vem d je :topic: sam nove teme ne bom odpiru... Konkretno, je motor k ni registriran 100km proč od mene, js bi ga pa prpelu domou. Na podlagi česa mi na (keri?) občini dajo preizkušnjo d ga prepeljem, al se tega ne da? Hvala
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 15, 2004 Opozori Objavljeno Junij 15, 2004 No super...pol bomo šli pa mogoče letos kej na hrvaško obalo z motorčkom pogledat :D :OK: Pa sej polnoletno punco bom vseen za vsak slučaj sabo uzeu :lol: ;)
PSI_Hunter Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Registracija, izpit, čelada in dokument za prestop državne meje. Pa ne na prehodu ki se nahaja na AC (Šentilj novi, Fernetiči....) LP Bajsi pa zelena karta je tudi zelo priporocljiva stvar..................(me enkrat na hrvasko niso hotl spustit z skuterjem)
Saint Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 P.S. vem d je :topic: sam nove teme ne bom odpiru... Konkretno, je motor k ni registriran 100km proč od mene, js bi ga pa prpelu domou. Na podlagi česa mi na (keri?) občini dajo preizkušnjo d ga prepeljem, al se tega ne da? Hvala Česi pameten dobi en kombi (Ducato & Co. ki ima luknje za pritrdit), tri gurtne po dve za gumi in eno za križ od vilic in zadevo lahko preizkušeno prepelješ čez celo Slovenijo brez preizkušnje. Pa še ceneje te pride. lp Rudi
batzajla Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 čez mejo ni problema,dovoljenje potrebujejo otroci do 15 let brez spremstva staršev,pa napisan more bit dovoljenje na neko drugo polnoletno osebo. men še nikoli niso težili na meji,pa sem šel v 3 letih ene 10x dol.za zeleno karto pa daj tistega jurja,če se slučajno kaj zgodi
bajsi Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 pa zelena karta je tudi zelo priporocljiva stvar..................(me enkrat na hrvasko niso hotl spustit z skuterjem) To pa mora bit že hudo daleč nazaj, je Hrvaška vsaj že enih sedem let podpisnica multilateralne pogodbe o zeleni karti, lahko pa da se te je privoščo kak hudoben policaj :devil: , pri hrvatekih nikoli ne veš, so tudi edini ki zahtevajo vlečno vrv pa čeprav ni v skladu z mednarodno konvencijo o ...... LP bajsi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se