mk-r Objavljeno Junij 24, 2004 Deli Objavljeno Junij 24, 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Junij 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2004 Kontakti in lokacija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Junij 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2004 PROGRAM SREČANJA: PETEK,9. Julij 2004 - Začetek srečanja ob 12.00 uri - Priprave na sobotni program srečanja motoristov - Prodaja hrane in pijače - Namestitev v kampu - Popoldne glasba z DJ-em - Zvečer nastop ansamblov: Get lost Začetek konca Ibunge Razvaline - Prenočitev v kampu SOBOTA, 10. Julij 2004 - Jutranje priprave na prihod motoristov in namestitev v kampu - Prikaz žganjekuhe iz sadja kot starega Braniškega običaja - Prodaja hrane in pijače - Zabavne igre - Podnevi zabava z DJ –em - Zabavne igre - Zvečer nastop ansamblov: Fosgen FireBird Razvaline - Streep-tease + erotic show - Podelitev pokalov, priznanj in nagrad - Prenočitev v kampu NEDELJA,11. Julij 2004 - Bujenje z jutranjo kavo in juho - Častni pozdrav in poslov V PRIMERU DEŽJA VELIK POKRIT ŠOTOR PROST VSTOP Vsi vabljeni! Lep pozdrav, Matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Junij 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2004 Za pokušino si lahko pogledate kako je izgledalo na lankem III. Moto zboru. KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 24, 2004 Deli Objavljeno Junij 24, 2004 :yea2: PRIDEEEEM :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ena Objavljeno Junij 24, 2004 Deli Objavljeno Junij 24, 2004 Upam,da pri Vidmarju stržejo pršut motoristom!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Junij 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Upam,da pri Vidmarju stržejo pršut motoristom!? Pri vidmarju ne bo nič z pršutom.... :? Bo pa nekje okrog 15.00 popoldan organizirana panoramska vožnja v smeri Komen, štanjel... Na poti pa je predviden postanek v MIPovi pršutarni v kobjeglavi, kjer pa bo možen ogled pršutarne, ter seveda poskušnja njihovega kraškega pršuta. Pa terana , ki itak spada zraven... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Pridemo, verjetn kr cela kompanija........................ :chase: :beer2: ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Pridem! Pozdrav Eriku! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ena Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Glavno,da je pršut,tut MIPov ni za ven plunt, teran pa...bliži kampa ,tolk bolš! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Julij 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Zadeva se počasi bliža :OK: :OK: Priprave so v polnem teku. Kamp urejen, šotor na mestu... Manjka le še dva dni sonca pa je dober žur zagotovljen... Še enkrat vsi vabljeni.... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 za kakšno urco pa bi znala uletet,bolj v petek kot soboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Pridem. Če bo vreme sploh ziher, ker sem sestrci oblubu, da jo bom enkrat mal pelu. Bom združu zbor s turco preko kakega Vršiča ali Predela. Pa še tist, ki organizirajo zbor so bili v MK - Ohrid, sam smo se bolj švoh spoznali, ko sem bil že fajn "zmatran". Mogoče se bom pa še koga spomnil. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Julij 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Pa še tist, ki organizirajo zbor so bili v MK - Ohrid, sam smo se bolj švoh spoznali, ko sem bil že fajn "zmatran". Mogoče se bom pa še koga spomnil. Na Ohridu sem bil iz kuba sam, če se ne motim pa sta bila vidva z lunardijem skupaj ko smo se vidli.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Na Ohridu sem bil iz kuba sam, če se ne motim pa sta bila vidva z lunardijem skupaj ko smo se vidli.... Ja bil sem v partiji z Lunardijem in Sremčani, z ostalimi slovenci sem se pa bolj bežno spoznal. Sej lhk pa zdej kazga spijemo skup, pa kako rečemo, če boš seveda imel cajt kot organizatore. Lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Ja bil sem v partiji z Lunardijem in Sremčani, z ostalimi slovenci sem se pa bolj bežno spoznal. Sej lhk pa zdej kazga spijemo skup, pa kako rečemo, če boš seveda imel cajt kot organizatore. Lep pozdrav. jest tuuuuuuuud :lol1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Julij 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Sej lhk pa zdej kazga spijemo skup, pa kako rečemo, če boš seveda imel cajt kot organizatore. Tudi za to bomo našli čas... Vi samo pridite, me najdite in bomo kako rekli, pa tudi :beer2: :beer2: :beer2: Se vidmo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 :010 Spet bo luštno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 :010 Spet bo luštno. :grim p.s. A si že kupila ta črno vrečo? :? Če slučajno pridem? :hmm: p.s. Ti, a si že vprašala mk-rja , če bo kej sošolcev dol? O:-) :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 bil včeri "na kraju zločina" šou mal past firbc :P :D pa ene prjatle obiskat k so pridno delali ku mravlice. So rekli d bojo nrdili vse d nam bo fajn. Trava je pokošena, cerado "smo"/so fantje tudi zaflikali, pa po mojem odhodu vrjetno tudi dali na streho...Prikolica, kjer bojo bendi in slačifantje je tudi že urihtana (haha deklice ste že misnle d bo res ne :D ) striptease bo pa ne fantje :lol1: And gues what :? Vsi so bli razn našga Mateja :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 vreme vse kaže na to da mene letos tam ne bo :cry: pustimo se presenetiti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
directory Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 (popravljeno) vreme vse kaže na to da mene letos tam ne bo :cry: pustimo se presenetiti pa kwa poj če te ne bo a misliš da bo kdo jokal zato ..saj smo siti že tvojih brezveznih postov k serješ po celem forumu ne da še tam pametuješ :BUA: Popravljeno Julij 10, 2004. Popravil directory Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 11, 2004 Deli Objavljeno Julij 11, 2004 pa kwa poj če te ne bo a misliš da bo kdo jokal zato ..saj smo siti že tvojih brezveznih postov k serješ po celem forumu ne da še tam pametuješ :BUA: ha ha, pa je bla gor...z nami in prou lušno je blo tisti cajt k smo bli tm :P :P pa še nekej slikc z zbora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 11, 2004 Deli Objavljeno Julij 11, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 11, 2004 Deli Objavljeno Julij 11, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se