Skoči na vsebino

Grossglockner, St Mortiz, nato Dolomiti


mat

Priporočene objave

A koga zanima? Z ženo greva v ponedeljek(če bo še lepa napoved) za tri štiri dni, na potep, v osnovi je prvo Grossglockner, pa malo okoli, nato čez St.Mortiz, STelvio, pa spet naokoli .)

Vožnja športno turistična.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: zanimivo, sm ravno planiru en dan d bi skoču na Grossglockner. In zakaj nebi bil to ponedeljek. Verjetno d je to 27. junij ne? S kje pa kdaj bi startala vidva? Js sm z goriškega konca. Bom prašu še kšnga kandidata tle okul če bi šou z mano oz. nami. Js bi se pol isti dan vrnu nazaj, pa mi ne paša d bi prou sam maširu tm okul po austriji :wacko: bom še povedu za bol točno enkrat čez vikend :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja Leteči mi je nekaj omenjal, da planira Grossglockner v ponedeljek 28.6., zdej kaj več še ne vem in tudi ne vem al bo stvar 2 ali 1 dnevna, v primeru max 2 dnevnega izleta pa sem tudi sam interesent.

LP

Davor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ne drugega gremo vsaj tja lahko skupaj. Koliko časa bi naj bila dol ne vem, rad bi si še enkrat ogledal St.Mortiz, ko sem bil nazadnje je tako deževalo da sem se peljal skozi, nato pa če se da (če je odprt prehod) takoj levo in Stelvio(tudi bil v dežju <_< ) nato mi je vseeno, dolomite že kar dobro poznam.

Po karti gledam, da je ena pot čez katschberg, to bi verjetno bilo zanimivo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No sej pol če nas je nekaj d bi šli skupej (ma za sigurno) pol grem pa tud jst. Sam se raj nebi potepal tm okul (nimamšeizkušenpress). Če bi se šlo iz LJ, pol bi šli verjetno čez Podljubelj u A, tko d bi jst tud zjutrej že eno furco do LJ naredu, pol bi šli pa skupej... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če koga zanima v soboto ob 6h zjutraj tudi sam odrinem na Grossglockner. Izlet bo trajal od sobote do nedelje. Prevozil naj bi približno 900km. Sama pot pa taka: Batuje-Kobarid-Bovec-Predel-Arnoldstein-Feistritz-Notsch-Hermagor-Waisach-Oberdrauburg-Debant-Iselsberg-Franz Josefs-Hohe-Fusch-Zell Am See-Furth-Heidnische Kirche(dve jezerci)-Furth-Utendf-Enzingerboden (spet jezera)-Uttendf-Felben-Felbertauern (tunel za 8 eur)-Klaunz-Hinterbichl (spanje)-Klaunz-Huben-Grossdorf-Kals am Grossglockner-Huben-Lienz-Leisach-Penzendorf-Vergein-Asch-Heinfels-Kalkstein-Lackenkammer-Heinfels-Kartitsch-Untertilliach-Mauthen-Dellach-Tropolach-Nassfeldpass-Pontebba-Chiusaforte-Sella Nevea-Predel-Bovec-Kobarid-N.Gorica-Batuje.

Vožnja bo seveda turistična in veliko se bom verjetno tudi ustavljal zaradi slikanja.

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!