Einherjar Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Pizda, sam oci sem pa res izgleda pustil v sotoru, ker kle na sliki jih nisem imel.
uzzy Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 glede na fotke mi je še bolj žal da nisem šel, pa še ta zadnjič je bil :cry:
Icy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Tss, tsss, tsss, stipetovi ucki so sicer na mestu...sam vidjo po mojem se nic :lol1: Shargy tvoji so bili takrat še out of order!! :doze:
ixs Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 jest pa lahko za zaključek povem, da "potegnjeno pod črto" je blo gut!!! Ne za dol past, ampak gut! Boljš kot doma gledat Odpisane Kremenčkove..... :xx:
Icy Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 jest pa lahko za zaključek povem, da "potegnjeno pod črto" je blo gut!!! Ne za dol past, ampak gut! Boljš kot doma gledat Odpisane Kremenčkove..... :xx: Amen!
Shargo Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Ni se amen! Al je ta teden se en zbor, tik za obalo :P Torej popravni, za vse , ki so prejsnjic manjkali, ali potrjenka za vse, ze prej prisotne :D
Icy Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Snip ... Torej popravni, za vse , ki so prejsnjic manjkali, ... snip Al pa bli nagnani spat :( .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se