Rude Boy Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 Jetz weis ich wehr ist Walter ! Diese Stadt ist Walter ! hmnja uvodna špica iz serije ko je Valter še lahko bil Bata Živojinovič ! :wacko: je kaj interesa za obisk tega moto zbora in obenem napraviti super furico do sarajeva in nazaj ! na hitro sem pogledal pa nisem našel nobnega linka od tega zbora ! ma kdo kaj na "zalogi" ? kaj pravi "sekcija za ex yu zbore" !!?? .)
superblackbird Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 Pravjo, da bom tud js tam.
vrho1679 Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Jst bi zlo rad šel, pa grem ravno za tem v Bulgarijo, pa tako ne bo znesl z dnarjem. Me pa zanima, če je kak zbor v Bosni še v avgustu ali septembru.
volk Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 Termin je ziher, mam flajer. Kontaktno št. dobiš na Hrvaškem koledarju srečanj. Sam bi ZELO rad bil tam upam, da dobim kakšnega še za zraven
Pervy Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 volk se slišima, poglej PM :OK: o čevapčičiiiiiiiiiiiiiiii, pivo, ceste in R'N'R !!!! :yea2:
superblackbird Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 Oh, je blo fajn. Pivo po 120 Sit, happy hours na roštilju, bazen, ...in predvsem prava ekipa.
S57CQ Objavljeno Julij 19, 2004 Opozori Objavljeno Julij 19, 2004 E jeb... ga spet sem zamudil dobro festo... :cry: lp DaNe ex ex YU sekcija
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se