Skoči na vsebino

Prica - Videl nesreco


WRC555

Priporočene objave

Pozdravljeni!

Danes, priblizno pol ure nazaj, torej okrog 17:00 sem oz. smo bili price prometni nesreci v Šenčurju pred bencinsko črpalko.

Motorista z motorjem Honda 900CBR Fireblade (starejsi model) je izsilil voznik osebnega avtomobila, ki pa ni ustavil, ampak zahrbtno pobegnil...motorist je po padcu pobral motor, in se odpeljal naprej; mislim da na lov za njim!

Jaz sem ravno v tem casu tankal na bencinski, cez nekaj minut pa se zraven mene za nekaj sekund ustavi pobegli voznik, malo pogleda okoli in se odpelje...sem pa tocno videl kako je imel "podrajsan" levi zadnji del avta.

Zapomnil sem si njegovo reg. tablico, tako da ce kdo tega motorista tu na forumu pozna naj sporoci, pa mu z veseljem pomagam!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem označil temo kot "sticky", da je na vrhu.

Verjetno ne bi škodilo, da bi že tu pustil svoje podatke, če seveda lahko, za primer da na forumu ne boš prav pogosto (samo en post ... ).

To bi pohitrilo čas pridobivanja podatkov, če nesrečnež tole opazi ...

Podatke lahko pa naknadno itak umaknemo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takoj poklici policijo povej kaj si videl, ker so sigurno prijeli prijavo od motorista ki je padel, tako da bodo veseli ko jim bos povedal. Lahko pa da so ga tudi ze prijeli, je lahko on vidu reg. ali ga celo ujel...jest bi sigurno poklical pa prasal ce so vsaj prijavo dobili..

Lp,Rock

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem pa ni dobro klicati policije, ce ne ves kaksne namene ima motorist. Kaj, ce je brez izpita, prometne, bil zadet,... tudi, ce imamo vcasih namen pomagati, lahko koga potisnemo v drekec. Zato prepustite to temu motoristu.. (samo moje mnenje)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še moij prispevek...tik predno se skregate zakaj ste delali izpit in zakaj bi se on vozil brez.

Komot pokličeš Policijo in poveš tablico avtomobila----datum in uro in kaj je bilo----če imajo med prijavami bodo našli, ni ti pa treba govort, da je bil motor ta in ta znamka--rčeš tak: en bel mal večji motor...po moje Honda...bla bla bla.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala vsem za nasvete!

Sem pol urce nazaj klical na policijo in je gospod policaj rekel, da pa vceraj ni bila prijavljena nobena nesreca s pobegom, kratko in jedrnato...me je se vprasal zakaj me to sploh zanima, ko sem mu povedal, ga pa ni zanimalo vec naprej :yea2:

Bom se naprej spotoma spremljal ta forum, ker sem bolj dejaven na drugih...zal nimam motorja, da bi pa gledal kaksne mrcine imate oz. so na trgu, me pa kar pri srcu zaboli :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!