Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 malo razkazovanja 2 ..... :P ..... malo razkazovanja 3 se je pa končalo s trčenjem dveh ktm-0v sredi križišča... :(
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Belvedere .... škoda ka nima minice :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Za tanajbolj utrujene in tiste, ki si žur razdelijo v več faz so po celem placu razmetali postelje .... :lol1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 hmmmmm ..... 5€ za spanje na postli v hotelu brez strehe ??? :hmm:
gizmOkak Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 (popravljeno) @Žan .... TNX :004 zdej mi je pa nerodno :rolleyes: namesto d bi od mačke kasiru enga :004 mi jih ti ponujaš :kva2: to bi se že na samem zmenla maxxi :xx: je moglo bit pa ornk tm dol :OK: same take porjavele nogice in ritkice :naughty: Popravljeno Avgust 8, 2004. Popravil žan
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Prvi gostje ..... eni so pa pohitel z rezervacijo :lol1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 heheh ... popoldanski spanec :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 kao kamp :blink: ..... So pa mel šank sred gozda za une, ki jim je blo prozorišče predaleč ..... kelnerca bla 1A ... lepa, rjava in s kodrčki .... adijo pamet :lol1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 :P ni čudno če sem tok pirov spil ... tale deklca se mi je skoz motala z nogami okol kozarca :P
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Tale deklca si je pa dobr zapomnla, da ni za it na cestaka z dvema tipoma hkrati :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 @Žan ... dol je blo noro .... mladega in dobrega mesa pa na pretek :D ... ni blo videt, da bo tko dobro :rolleyes: Kako naj ti ga osebno dam če te pa ni nkol nkjer :lol1:
AlterMann Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Srečali Alterja z bus.om ..... kam si pobegni tok hitr??? Utrujen od petka in naveličan stalnega teženja z vstopnino sem se umaknil na samotni otok in preživel lep večer v samoti.
AlterMann Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 No ja, tud kej lepga je blo videt.... :P
gizmOkak Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Kako naj ti ga osebno dam če te pa ni nkol nkjer :lol1: al pa dejmo rečt tko: kjer sm js tebe ni in kjer si ti mene ni :afro1:
kađiva Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 ja bilo je kar dobro,čeprav se je v soboto zvečer zelo malo dogajalo na ulici,v petek je bilo pa noro po zaslugi madžarov -streetfighterjev :yea2: :OK: :OK: Slovencev zelo malo, Motosvetovcev pa jaz nisem videl :hmm: :blink: ,kje ste pa bili? No ja moje mnenje je ,da se je na stari lokaciji velik več dogajal,kot tukej na novi lokaciji. A je bilo v Biker campu velik folka? LP cagiva
Icy Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Hi, Bil s Firestarters-i. Blo je super samo letos je že zakon, da brez dežja ne gre. Pralo nas je 10 km ca. iz Pule do Črnega kala. Pula je bila suha in vroča, pir mrzel, bejbe pa ... Fotke sledijo. A ja tut enga Soloriderja smo dol srečal. Alterman a je un kup Hondine plastike tvoj? :rolleyes: CYA ICY :yea1:
AlterMann Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 (popravljeno) Hi, Alterman a je un kup Hondine plastike tvoj? :rolleyes: :grrr Popravljeno Avgust 9, 2004. Popravil AlterMann
volk Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Ni bilo slabo. Čeprav to stari Šijanski žuri niso in tud nikoli več ne bodo. V kampu solidno in dovolj sence za spat tudi dopoldne Komadi, komadi pa so bli :P :P :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se