Yoldi Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 je pmembno, pa še kako B) , ker je ob dobri muzki žur še tok večji .) :OK: :OK: Sva že 2 :o :o šele 2???? @ einherjar: muskontar!!! čudn si to napisal :? ....ok 100 ljudi 100 čudi.. Lp Drp11
cvetoo Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 :D Vidim, da nas bo kar nekaj. Zgleda, da bo treba preložiti odhod na dopust za en dan. LP
Einherjar Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 :OK: :OK: Sva že 2 :o :o šele 2???? @ einherjar: muskontar!!! čudn si to napisal :? ....ok 100 ljudi 100 čudi.. Lp Drp11 Ze res muskontar, ampak muskontar zaradi muske same, ne pa da bi igral za ozadje dogajanja.... Vsi vemo, da se le-redko zgodi, da bi folk stal pod odrom in poslusal koncert. Smo igrali na par zborih, pa je res malo cuden feeling, ko se ti zdi, da folk bolj motis pri popivanju, kot da bi uzivali v glasbi... Zato imam raje koncerte, kot take za musko. Zbor je pa zbor, ne glede na bende. Drugace pa predlagam Metalcamp za dobro musko (METAL!!!!!!). - www.metalcamp.com - karte pa lahko pri meni dobite.
MARJA Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Sem bila trikrat tam, ap je bilo ful dober, še fanta sem peljala zraven, pa sva se pol razšla zarad tega, ker je videl kok ga žuramo po zborih... Pridem letos tud, majo Freisingi enga luštnga vajenca :wub: Hej kaj pa mi "stari".
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2004 Opozori Objavljeno Julij 16, 2004 jaz sem že doma res da je blo čist po petkovsko ampak na vodi slutim da bo jutr orng fešta tam,že zarad odličnih borovničk :yea2:
gebre Objavljeno Julij 16, 2004 Opozori Objavljeno Julij 16, 2004 He, he jutri tud gorenci pridemo, naročte dobr vreme, da se bo lahko prespal :yea2:
Max Objavljeno Julij 17, 2004 Opozori Objavljeno Julij 17, 2004 ...Pa še blizu LJ je in ni problem it ponoči domov. Obisk zbora PRIPOROČAM! Tadej A tudi prides ali samo priporocas? :huh: .) O:-)
hotschko Objavljeno Julij 17, 2004 Opozori Objavljeno Julij 17, 2004 A tudi prides ali samo priporocas? :huh: .) O:-) kwa te pa briga ... <_< ... jest pa prideva .)
Max Objavljeno Julij 17, 2004 Opozori Objavljeno Julij 17, 2004 kwa te pa briga ... <_< ... jest pa prideva .) Briga tebe ne briga, menene pa briga ce se mu bo danes ratal razpakirat in usest na motorce in se prikotalit do SLoke, vids kaj mene briga k tebe ne briga B)
Tratnjak Damijan Objavljeno Julij 17, 2004 Opozori Objavljeno Julij 17, 2004 Danes se pripeljeva še Strom in moja malenkost. Upam, da bo Marja zrihtu kak pir. :D Treba mal novga digitalca sprobat kako dela v pijanem efektu :grim
.T. Objavljeno Julij 17, 2004 Opozori Objavljeno Julij 17, 2004 A tudi prides ali samo priporocas? :huh: .) O:-) Ne morem, ker sem na Pagu. Ful mi je zal! Tadej
RS50 Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Bil vceraj in noro dobr. Noro dobre tut punce ki so vlekle vrv :P :D .)
Einherjar Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Bil vceraj in noro dobr. Noro dobre tut punce ki so vlekle vrv :P :D .) Se strinjam - je bila tudi moja vmes...
RS50 Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Einherjar mogoč ves v kermu klubu je bla una visoka bjonda v beli majcki? :D :yea2: :OK: ;) :grim
Shargo Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Prisli, zurali do svita,se dobro imeli in se pridemo. Skoda,da ni na vseh zborih tak dober filing za zur. Se enkrat kapo dol Fresing ridersi :OK:
Einherjar Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Einherjar mogoč ves v kermu klubu je bla una visoka bjonda v beli majcki? :D :yea2: :OK: ;) :grim Ne, zal ne vem, mislim, da je bila z Radmansdorfi ampak nisem ziher.
Einherjar Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Prisli, zurali do svita,se dobro imeli in se pridemo. Skoda,da ni na vseh zborih tak dober filing za zur. Se enkrat kapo dol Fresing ridersi :OK: Ej, kako tvoja roka? A se kej izboljsuje... A ste motor potem v ljubljani pustili, ali ti ga je miha do tebe zapeljal?
Shargo Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Ej, kako tvoja roka? A se kej izboljsuje... A ste motor potem v ljubljani pustili, ali ti ga je miha do tebe zapeljal? Zaenkrat kr oteka in malce poboleva, sm pa prepričan, da bo zjutraj bolš.Ampak drugič spremenimo tehniko in poškodujemo rajši štrik ( strgamo, če treba ) :) Mopi je pr Mateju, ga bomo že nekak spravl domov do nasledne žurke:)
gebre Objavljeno Julij 18, 2004 Opozori Objavljeno Julij 18, 2004 Očitno še eden, ki si je na zboru poškodoval roko, no ja, jest sem si jo že na poti do Šk. Loke :( :wacko:
vragica Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 Se strinjam - je bila tudi moja vmes... :yea2: :yea2: :yea2: ... pa dobr, da ste mel Firestartersi punce s sabo (reševanječastikluba)... :devil: :devil: :devil: :yea2: ... go girls... :devil: ... einh, sej veš, da se hecam ;) p.s. una bejba, v playboy beli majčki je pa menda iz OK kluba Goričko... vsaj tko je zgledal ;)
Einherjar Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 :yea2: :yea2: :yea2: ... pa dobr, da ste mel Firestartersi punce s sabo (reševanječastikluba)... :devil: :devil: :devil: :yea2: ... go girls... :devil: ... einh, sej veš, da se hecam ;) p.s. una bejba, v playboy beli majčki je pa menda iz OK kluba Goričko... vsaj tko je zgledal ;) Vem Vragica vem :( No ja je pa una tudi bila cisto primerna za playboy, kar se mene tice...
lina Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 (popravljeno) Ja nooo res je bla huda :xx: Popravljeno Julij 19, 2004. Popravil lina
Shargo Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 Ja nooo res je bla huda :xx: Ja, huda,huda,a niste vidli kok so ga punce vlekle .)
Marelica Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 Prišla v petek skupaj z Netmanom. Vračala sva se iz SLO obale. 10 km pred Šk. Loko je Netmanu za rokavico zlezla osa in ga grdo napikala. :( Ogledala sva si parkirane jeklene konjičke in ugotovila, da sva iz najbolj oddaljenega konca (MB) in to z najmanjšim motorjem (Virago 250). ;) Lokacijo ste izbrali tapravo. :OK: Na žalost razen muzike (za naju malo predivje) nisva imela kaj dosti od šova, ker je Netman dobil hudo reakcijo na pik in sva šla takoj po čevapih "spat".
mk-r Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 Einherjar mogoč ves v kermu klubu je bla una visoka bjonda v beli majcki? :D :yea2: :OK: ;) :grim Fantje... Ni iz nobenega kluba... Tudi telefonsko številko bi vam dal... pa je ne dam, ker sem še vedno malo ljubosumen ker je to moja bivša punca :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se