Matičko Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Curi ko boš naslednjič mel tako idejo lahk računaš kej na dolenjski konc..... povabim na zadnjo postajo na glaž.......cvička seveda!!!
Barth Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Curi ko boš naslednjič mel tako idejo lahk računaš kej na dolenjski konc..... povabim na zadnjo postajo na glaž.......cvička seveda!!! Jo Matičko. Bi jim bilo res treba pokazat naše konce, pa jih malo med zidance zapeljat.
Thundercat Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 diši lepo...kr z idejo na dan...zidance...hm.... :naughty:
Matičko Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 :D :D eeeeeee to se traži fantje...jest sem prec za mam ene par dobrih turc....in vem de bi pasale!!!!!!! Kot sem omenu...potem bi pa pr svoj zidanc kakšno salamo s pantov ruklni pa kakšen glaž po dolin spustli.....he he udri brigo na veselje....!
gic Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 :yea2: Juupiiiii, dobra ideja!!!!! V zidanco grem še jst! :kva2: Iz zidance proti domu zna bit pa problem :lol1:
Barth Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Iz zidance proti domu zna bit pa problem :lol1: Greš naslednji dan, ko prideš mal k sebi, pa je stvar rešena. :wacko: Ja Matičko, bo očitno treba organizirat eno turco - kam že, v Vrbuce???
Matičko Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 :blink: :blink: :blink: uuuu ti krvavga bo.... kje si se pa TI najdu.... Ja nimam pojma od kod ti Vrbuce ampak si zadel.......u jetra he he...Ja u vrbuce na glaž...sam ne mi rečt da veš kaku zgleda??? :OK: :) :D :OK:
Barth Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 :blink: :blink: :blink: uuuu ti krvavga bo.... kje si se pa TI najdu.... Sej mislim, da maš mojo telefonsko. Kolk pa misliš da je folka v Šentjerneju s tanovim fazerjem??
Matičko Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 aha ja sej sem si kar mislu te pokličem in se zmenva mogoče tud sestaviva kakšno lepo turco...za naše kolege...... :OK: :D
Sanda7 Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 sliši se lepo dolenci vi kr organizirite enkrat septembra oktobra ko bo trgatev da še kaj dobrega dela nardimo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se