Noise Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 Kakšen se vam zdi novi Guzzi? http://www.motosvet.com/motoart.asp?View=45&Page=0003 //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
marijan Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 GUZZI je pa GUZZI. dober kot kruh, prede kot muca, z njim se crkljaš, pa še voziš ga lahko. SUPER lp marijan
badfreek Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 Others have perfection and muscles but someone has style. badfreek rock till you drop...and then rock some more Uredil - Ice on 21/12/2001 09:33:55
Ice Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 sem ga videl v zivo pred parimi meseci pri dealerju v graz-u in mi je bil takoj vsec.samo nisem tak fan guzze,da bi sedaj bandita prodal. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
suzuki Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 Hola! O Guzzijih je tezko povedati kaj pametnega, ce ga nisi nikda vozil, bi rekel. Jest sem pred leti peljal Le Mansa II, pa me ni prevec navdusil: oblika in glas ja, voznja ne prevec - trdo, tezko. Pa se kolega, ki je pred zbrano moto druscino ponosno demonstriral "integralne zavore" je pri demonstraciji prav nemarno padel, ko so mu zavore zablokirale. V tem clanku pa mi je v oci padlo predvsem tole o voznji v ovinkih (citiram): ..."Linije na polovici poti nikakor ne boste mogli popravit"... Hmmmmmmm... I'll pass this one, too. LP suzuki freya in SharpNinja 2
strom Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 Guzzi... jah... guzziji niso bili nikoli lahki za peljat.. OK, guzziji nikoli niso bili lahki. Kolega ima LeMans-a I 850 pa je enmejčkn predelan... OK, zelo oskubljen... pa deluje sedaj zadeva kot bi imela 150kg... za peljat pa še ne vem. Ko bo vreme. No ja, da ne omenjamo vzdolžne glavne gredi pa še kardan pa tko naprej... Pri tanovih me moti ajnšpric pa še en kup elektronike... ki se na guzzijeve vibracije ne odziva najbolje. OK, saj dela dobro dokler dela... ko pa neha je pa ceneje in bolje kupit frgazarje od kakšnega starejšega guzzija. Če kdo za zmerno ceno prodaja kakšnega guzzija 76-93 naj pove. Novi so pa itak precenjeni. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se