Frenkie Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 :yea2: A je že kdo razmišlu da bi šli v (Hrvaška Bosna Avstrija Italija Mađarska ..) z skuteri :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 (popravljeno) BTW: zakaj pa ne bi sli... sej je isto kot z motorjem, samo ene 20x dalj bi trajalo. Popravljeno Junij 12, 2004. Popravil Noise Data Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 sej je isto kot z motorjem, samo ene 20x dalj bi trajalo. malo pretiravaš...ker je skuter tudi 125-250ccm ali 500 kubični burgman ne vidim razloga zakaj bi več trajalo....dobra ideja....če so šli z tomosi daleč na jug ne vem zakaj s skuterji nebi uspelo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Junij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2004 V tem primeru sem mislo 50ccm . :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 V tem primeru sem mislo 50ccm . :afro1: no sej je kul....sam organizirat se in če je volja....srečno.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 :yea2: A je že kdo razmišlu da bi šli... ja, SPIDI je že razmišlu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Junij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2004 sej bi blo cool :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 sej bi blo cool :yea2: In, kakšen je zaključek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 se mi ze mota naslednja oslarija po glavi: s 50 ccm cebelico 48hSMOT. :naughty: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 se mi ze mota naslednja oslarija po glavi: s 50 ccm cebelico 48hSMOT. :naughty: :xx: :D pošteno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Dokler na mopedih niso tablice postale obvezne smo jo z mopedi enkrat na leto mahnili po Sloveniji, dva avtomatika in dve šestki, deset jurjev za v žep, deset pirov za sabo, dve baumax zeleni ceradi, pet metrov štrika, spalka in dobra volja. Pa je šel cel teden naokoli. Ni problema, še posebej pa ne za sesalce, ni ti treba generalnih delat med potjo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Junij 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2004 hehe :yea2: :yea2: Sej tak se je treba organizirat za skuterje :afro1: se zberemo pa pičimo nekam :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 En tip je šel solo s skuterjem okrog sveta (50 ali 125 cc, ne vem točno). Tako da vse se da. Tiste ki so šli z mopedi do črnega morja poznam, no vsaj enega in baje je bilo kar zabavno. Je pa res, da jaz nisem imel tako pisanih iskušenj, ko sem delal daljše ture z mopedom(svoj čas), zlasti ne pri vožnji na magistralkah. Aja...še tole...8 ur brez premora v sedežu(razen ko sem tankal) avtomatika :) Če boste šli uživajte in vzemite kakšne blazine za pod rit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Junij 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Veš kaj je narobe ker doben ni zainteresiran za to :afro1: :yea2: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Eden od mopedov s katerimi smo šli mi po Sloveniji je šel naslednje leto s tisto bando do črnega morja. Problemov niso imeli, samo zmanjkalo jim je špic, ker so zaradi preveč prtljage, al pa zaradoi "ornk" descov rade pokale :D . No na koncu so jih štukali, ampak šlo je brez problemov. Moped je pršov nazaj čist cel, en teden po tem so pa prve vilce počle :angry: Tomos je še zmerej zakon kar se zanesljivosti tiče! Skuter ma pa mal več delov in lahko kaj več crkne :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se