Skoči na vsebino

Bikers Club ALIEN INTRUDER


STARI

Priporočene objave

Kak telefon mogoče, kaj je s campingom, lokacija????????

PS zakaj jih ni na kolendarju----a obstaja kje, kak, čist popoln, koledar???

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

Npo pa malo bolj podrobno.Najprej naj odgovorim zakaj zbor ni na kolendarju.Ker klub v začetku leta ni načrtoval moto zbora ni vpisano na kolendar.Drugače lokacija ostaja stara.To je Ribiški Dom v Murski Soboti.Kamping je brezplačen na veliki travnati površini.Ob travniku je tudi en kos asfalta kjer boste lahko kurili gume heheheh.Drugače je pa sam prostor na idealnem mestu.ker vse skupaj leži ob jezeru (ribnik).Imate tudi možnost brezplačnega kopanja v sorazmerno čisti vodi in ne preveč mrzli.V petek in soboto bo ognjemet,ter veliko presenečenje večera.Tudi striptease bo oba dneva.Panoramska vožnja bo v soboto približno ob 16 h z enim postankom kjer bo prezplačna jedača in stripteas na mizah :afro1: Vse skupaj bo trajalo okrog dve uri.Po povratku sledijo igre nato pa žurka skoz celo noč.Nastopal bo Pero Lovšin ter vsi ostali.Tudi v petek bo žurka cez celo noč.Aja pozabil sem napisat da striptizeta ki bo nastopala na postanku panoramske vožnje ima najlepše joške v sloveniji.Ostale podrobnosti o nastopajočih pa pišejo na plakatu zgoraj.Drugače pa lahko dobite vse informacije na gsm 041 803 001 Dule.

Vabljeni ste v čim večjem številu za hrano in pijačo je poskrbljeno(specialiteta bograč) Uh čisto pa sem pozabil napisat da se bo vse skupaj dogajalo 9 in 10ti julij 2004.

post-20-1089117714.jpg

Popravljeno . Popravil STARI
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ti pa res hočeš da pridem, no ja verjetno pa res bom če sem bil že vsa leta razen lani (očitno mi bo sedaj žal za to :wacko: ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda, da je vreme tako zakuhalo. Že zdaj tradicionalno. Bili, videli, slišali (bolj slabo- še zdaj sem hripava..).. Uživali ob dobri družbi, pijači.. Nekaj sogovornikov je bilo vidno razočaranih, ker v soboto zvečer ni bilo striptiza.. Mogoče je pa bilo to PRESENEČENJE VEČERA? :D Skratka, itak da še pridemo.

to stari: a je to bila ista plesačica kot lani? (mi smo pobegnili pred dežjem) Po slikah sodeč se vidi, da ima (vsaj) dober okus (na vseh so gor Ninje :ph34r: ).. Pa ona se malo ugojila, jel? :loll:

Se vidimo drugo leto..

Lp, GREENNINJA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil premalo časa, da bi objektivno ocenil organizacijo.

Škoda, da ni bilo več folka. Pa MS je tako blizu.

Mogoče reklama ?

Plaz je dober, termin štima...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 4 mesecev pozneje...
  • 4 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...

Tudi mene ni bilo na letošnjem moto zboru v Murski Soboti,pa me zanima če bi lahko dobil kaj posnetega materijala z dogajanja?

Ne bo zastonj.uno11@volja.net

ma kdor je bil tam je vidu ja,za poduk ostalim pa naj povem da se ne splaca zamudit ,ker ponavadi je lih tam najbols festa ko mislis da ne bo..je pa blo zlo zanimivo...tut slike pogledat ce jih sploh ma kdo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!