Teya Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Za jutrišnji neuradni trening nič ne piše, sem že vse pregledal. :hmm: ← Jaz ti ne znam nič povedat... kontaktiraj Drekota... Upam da treningi bodo...
smc Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 ....dobite bajadere... :D ← js bi rajš kinder bueno - za dobre in pridne otroke :D
bubamara Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 js bi rajš kinder bueno - za dobre in pridne otroke :D ← yst pa rumove kroglice :grim :grim :blush: :whistle:
smc Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 yst pa rumove kroglice :grim :grim :blush: :whistle: ← ej, mi smo pridne pupe in upoštevamo pravilnik ;) :D nobenga alkota, tut u kuglcah ne :D (se bomo pol zmenile, psssssssssst)
Teya Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Spoznavanje z ljuto makino.... :OK: Konkurenca pa v ozadju špijunira :krneki:
Radsails Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Tole bo pa ornk cirkus :OK: ← Kako gre že tista: NE BOJ, MESARSKO KLANJE... :OK:
Sajo Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Sam mal me je strah da bojo imele Pupe že v štartu prednost........ namreč vsi bojo za njih navijal :OK: Jaz pa za mikrofonom :P
Gregs Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Sam mal me je strah da bojo imele Pupe že v štartu prednost........ namreč vsi bojo za njih navijal Jaz pa za mikrofonom Glej, da se boš dobro drl in navijal za njih... :devil: :P :naughty: :yea2:
SiR Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Sam mal me je strah da bojo imele Pupe že v štartu prednost........ namreč vsi bojo za njih navijal :OK: Ti še nis slišal Bladzota, ko kšno o puncah na motorjih reče, a?
eWe Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) radsails, a se lahko dobiva ob 12.00 pri bankomatu :004 rada bi tvoj avtogram :P Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil eWe
interfresh Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) Teya :OK: Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil interfresh
Radsails Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) radsails, a se lahko dobiva ob 12.00 pri bankomatu :004 rada bi tvoj avtogram :P ← eWe, z lahkoto, samo moraš povedati pri katerem bankomatu... :whistle: Včeraj sem si ogledal trening. Gil Motosport Pupe so imele manjšo nezgodo, drugače so pa punce čisto divje. Tisti ki so zraven treniral, Rajcing Tim, so jih v glavnem gledali v hrbet. :worship: Popravljeno Oktober 14, 2005. Popravil Radsails
Teya Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 eWe, z lahkoto, samo moraš povedati pri katerem bankomatu... :whistle: Včeraj sem si ogledal trening. Gil Motosport Pupe so imele manjšo nezgodo, drugače so pa punce čisto divje. Tisti ki so zraven treniral, Rajcing Tim, so jih v glavnem gledali v hrbet. :worship: ← SMC nažalost ne bo tekmovala... :cry: Je pa obljubila, da bo GLASNO navijala za svoj tim :OK: . Njeno dobro voljo in sposobnost bo težko nadomestiti, vedar bomo v novi postavi dale vse od sebe na jutrišnji dirki. Itak pa je najpomembneje da se imamo fajn. :hooray: :ninja: :P .)
Radsails Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 SMC nažalost ne bo tekmovala... :cry: Je pa obljubila, da bo GLASNO navijala za svoj tim :OK: . Njeno dobro voljo in sposobnost bo težko nadomestiti, vedar bomo v novi postavi dale vse od sebe na jutrišnji dirki. Itak pa je najpomembneje da se imamo fajn. :hooray: :ninja: :P .) ← Ja, ja, šteje samo zmaga... :hooray: :hooray: Škoda za SMC, je zelo dobro vozila... :(
Rokovnjač Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Mi pa še kr šraufamo... :blink:
bubamara Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Mi pa še kr šraufamo... :blink: ← ni čudno :P če maste pa tolk sixpackov pri sebi ;) drugač pa itaq, da je važna zmaga :yea1: me itaq zmagamo v ženski kategoriji :yea2:
motobaby Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 mene pa zanima, če še kdo pride v Kamnik navijat za "naše" ? :hmm: lp Andreja
Sajo Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Glej, da se boš dobro drl in navijal za njih... :devil: :P :naughty: :yea2: ← Drl se ne bom preveč... bom dal rajš mal bolj naglas :P Itaq da bom navijal za njih pa tudi za vse druge... saj veš nepristranskost pa to :slap:
motobaby Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) zbrisano ← jst bom itak prišla s "sposojenim" motorjem, pol bom pa gas navijala pa pokala, to bom moje navijanje - najbolj glasno :slap: :whistle: Popravljeno Oktober 15, 2005. Popravil Thundercat
Teya Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) zbrisano ← ja, lej ... če maš kake želje po dirkanju si kupi jermenarja... je glih na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) eden... :OK: povabla sem sam dve... kr so pač tri v ekipi... poleg tebe nisem povabla tudi anE, Kat, Sande7, Mačice, ... pa zato mislim da so nesposobne? Niti ne... Skuliraj se malo, bejba! :grrr Navijat pa naj pride sam tisti, ki bo to z veseljem počel in se zafrkaval z nami vsemi!!! :yea1: Popravljeno Oktober 15, 2005. Popravil Thundercat
.T. Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 S Silvijo prideva navijat za našo Bubico :yea2: :yea2: :yea2: Tadej
Nata Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 no daj Thundercat & Co. brište prosim mojo izjavo, ker je celotna bila mišljena kot hec in očitno ni priletela pri ljudeh v Bulls Eye ... tko da: draga Teya vzamem nazaj mojo nesposobnost humorja in čisto pridno konzervativno vsakdanje kot vsi ostali napišem: seveda pridem navijat oziroma pridem posebej sam za ekipo Teya & Co. ... ker mislim da ste ekstra special fajn in z veseljem se bom poleg tega pridružila še zafrkavanju z vsemi drugimi, ki pridejo ... :) ne si jemat k srcu prosim lepo ... it's just a good rip off at a improper moment .)
Jurij Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 ... Že navijam za eno žensko ekipo... :whistle: :yea2: O:-) ← Bomo imeli frulice zraven!!! :naughty: ← ....Bojo pripravli posebno frulico sam zate... :whistle: ← Rokovnjaška ekipa se duva ze cel teden...vas je ze kej strah? :kva2: ← Sam mal me je strah da bojo imele Pupe že v štartu prednost........ namreč vsi bojo za njih navijal :OK: ← mene pa zanima, če še kdo pride v Kamnik navijat za "naše" ? :hmm: ← ...Itaq da bom navijal za njih pa tudi za vse druge... ← brisano ← S Silvijo prideva navijat za našo Bubico :yea2: :yea2: :yea2: ← Očitno bo tole orenk navijanje... mrbit se pa premislim pa le naredim en ovinek tja čez pa prinesem kak rekvizit s sabo O:-) pa par rok za pomoč pa še od prejšnjega vikenda načeto grlo... :whistle:
eWe Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Vreme je naročeno. B) Proga je pripravljena. :OK: Tekmovalke so nabrušene. :grim Tekmovalci so že nestrpni. :yea2: Na vas je samo še - da pridete in navijate. :photo:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se