Shargo Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 (popravljeno) ... to je tam pa tam... :hmm: Ej Stari .) sej ni panike. Pici proti Krskem, z avtoceste dol zavij proti mestu, na prvem rondoju desno, (za Brege) se 2 po glavni in si tam. Cist ajnfuk, ne mors zgresit, edini hipodrom, pa poln mopedistov bos srecal ;) Popravljeno Junij 26, 2004. Popravil Shargo
AlterMann Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 Hvala. Sem šou sam zato dol, da vidm, če bom najdu. :P Sem najdu z lahkoto. .) Zdej sm pa že doma. Luštna furca. :OK:
Shargo Objavljeno Junij 27, 2004 Opozori Objavljeno Junij 27, 2004 Sem najdu z lahkoto. .) Luštna furca. :OK: .)
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2004 Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 Sem bila v soboto od 21-polnoči blo je kar fajn čeprav se mi zdi da je bila udeležba manjša kot prejšna leta,drgač pa je blo kr fajn
SATAN Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Jst sm bil pa razočaran zgleda da se ful pozna k so spet presidenta menal.Stari pejt pu kak nasvet kako se zbor dela k Tomiti al pa še bolš k Boškotu. drug let se bol potrudte!
igi Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 Slabo, mal ljudi, muzika zanič, ena in ista striptizeta, totalno brez veze, če se ga nisi nažrl :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se