Skoči na vsebino

S skuterji po svetu

Frenkie

Priporočene objave

BTW: zakaj pa ne bi sli... sej je isto kot z motorjem, samo ene 20x dalj bi trajalo.

Popravljeno . Popravil Noise Data
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej je isto kot z motorjem, samo ene 20x dalj bi trajalo.

malo pretiravaš...ker je skuter tudi 125-250ccm ali 500 kubični burgman ne vidim razloga zakaj bi več trajalo....dobra ideja....če so šli z tomosi daleč na jug ne vem zakaj s skuterji nebi uspelo.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tem primeru sem mislo 50ccm . :afro1:

no sej je kul....sam organizirat se in če je volja....srečno.... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dokler na mopedih niso tablice postale obvezne smo jo z mopedi enkrat na leto mahnili po Sloveniji, dva avtomatika in dve šestki, deset jurjev za v žep, deset pirov za sabo, dve baumax zeleni ceradi, pet metrov štrika, spalka in dobra volja.

Pa je šel cel teden naokoli.

Ni problema, še posebej pa ne za sesalce, ni ti treba generalnih delat med potjo. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

En tip je šel solo s skuterjem okrog sveta (50 ali 125 cc, ne vem točno). Tako da vse se da. Tiste ki so šli z mopedi do črnega morja poznam, no vsaj enega in baje je bilo kar zabavno. Je pa res, da jaz nisem imel tako pisanih iskušenj, ko sem delal daljše ture z mopedom(svoj čas), zlasti ne pri vožnji na magistralkah.

Aja...še tole...8 ur brez premora v sedežu(razen ko sem tankal) avtomatika :)

Če boste šli uživajte in vzemite kakšne blazine za pod rit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eden od mopedov s katerimi smo šli mi po Sloveniji je šel naslednje leto s tisto bando do črnega morja. Problemov niso imeli, samo zmanjkalo jim je špic, ker so zaradi preveč prtljage, al pa zaradoi "ornk" descov rade pokale :D . No na koncu so jih štukali, ampak šlo je brez problemov. Moped je pršov nazaj čist cel, en teden po tem so pa prve vilce počle :angry:

Tomos je še zmerej zakon kar se zanesljivosti tiče! Skuter ma pa mal več delov in lahko kaj več crkne :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!