Denny Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 Izbira bo kar težka :hmm: Bo treba v živo pogledat zadevo :OK: meni je ta Ivana Šušković še najbolj:OK:
Pervy Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 ziher... BC a te ta mogoče na katero spominja? :devil: meni pa je ona črna ZX-10R najbolj huda, pa še na kar dosti fotkah je! :notworthy:
uki2804 Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 (popravljeno) Zdravo Bil sem na Pagu, blo je res super dogajal se je skoz. V Novalji v mesto so v soboto skoz sekal pa gume žgal, kdor je bil dol mu verjetno ni zal kr policaji niso nič težil in ustavljal. :yea2: Popravljeno Junij 29, 2004. Popravil uki2804
mk-r Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Jaz sem tudi nameraval na Pag, je bla kar gužva po cesti in sem se ustavil v Opatiji. Ko sem prišel na prizorišče zbora sem začutil da verjetno ne bom videl Paga od blizu. Ja bila tudi v Opatiji kar dobra fešta... Me pa prav zanima katera bejba je zmagala....
vragica Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Miss Motori : Tatjana Pašalić Prva pratilja : Sanja Buden Druga pratilja : Zorana Vukić Miss simpatičnosti : ponovo Sanja Buden Miss interneta : Danijela Danilović No, ja... :hmm:
pissmonkey Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Zdravo Bil sem na Pagu, blo je res super dogajal se je skoz. V Novalji v mesto so v soboto skoz sekal pa gume žgal, kdor je bil dol mu verjetno ni zal kr policaji niso nič težil in ustavljal. :yea2: Kako da ne!? Mene še nikol niso ustavljal, v soboto pa takoj :( Pravi: "Opet vi Slovenci a..." Za mestece kot je Novalja je blo to kar malo prehudo :) Na sliki pa "lokal patriot" izvaja "pirueto", če se ne motim... :hmm:
Jurij Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Slikale so se ogromno na motorjih... so "razgovore s komisijo" tud na motorjih opravile? :D UHhhh.. da bi bil enkrat član take "komisije"... :doze: men je bla una bjonda še kar najbolj všeč, sam tud zmagovalka ni švoh..taka ... motoristična.
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 še avtomobilistična :huh: :OK:
vragica Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 zmagovalka ni švoh..taka ... motoristična... ... bolj pr moč, joškasta, okroglolična... ornk baba :P ... :yea2: :yea2: :yea2: :devil: ... drgač je pa bolj simpatična ta prva spremljevalka .)
mk-r Objavljeno Julij 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Zdaj ko gledam te slikice mi ja kar žal da nisem šel dol :lol1: :lol1: :lol1:
gizmOkak Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Slikale so se ogromno na motorjih... so "razgovore s komisijo" tud na motorjih opravile? :D UHhhh.. da bi bil enkrat član take "komisije"... :doze: js pa motor :wacko: :lol1: :lol1: ma v vsakem primeru so nadpovrečno "lepše" od "pravih" misic-taste za mis sveta sej veste :BUA:
Jurij Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 ... bolj pr moč, joškasta, okroglolična... ornk baba :P ... :yea2: :yea2: :yea2: :devil: točn to sm hotu rečt. prou fajn bi jo blo čut't na hrbtu...pa ... ma ne gremo u detajle... :xx: vsekakor so lepše od missic za svet, ampak tanartabolše so tiste-ki se ne nastavlajo ...objektivom in znajo bit skromne in se napedenat takrat ko je treba... recimo naše boljše polovice. :yea2: :yea2:
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 saj vem, da je :topic: , ampak lepim eno, ki bi znala hudo razrukat konkurenco... :naughty:
Jurij Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Uh, kok bi jo dol z motorja vrgu.... :D
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Uh, kok bi jo dol z motorja vrgu.... :D ... in se vsedel gor ter odpeljal, a?! :lol1:
Jurij Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 špilferderber...misli mi bereš.... :rolleyes:
Fabo Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Men sta najbolj cute skrajno desna in leva. :OK: Srednji dve pa nekako...ne vem nista za moj okus. :xx:
Anubis Objavljeno Julij 22, 2004 Opozori Objavljeno Julij 22, 2004 Pa vi sploh veste kolk takšno krdelo bejb poje? Ni da bi jim za hrano skup znosil... Pol je pa še tankat treba, pa prijazen bit in podobne neslanosti.
bajsi Objavljeno Julij 22, 2004 Opozori Objavljeno Julij 22, 2004 Ma!!! Jaz še vedno vztrajam pri moji izbiri - pač palim na blontne z hudimi sončnimi špegli, se mi zdi da ma karakter (tak iz slike vun), sploh pa na tisti fotki ko se v avtu nasmeji...... LP Bajsi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se