lubej Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 Pozdravljeni. Kako odstranit gumo iz izpusnega lonca. Kolega ni vedel (?) da obstajajo stopalke tudi za zadnji sedez, tako mi je postil pol svojih podplatov od tenisk na loncu. Prosim za nasvete. hvala
Ice Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 nekaj bos nasel tukaj. drugace pa kak cif ali pasta za poliranje kroma. in veliko komolcne masti.
klimbra Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 Sonax pasta za krom.....naneseš malce debeleje....pustiš cca 5min, da učinkuje in nato nežno in počasi poliraš. Deluje 100%...... :yea2:
DRAGON Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 Naslednjič ko ga pelješ naj se sezuje, boš videl , da ti ne bo spet naložil dela.
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 Sam sem odpravil zadevo dol z razredčilom za barve, ker je bil podplat bolj plastičen je šlo dol super. Nikar ne drgni kroma s kakim purolom ker ga boš uničil. Nadi kako topilo ki ne poškoduje kroma. :)
Pravokotar Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Marsikako svinjarijo sem (tudi nepričakovano) spravil z mopeda z WD 40.
Sam dePihlja Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Za odstranit gumo, plastiko... iz auspuha uporabljam redčilo "224" proizvajalec Cinkarna Celje. Pazi, da ne pride v stik z barvanimi ali plastičnimi deli :wacko: .
MAČKON Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Pozdravljeni. Kako odstranit gumo iz izpusnega lonca. Najbolj efikasno in preprosto je da jo pustiš da se zapeče,nato pa jo z britvico porežeš.Kroma ne poškoduješ ker je trd.Odsvetujem ti pa razne paste ker po njih krom na loncih rad postane mat.
Tomozuki Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 (popravljeno) Pozdravljeni. Kako odstranit gumo iz izpusnega lonca. Kolega ni vedel (?) da obstajajo stopalke tudi za zadnji sedez, tako mi je postil pol svojih podplatov od tenisk na loncu. Prosim za nasvete. hvala Moj foter je to kr z giletko dol postrgal pa se ni nix poznalo na kromu ;) Drugače sploh dol ni šlo, niti z Motowashom. Moraš pazit, ker nekatere paste so zelo agresivne in začnejo najedat krom. Popravljeno Junij 22, 2004. Popravil Tomozuki
lubej Objavljeno Junij 22, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 hvala vsem za nasvete uspesno odstranjeno z cif-om in razredcilom lp
Broj Jedan Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 aceton = zakon za odstranjevanje katerekoli svinjarije (lepila, flomastri, guma, maščobe ... tudi rje) s kovinske površine, ali lakirane pov., le da mora biti lak toplotno obdelan posebej učinkovit pred nanosom kakih zaščitnih slojev na kovine (pred lakiranjem, barvanjem) ali nalepk na lakirane pov., ker popolnoma razmasti površino nevaren za nekatere plastike in nezapečene lake za navadno hišno uporabo = 1 liter za pol življenja .) Mavrica; liter je (bil pred 3 leti) le malo dražji od nitro-razredčila
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se