marijan Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 srečko še enkrat preberi moj in cecov post pa razmisli. B) koliko kilometrov v enem dnevu si sposobe narediti me kot motorista ne zanima, me pa tisto kar je ob cesti in prav zaradi tega imam motor in pa da se pripeljem v službo. kajti na koncu veliko prevoženih kilometrov te ne čaka nič drugega kot postelja ( če ne že ona s koso), mene pa zanima še kaj drugega obrobnega kaj se dogaja potem ko se ustavim. :hmm: ne vem če ima smisel debatirati naprej-se umikam v ilegalo. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 (popravljeno) Sej res nima smisla, ker očitno motor dojemava na drugačen način. Jaz imam motor zato, da se nekam pripeljem, medtem pa se vozim in uživam v vožnji in tistem kar vidim. Ti pa se voziš, gledaš levo-desno in se ustavljaš, ko bi si rad nekaj podrobneje ogledal. Ja, res popolnoma drugačen pristop. Če pa hočeš nekam priti, greš pa z avtom. Meni je pa pač v užitek iti kamorkoli z motorjem, ker lahko vedno počnem to, kar ti samo takrat, ko ne greš z avtom. Logično! PS: ne pričakujem odgovora, samo na glas razmišljam Popravljeno Oktober 6, 2003. Popravil Lucky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 wrong, sedaj si pa postavil svoj prejšnji post čisto na glavo, v prejšnjem trdiš da so ti zanimive razdalje, v sedanjem pa pišeš da te zanima tudi še kaj drugega, daj se opredeli. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 A se imata vidva malo :wub: ? <_< :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 A se imata vidva malo :wub: ? <_< :D :D kvečjemu se ...... :fight2: :rtfm: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 (popravljeno) Dam prav tako Lucky - ju kot Marijanu. Vendar, če je do tam, ko me stvar začne zanimati 1200 km, jih bom jaz naredil v enem dnevu in potem gledal stvari in se ustavljal. Nekaj podobnega me čaka drugo leto, ko bom Nemčijo preletel po avtocestah, potem pa užival. Seveda bom užival že po Nemčiji, pač v hitri vožnji. Popravljeno Oktober 7, 2003. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Marja, lahko se pa spokaš na avtovlak. Kolegi so to izvedli in so se imeli fino. Izvedeli so tudi, zakaj je potrebno dati na glavo čelado, ko parkiraš motor na vagon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 (popravljeno) Z dolgimi furami nimam težav, če le ne gredo po ravnih cestah. :) 600km/7h (Lj - Paklenica - LJ) 800km/9h (Lj - Budva) 700km/10h (Lj - Dubrovnik) ... z Milenco :wub: 150km/1,5h (Lj - Kočevje - Dvor - Kočevje - LJ) ... :ph34r: B) ... Razmišljam pa, da bi šel naprimer na potovanje v Španijo z avtovlakom od tam pa z motorjem veliko tisoč km naokoli in nazaj spet z avtovlakom. Ne samo hitreje tudi ceneje je tako, sicer pa vsak po svoje ... tko ... po Solo Ridersko ... :) Popravljeno Oktober 7, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Razmišljam pa, da bi šel naprimer na potovanje v Španijo z avtovlakom od tam pa z motorjem veliko tisoč km naokoli in nazaj spet z avtovlakom. Ne samo hitreje tudi ceneje je tako, sicer pa vsak po svoje ... tko ... po Solo Ridersko ... :) Se čist strinjam, midva z Mrs. sva bila letos namenjena na Korčulo, ker zaradi službe ni šlo drugače, sva štartala lahko šele popoldan. Nikakor nebi mogla pridi do cilja (razen vožnje preko noči in potem čakanje na prvi trajekt zjutraj). Zato sva se zapeljala do Reke, pa na trajekt in drug dan dopoldne sva bila na Korčuli. S tem sva pridobila kar nekaj časa, pa tudi stroški se zaradi tega niso povečali. Nazaj grede pa sva šle v enem kosu od 6.00 pa do 19.00. Brez pretiravanja in z dosti postanki. Bistvo - mislim da zato, če včasih ubereš drugo pot še nisi nič manj motorist. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Bistvo - mislim da zato, če včasih ubereš drugo pot še nisi nič manj motorist. Tole je res en čuden predsodek. Ne avtocest, ne avtovlaka, ne trajekta.... Potem pa vse skupaj postane eno samo božje divjanje in mučenja samega sebe. Ostane ti le hvalisanje koliko km si naredil v čim manjšem času. Se je kar lepo videlo letos v temah Kam jo mahate v letu 2003, Sardinija, Sicilija 2003. Žal. Pa smo spet pri planiranju poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Lani je blo rekordno ker smo jih v 17dneh od tega cca 12dni dežja nardili 8.300 in smo 2 dni preživeli na ladiji.Najdalša je bila 1.000km.Govorim seveda o poti na Nordkapp. Drugače pa sem jih letos nardila cca 13.000+5.000na zadnjem sedežu kot prtljaga. Najbolj pa mi ležijo do 500km