pilly Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Zanima me če kdo ve kaj več o tem? kdaj? kje? DO SEDAJ ŠE NIKJER NISEM ZASLEDIL DA BI BILO KAJ NAPISANO O TEM. LP PILLY :wacko:
KAWAER5 Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Lep pozdrav! Datum za 10th BIKER DAYS je že znan in sicer od 4.8-8.8.2004 info na www.motori.hr ali www.bikerdays.com,drug moto zbor v Puli,ki ga prirejajo MC TWIN HORN (10th Beach Party) pa je od 2-5.9.2004. :yea2: Lepo se imejte!B
RED&WHITE Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 10th BIKER DAYS 4.-8.8.2004. PULA, Marsova Poljana KONCERT: TITO&TARANTULA www.bikerdays.com
mk-r Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 MC TWIN HORN "10th Beach Party" - Pula www.twinhornmc.com Tega se ne sme zamuditi :OK:
kađiva Objavljeno Julij 25, 2004 Opozori Objavljeno Julij 25, 2004 Zanima me,če gre kdo od vas na Biker Days v Pulo v petek 6. avgusta? Lahko bi se kje dobil pa gremo skupej dol :)
divja zver Objavljeno Julij 25, 2004 Opozori Objavljeno Julij 25, 2004 Jah normalno da gremo :) :) :)
Einherjar Objavljeno Julij 25, 2004 Opozori Objavljeno Julij 25, 2004 Mi bomo najbrz v soboto picili dol... Klubsko, je pa vsak dobrodosel...
MDR Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Kolega se bo že v soboto 31.07. pripeljal z motorjem iz Londona. Potem bova malo lutala (nimam pojma kje :? - ideje?), končna destinacija pa je v Medulinu, tako da na zbor prideva vsaj pogledat (če ga kaj poznam, bo to gledanje kar trajalo :yea2: ). Ker itak nobenega ne poznam, bom pozdravljala kar vse, ki bodo govorili po naše :rolleyes: . Upam da se srečamo! LP M.
Shargo Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Ja pa vsaj nageljcek si daj, v srajcni zep in bomo vsaj mi tebe prepoznali in ogovorili!
volk Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Mal glede na vreme: jutri ali petek :yea2:
mk-r Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Zanima me,če gre kdo od vas na Biker Days v Pulo v petek 6. avgusta? Jaz bi skoraj da šel do pule na en vikend paket... Moram preverit kako je z ostalimi iz kluba... Malo se zadeva tepe z No name riders, kamor smo bili prejšnja leta?!?!? :hmm: A je ta zadeva ob morju? Mogoče ob istem kampu kot je beach parti Twin hornov??? V tistem kampu bi se kar dalo...
MDR Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Jaz bi skoraj da šel do pule na en vikend paket... Moram preverit kako je z ostalimi iz kluba... Malo se zadeva tepe z No name riders, kamor smo bili prejšnja leta?!?!? :hmm: A je ta zadeva ob morju? Mogoče ob istem kampu kot je beach parti Twin hornov??? V tistem kampu bi se kar dalo... Zadeva se organizira na Premanturski (baje tako kot lani :? ), tako da ni ob morju - preverila v ponedeljek, ko so začeli postavljati stvari. LP - M.
Shargo Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Zadeva se organizira na Premanturski (baje tako kot lani :? ), tako da ni ob morju... ah, bom pa blazino, pa kopalke doma pustil :doze:
Rock-46 Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Evo odlocitev je padla...tudi jaz pridem in moja boljsa polovica..se nama ravno jutri zacne dopust in greva jutri v umag se nastaniva, potem pa v soboto zjuraj takoj v pulo ....da vidmo kaj se dogaja... mogoce kaksne koristne informacije kako je tam parkingom ( avta na zalost) da ne bo kaksnih neumnosti pol z njim, oz. koliko je potem pes do tja, kok je to sploh velik, itd...ce kdo kaj ve naj mi plis napise...oz. ali bom nasel ce znam do PULE...in pa se ali se bo na nedeljo kaj dogajal, ker napisan je urnik samo do sobote... Za vse info se vam ze vnaprej zahvaljujem.... LP,Rock
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Hmmmmm ..... da lani ni blo ob morju ??? Sicer sem bil dobro nabit :P sam morje sem pa vidu od blizu :D Tak da ..... :hmm:
mk-r Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 04. -08.08. Marsovo polje (ex Premanturska Street), 10th BIKER DAYS PULA, international bikers camp lasting several days A ni premantura avto kamp??? Upam da...
ixs Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Marsovo polje (ex Premanturska Street), 10th BIKER DAYS PULA, international bikers camp lasting several days A ni premantura avto kamp??? Upam da... Premantura je avtocamp, Premanturska street je pa verjetno cesta ki vodi do campa....Zadeva ni ob obali in za kemping bo nekaj vstopnine. Bo pa varovan kemp tako, da so bojazni v zvezi z krajami verjetno odveč(vseeno je pa itaq vedno bolje preprečiti kot zdraviti). PS: na voljo imam še par protipehotnih min - te odlično poskrbijo za nepovabljene goste :devil:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 (popravljeno) Premantura je avtocamp, Premanturska street je pa verjetno cesta ki vodi do campa.... Sej vem da bom izpadu budala ampak vseeno ... cca. kje je to ... iz smeri rovinj-pula ... pred pulo al po puli dol na polotok? P.S. .... lani sem bil nabit ... pa še na twinhornih je blo .. zato je morje nekje v spominu ostalo :P Popravljeno Avgust 6, 2004. Popravil Dr. _MAXXI_
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 (popravljeno) Bilo je ludo noro i nezaboravno ...... :D Plac super :yea2: , pir presentljivo dober, polcaji 100x preresni in prezateženi! :wacko: , družba zakon :yea2: :yea2: Hvala prijatlci za super družbo .) , Volku za vedno dobro vzdušje in kak nou nasvet :P , ter vsem ostalim :naughty: Srečali Alterja z bus.om ..... kam si pobegni tok hitr??? ........... Skratka nepozabno :OK: no pa še slikce ,....... O:-) p.s. .... @Mačka .... kaj se pa ti tok smeješ???? :hmm: Popravljeno Avgust 8, 2004. Popravil Dr. _MAXXI_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se