Skoči na vsebino

Novoletni pozdravi od vlade RS

Priporočene objave

Objavljeno

Kdo mi je že pravil da so šli z avtom ponoč z ugasnenimi lampami nekičez200 pod rampo?

ElBarto in ostali mcgyverji... dajmo narest motor nižji od rampe... mwuhahaha... (seveda nižji od rampe ko bo v vertikali.. pa z voznikom vred...

LP

Objavljeno

Eh, se vec nas bo na regionalkah. Mogoce na avtocesti samo v dezju.

Objavljeno

Jst sm se itaq že do zdaj vedno vozila po stranskih cestah, ko pa bo končana avto cesta do Maribora, bo pa pot čez trojane itaq ena od lepših cest (nictovornjakovpress).

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

Uvedba evra kaj? Kaj pa ima prosim lepo evro z našimi cestami?

Sicer pa naj kar zvišujejo. Saj to ni nič novega. Že itak se nisem dosti po avtocesti vozil, zdaj se bom pa sploh nehal. Z motorjem polni gas na ravnost drvet tako ali tako ni užitek.

Accelerate 'till you see God, then brake.

Objavljeno

Klinc gleda še avtocesto, samo, take podražitve ponavadi povečajo promet po magistralkah,najbolj dovzetni za "racionalno" vožnjo izven avtocest pa so itak nedeljski vozniki in podobni antibiotiki. The government sucks!

---------

Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.

Objavljeno

Me ne gane sploh! S čoperjem nimam na avtocesti itak kaj početi.

Burn to be wild

Objavljeno

Tudi zame isto velja... Avtoceste niso za mojo "zverinico"

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Objavljeno

Hola!

Namesto da bi "navadne" ceste prepovedali za avtomobiliste, ce je zraven avtocesta (sanje malega Suzukija)...

LP suzuki

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

LDS banda, pač nadaljuje s svojim načrtnim delom o "uspehu" SLO. A ste morda pričakovali kaj drugega. Sam nimam kaj dosti iskat na avtocesti. Vendar so trenutki, ko se ti mudi in je avtocesta taprava izbira. Pri DARS-u pa bodo še vedno trdili, da nimamo dragih cestnin. Prekleta banda pokvarjena!!!

Da jim pocrkajo vse kure s petelinom vred!

Objavljeno

mogoče bi lahko za motoriste celo znižali cestnino oz. pustili bi staro ceno- samo razmišljam na glas.

lp marijan

Objavljeno

Včasih se je treba malo znajt!!!!!!!!! IN SICER:

iz ljubljane se peljete na izvoz vrhnika...plačate cestnino

se vrnete na AC in shranite listek

na koncu avtoceste prijavite,da ste listek izgubili...plačate polno cestnino

ko se vračate z morja na izvozu v ljubljani plačate listek iz vrhnike

Prihranek cca 2 piva

Klimbra.....preprosto neponovljiv

Objavljeno

Klimbra... ...preprosto neponovljiv!!!

Samo tega sam ne bi storil.. Da bi spustil del ceste ob Cerkniškem, pa "kačje ride" in prekrasne dolge odprte ovinke proti Črnemu Kalu... No way. Sicer pa avtocesto tako ali tako uporabljam samo za testiranje prestavnega razmerja.

Sploh pa se od doma vozim v Maribor vsak dan po odseku avtoceste od Slovenske Bistrice do Maribora, ki je zastonj!

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Objavljeno

quote:

Sploh pa se od doma vozim v Maribor vsak dan po odseku avtoceste od Slovenske Bistrice do Maribora, ki je zastonj!

koliko casa se?

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

koliko casa se?

Do konca... Če bo treba plačat, si bom pa mesečno kupil in se v krogu vozil...

Ah ja, saj če se kdo slučajno na relaciji MB - LJ vozi (mimo cestninske postaje Tepanje); kupite si mesečno na izvozu Sl. Konjice. Slaba stran je sicer, da se je treba vedno na izvozu ven peljat, U-turn naredit in nadaljevat v začetni smeri... Je pa DOSTI ceneje!

Objavljeno

Klimbra... ...preprosto neponovljiv!!!

Samo tega sam ne bi storil.. Da bi spustil del ceste ob Cerkniškem, pa "kačje ride" in prekrasne dolge odprte ovinke proti Črnemu Kalu... No way. Sicer pa avtocesto tako ali tako uporabljam samo za testiranje prestavnega razmerja.

To vidiš lepo da občuduješ našo prelepo deželo pa Kačje ride ki so postanek v senci na klopci,pa Postojna pol Senožeča,pa še nekaj dolgih lepih ovinkov prazna cesta čedalje toplejši veter pol pa Kozina počitek(ohladitev ledeno hladna steklenica coca cole al pa piva) in še nekaj minut,sledi čudovit pogled na to naše malo morje vonj borovcev in morja ,topel veter,srce čedalje hitreje bije prebližuješ se Rižani pa Cepkom in skoraj si že ob morju še par minut in pof čof in že si v slani vodi,čista zmaga.

Samo škoda ker si iz MB konca ker si verjetno to privoščiš bolj za vikend.Jaz pa po šihtu zajaham mrcino eno uro pa sem dol.Sedaj pa to zadevo že full pogrešam.

sanda

Objavljeno

quote:

Samo škoda ker si iz MB konca ker si verjetno to privoščiš bolj za vikend.Jaz pa po šihtu zajaham mrcino eno uro pa sem dol.Sedaj pa to zadevo že full pogrešam.

sanda

Kako eno uro??? A si ti tudi iz Mariborskega konca?

Objavljeno

edini problem je da v EU prepopvedujejo da bi trgovci in ostali z izgovorom na euro povecevali cene ker so dokazali da evro ne poveca stroskov. pri nas pa kar drzava rece da je euro kriv. a v evrih kupujemo asfalt, al placujemo ljudi, al kaj?????

ah drugic bodo pa krive razmere v argentini, pa ozonska plast, pa drzavljanska vojna v zgornjem timorju, poplave v bangladesu,.....

DARS SUCKS!!!!!

PS: se bom hodil v francijo in italijo na avtoceste vozit, so ze cenejse od nasih!!!!??!?!?!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

quote:

PS: se bom hodil v francijo in italijo na avtoceste vozit, so ze cenejse od nasih!!!!??!?!?!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

V Nemčijo, PERVY, v Nemčijo.. , tam so "djabe", pa še omejitev ni...

Objavljeno

NE VEM, KAJ SE TOLK BUNITE?!

Jest se po banu peljem samo preko mene mrtvog. Kakšen užitek pa je držat gas, se kregat z vetrom in študirat ravno vožnjo?

Ljubim zavite lokalne ceste in me A.C. en kurc briga - tudi če sem z avtom!

Pa-pa, Oporečnik

Objavljeno

definitivno sem za lokalne ceste z ovinki, smo te podražitve ac pa so že malo smešne da bi vsaj neko celoletno nalepko naredili tak kot Avstrici recimo ja samo pol ne bi mogli vsakih pet minut nekaj podražit

Grobnik, 1:39.317

Objavljeno

quote:

definitivno sem za lokalne ceste z ovinki, smo te podražitve ac pa so že malo smešne da bi vsaj neko celoletno nalepko naredili tak kot Avstrici recimo ja samo pol ne bi mogli vsakih pet minut nekaj podražit

Grobnik, 1:39.317

O tem je ze bilo govora in menda bodo morali tudi v AUT narediti zaprte sisteme AC. Zahteve EU.

hotschko

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!