fure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Tole je res en čuden predsodek. Ne avtocest, ne avtovlaka, ne trajekta.... Potem pa vse skupaj postane eno samo božje divjanje in mučenja samega sebe. Ostane ti le hvalisanje koliko km si naredil v čim manjšem času. Se je kar lepo videlo letos v temah Kam jo mahate v letu 2003, Sardinija, Sicilija 2003. Žal. Pa smo spet pri planiranju poti. no ceco to je bila tudi poanta mojega pisanja, eno samo divjanje in hvaljenje koliko kilometrov smo prevozili :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 no ceco to je bila tudi poanta mojega pisanja, eno samo divjanje in hvaljenje koliko kilometrov smo prevozili :notworthy: Zakaj vztrajno trdiš, da je to brez veze? A maš kak kompleks ali kaj? Pusti nas sanjati o rekordih in kao nesmiselnih dosežkih, saj si jasno povedal, da to ni tvoj svet. Odpri si novo temo in razglabljaj magari o raziskovanju kamnov ob cesti in nabiranju cvetlic. Moja razdvojena osebnost, ki včasih vozi hit, včasih pa počas, včasih daleč, včasih za vogal, ti bo neznansko hvaležna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Lucky, daj se dokončno odloči. Ali si lovec na rekorde ali si motorist. Tutti fruti se ne da bit. Razen če si dvojna osebnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 najdaljsa pot je bila do letos Atene - Thesaloniki (500km nocne voznje). Bil je z...b ker smo morali prevozit cele Atene (s predmestjem > 50 km). Letos pa Parizlje - Livorno (770 km ) v 11 urah. Se je pac mudilo na trajekt ob 0.00 kaj ces. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Zakaj vztrajno trdiš, da je to brez veze? A maš kak kompleks ali kaj? Pusti nas sanjati o rekordih in kao nesmiselnih dosežkih, saj si jasno povedal, da to ni tvoj svet. Odpri si novo temo in razglabljaj magari o raziskovanju kamnov ob cesti in nabiranju cvetlic. Moja razdvojena osebnost, ki včasih vozi hit, včasih pa počas, včasih daleč, včasih za vogal, ti bo neznansko hvaležna. sory vidim da imaš rad zadnjo besedo, pa čeprav v sanjah :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Ja Marijan ne teži no, boš še tak kot Vale ratal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 sory vidim da imaš rad zadnjo besedo, pa čeprav v sanjah :wub: Marjan, pogrešala sem te. :wub: Verjetno te zato ni bilo kar nekaj časa na forumu ( mene pa tudi iz enakih razlogov na cajte), ker si se ob poteh, ki si jih letos spomladi, poleti in jeseni prevozil v družbi tvoje drage, večkrat ustavil, poduhal cvetlico, pogledal v dolino ali na vrh gore, Njej pa pristisnil en tak cmok, da je odmevalo, pa spil kokto ali pa orangino (ker v Črni gori kokte verjetno niso imeli) , pomislil, kako lepo je živeti, čutiti veter in sonce, se ohladiti v morju in pri tem pozabiti gledati na števec in prevožene kilometre. Prepričana sem, da si se imel najlepše. :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Nihče me ne razume. :cry: Ampak :xx: pa ne bom. Zadnja beseda? Nikakor, to temo mislim nadaljevati. Desperately seeking for a kindred soul. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Nihče me ne razume. :cry: Ampak :xx: pa ne bom. Zadnja beseda? Nikakor, to temo mislim nadaljevati. Desperately seeking for a kindred soul. ze samo zaradi tvojega bandita si eden "nasih". B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Desperately seeking for a kindred soul. Lucky ... jaz sem s tabo ... moralno ... včasih pa tudi v načinu vožnje ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 no, moji km so bolj skromni, cca 450 z dvema ponovitvama, vmes pa še lep kos poti čistega off-roada drugače pa v samostojni režiji delam od 30-150 km/dan, pa sem na koncu lahko še komaj na nogah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PEROVIČ Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Jaz pa se ne pogovarjam koliko in kako se vozim ampak se VOZIM. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Ma kaj ni vse eno,koliko si prevozil,koliko krat si se ustavil in kaj si vmes delal :? Jaz sem pa mislil,da imaš motor da se voziš :OK: eden samo v službo,drugi v Pariz na kafe,treti misli da je Capirosi na cesti :lol1: Pravijo,da vsak svojega Boga moli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Ma kaj ni vse eno,koliko si prevozil,koliko krat si se ustavil in kaj si vmes delal :? Jaz sem pa mislil,da imaš motor da se voziš :OK: eden samo v službo,drugi v Pariz na kafe,treti misli da je Capirosi na cesti :lol1: Pravijo,da vsak svojega Boga moli :D @pek :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave