bajsi Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Kočevljanke?! Mogoče je ded bil v "Kočevlju" al pa je bil bos pa mu čevlji gredo po glavi. Malo se mu je zapisalo, kaj češ. LP Bajsi
miros Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 simpatični dekleti,pa tudi red bull je prav prišel
Thundercat Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 ...a kr tkole z prstom je ole pomerla :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :D jst bi tud olje meru....... :naughty:
SiR Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: :D jst bi tud olje meru....... :naughty: daj si prst v lukno ...
Kruse Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 jst bi tud olje meru....... :naughty: :yea2: Jaz ga pa merim, ampak samo na motorju...Drugje je pa itaq "samopodmazovanje" :P ... in ni treba meriti...:rolleyes:
SHARKi Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 simpatični dekleti,pa tudi red bull je prav prišel ena izmed mojih želj, da mi je spoznat fotra od teh dveh deklet(da ne bo pomote, njih dve že poznam :004 )!!! kapo dol, da mu je uspelo v enem "šusu" narest dve tko lepi punci. :OK: :OK: :OK:
Twity Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 ena izmed mojih želj, da mi je spoznat fotra od teh dveh deklet(da ne bo pomote, njih dve že poznam :004 )!!! kapo dol, da mu je uspelo v enem "šusu" narest dve tko lepi punci. :OK: :OK: :OK: Men zadostuje, da sm spoznal njiju..fotra, če kdaj spoznam al pa ne.. :D LP,T :kva2:
SHARKi Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Men zadostuje, da sm spoznal njiju..fotra, če kdaj spoznam al pa ne.. :D LP,T :kva2: Upam da se nism napačno izrazil, predvsem zarad recepta bi ga rad spoznal sicer pa me boli k...za njega :kva2: :kva2: Twity pa še ena fotka sm za tebe
ixs Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Sorry :topic: ampak dejte jih prpelat še v naš Clubhouse Firestarter, da jih še ostali spoznamo:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se