kiros Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 zanima me katera je najcenejsa trgovina s scooterji v Sloveniji. Ali so scooterji v Italiji cenejsi kot v slo?
DRAGON Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 zanima me katera je najcenejsa trgovina s scooterji v Sloveniji. Ali so scooterji v Italiji cenejsi kot v slo? :D Za to pa se mi zdi, da je tema SCUTERJI. Pa malo iskalnik uporabit :D
Jason Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 @dragon: Spet en wannabe moderator. Če neveš kje je najcenejsa trgovina s scooterji v Sloveniji, bodi raje tiho. Bodo že kakšen pravi moderator tole prestavil, če bo hotel. @kiros: Najcenejša trgovina s skuterji v Sloveniji je na Celovški v Lj, tam kjer je Avtoimpex prej prodajal Škode. Zelo poceni trgovina s skuterji je tudi Trgoavto (v skoraj vsakem Mercator centru). Najceneši skuterji se začnejo pri okoli 300KSIT. Samo moraš kakšno korejsko/tajvansko firmo vzeti. Recimo Sym, Kymco, Daelim(?če so še?) Novi skuterji v Italiji niso nič cenejši.
Saint Objavljeno Julij 3, 2004 Opozori Objavljeno Julij 3, 2004 Trgoavto v Mercatorju v Šiški (sem ravno gledal pred par dnevi ko so imeli ena znižanja), Avto Triglav ima dostikrat kako zalogo skuterjev po nižjih cenah, salon v Šiški pri Hotelu Lipa (malo pred Mercator centrom) ima tudi zmeraj kaj ugodnega korejskega. Veliko sreče. lp Rudi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se