batzajla Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 (popravljeno) če guma blokira,je zlo velika verjetnost da se boš prou kmal stresu :grim in tale slika zgorej je pomoje tik pred padcem.sej vozijo tud s cestaki na počez,ampak ne tkole :blink: Popravljeno November 30, 2005. Popravil batzajla
GUMY Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 a zakaj mora guma ostat v vrtenju...da je bol stabilna al kaj Zakaj imajo avtomobili ABS? Ker samo, če se guma vrti, lahko nadzoruješ smer vožnje. Blokirani gumi je vseeno v katero smer gre.
hajoktejn Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Tole je res 3 sekunde pred padcem; tipičen primer "pošrek" vožnje ss motorja je bil pa v gp-ju Gary McCoy, on je lepo prakticiru to "umetnost".
dr_lunatic Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a kar se tice dirkanja z SM po blatu in zemlji...kako se to dela, kako zgleda
GUMY Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a kar se tice dirkanja z SM po blatu in zemlji...kako se to dela, kako zgleda Zelo previdno po gasu.
Jure007 Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a kar se tice dirkanja z SM po blatu in zemlji...kako se to dela, kako zgleda V mojem primeru to ponavadi zgleda takole kot na slikah :lol1:
simonsi Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a zakaj mora guma ostat v vrtenju...da je bol stabilna al kaj Zato da te ne vrže čez balanco. Če z zablokirano gumo priletiš napočez v ovinek, pa če se še nisi spiču, se boš pa pol ko boš hitro spustil bremzo ali pa bo guma prijela. :hmm: mamo kakega junaka, ki enako zadevo počne s SS motorji?? :hmm: :naughty: :grim Z belanco je problem ker je tolk ozka, občutljiva, štorasta in trda za take zadeve. Pa še položaj sedenja je čist mem. Na enduri je dost lažje.
jhribar1 Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 mene pa zanima če se da s supermoto motorjem zalagat na tak način kot to počnejo s cestnohitrostnimi motorji,(se pravi brez drsenja in ostalega,ki spada k sm) a bi odletu,če bi tako zalagal kot s cestnim pa da bi imel tako držo pa vse? zakaj je driftanje pri supermotu hitrejše kot navadno zalaganje,a zato ker lahko z večjo hitrostjo prletiš v ovink pa ovink z driftanjem hitrej speleš,kot pa z tehniko kot jo imajo moto gp dirkači?
lowc__46 Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 mene pa zanima če se da s supermoto motorjem zalagat na tak način kot to počnejo s cestnohitrostnimi motorji,(se pravi brez drsenja in ostalega,ki spada k sm) a bi odletu,če bi tako zalagal kot s cestnim pa da bi imel tako držo pa vse? zakaj je driftanje pri supermotu hitrejše kot navadno zalaganje,a zato ker lahko z večjo hitrostjo prletiš v ovink pa ovink z driftanjem hitrej speleš,kot pa z tehniko kot jo imajo moto gp dirkači? sej to je čar supermota....počes :OK:
GUMY Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 mene pa zanima če se da s supermoto motorjem zalagat na tak način kot to počnejo s cestnohitrostnimi motorji,(se pravi brez drsenja in ostalega,ki spada k sm) a bi odletu,če bi tako zalagal kot s cestnim pa da bi imel tako držo pa vse? zakaj je driftanje pri supermotu hitrejše kot navadno zalaganje,a zato ker lahko z večjo hitrostjo prletiš v ovink pa ovink z driftanjem hitrej speleš,kot pa z tehniko kot jo imajo moto gp dirkači? Iz istega razloga vozijo avtomobili pri rallyju počez, pri krožnih dirkah pa ne. Razlika je v podlagi (slabši oprijem) in v ovinkih (bolj zaprti).
stuhec Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 2 razlicna avta, 1 gre skozi ovinek posrek, 2 pa ker je boljsi gre z isto brzino lepo, ce pa hoce bit hitrejsi bo ze tudi sel posrek avtomatsko, ce zelis bit hitrejsi, drsis, sam moras to obvadat :grim
Jure007 Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 mene pa zanima če se da s supermoto motorjem zalagat na tak način kot to počnejo s cestnohitrostnimi motorji,(se pravi brez drsenja in ostalega,ki spada k sm) a bi odletu,če bi tako zalagal kot s cestnim pa da bi imel tako držo pa vse? zakaj je driftanje pri supermotu hitrejše kot navadno zalaganje,a zato ker lahko z večjo hitrostjo prletiš v ovink pa ovink z driftanjem hitrej speleš,kot pa z tehniko kot jo imajo moto gp dirkači? Recimo Robert Ulm je združil oboje: pošrek in zalaganje na koleno v eni potezi :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Eh tkole se pa res ni težko zapeljat...sam poravnat motor iz tazga položaja,to je pa druga :wacko: :worship: Pa da ne bom čist off topic...po moje je najbol takle način vožnje se učit na pesku,sevede s kakšnimi mal bolj enduro gumami...na pesku se namreč da zlo lepo takele ovinke speljevat brez prevelikega strahu za padec pa to :)
SEOI-NAGE Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Nekateri imajo to v krvi, nekateri pa čim zadnji konc odnese začne panika Velikoraje se nagnem z motorjem, kolk gre, samo počez je pa čisto nekaj drugega zame moraš res nekaj znat
šef Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 :hmm: mamo kakega junaka, ki enako zadevo počne s SS motorji?? :hmm: :naughty: :grim Se trudim! Bom reku vse bolj po občutku,pa s pomočjo zadnje in sprednje zavore!! Lp Pa še link: http://www.mobisux.com/album/data/500/43941Moto_drift.mpg
slovenc46 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 zgleda ful hudo, svaka cast :OK:
lowc__46 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Lp Pa še link: http://www.mobisux.com/album/data/500/43941Moto_drift.mpg
Jure007 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Pa še link: http://www.mobisux.com/album/data/500/43941Moto_drift.mpg Ja sej, zarad takih, so potem oddaje na televizijah in potem se nekateri sprašujejo, kako lahko motoriste prikazujejo kot divjake, kot se recimo nekateri sprašujejo TUKAJ Ko se pa kej zgodi, je pa kriva slaba cesta, un kreten k je prehit nasprot prpelu z avtom al pa je clo seku ovink z avtomobilom (ker norc halooo) in podobno. Motorist pa, če preživi brez posledic - hvala bogu, če pa pride do tragedije, se pa svojci in prijatelji sprašujejo ZAKAJ????? No ob takih posnetkih lahko pol iščemo odgovore :hmm:
gizmOkak Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 zakaj se mi zdi, de je po 3-jem poskusu šel po nasprotni bankini za ovinkom :hmm:
lowc__46 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 na dirko je treba pridt fantje..pa tm pokazat znanje...ne na prometni cesti!!!
<=YaMaHa=> Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 zakaj se mi zdi, de je po 3-jem poskusu šel po nasprotni bankini za ovinkom :hmm: Tut jst mislm da mu je tazadn ovink lih za lih zneslo .)
maXXXimum Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Se trudim! Bom reku vse bolj po občutku,pa s pomočjo zadnje in sprednje zavore!! Lp Pa še link: http://www.mobisux.com/album/data/500/43941Moto_drift.mpg Zanimivo, samo na zelo neprimernem mestu... razen če je bla cesta zaprta :hmm: Drgač se pa tut jst počas začenjam učit SM tehnike odkar sem motor zamenjal... drsi še ne, nagibi so pa vedno večji... počas se daleč pride al kako že .)
Jure Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Jao človek, pa ne moreš to na cesti počet!! Tista tretja runda je res kritična.. Pa niti ni treba da avto pride nasproti, lahko pride tudi drug motorist, pa verjemi da ne bi bilo lepo! Da mene en tak sklati, pa da potem še ustanem, grem glih do njega pa ga očofam <_<
snoopy Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 (popravljeno) A res ne bi su najprej do njega in ga prasal ce je ok? :? Sj mu lahko kasneje dokažeš nasprotno :fight1: . .) Mene zanima odziv tega motorja na cesti?Pač na dolge turce?Ker je ozek sedež predvidevam da trpi ritka? Kok pa mot flofanje?(zvok enega bata) Popravljeno September 21, 2006. Popravil snoopy
Unikat Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 Mi zna kdo povedat kaj je na tem posnetku narobe naredil... http://video.google.com/videoplay?docid=-2...amp;q=husqvarna Čist lepo pride v ovinek pol ga pa vrže. :blink: Zgleda kot da mu je zadnje zablokiralo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se