suzuki Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Hola! Tole sem slikal iz avta predvčerajšnjim na avtocesti med Brezovico in Vrhniko. Kaj menite? Milunka, freya in SharpNinja 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Kaj menite? da nista šla zelo hitro ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 TEXAS!!! Folk nima več vsega na mestu ..... in poglej tablco in kako opremo majo .... jao jao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Hola! Hitrost je bila okoli 120 kph - glih tolk da sem ju lahko prehitel s Twingico s prižgano klimo :cry: in naštimal foto, tablico (spodnje številke) sem pa jaz zbrisal, se mi zdi prav tako. freya, Milunka in SharpNinja 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 (popravljeno) Kadar vozim turistično,moja isto sedi naslonjena na kufer z nogami na stopalkah,saj to ni nič takega,pa še avtocesta je,druga pesem je čez ovinke Popravljeno Julij 23, 2004. Popravil curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 :hmm: :hmm: Svašta!! :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Kadar vozim turistično,moja isto sedi naslonjena na kufer z nogami na stopalkah,saj to ni nič takega,pa še avtocesta je,druga pesem je čez ovinke Hola curi! še enkrat poglej (preštej?) noge... Milunka, SharpNinja in freya 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Pa ne me jeb.... :lol1: :lol1: :lol1: Pa še lepo primerno sta opremljena! :cry: Oba usnjene hlače, škornje, rokavice,.... :BUA: :grupni: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 O, Nike Skylon, lahek copat za tek, ki se na motorju gotovo več kot odlično obnese :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Kadar vozim turistično,moja isto sedi naslonjena na kufer z nogami na stopalkah,saj to ni nič takega,pa še avtocesta je,druga pesem je čez ovinke Kufer in nosilec so narejeni za obtežitev okoli 5-10kg, če se pa človek nasloni pa to krepko preseže. Pazi da ne zgubiš sopotnico skupaj s kufrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOJZ Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 (popravljeno) :kva2: Kar se tiče opreme sta verjetno upala da bosta padla pr večji hitrosti od 150km/h kjer jima tudi vrhunska oprema nebi pomagala :? :? :hmm: :hmm: Popravljeno Julij 23, 2004. Popravil BOJZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Pa kaj hudiča imate vi z njuno opremo..po zakonu je obvezna čelada ...vse ostalo je stvar posameznika...ja in tudi jest se na kratke proge zapelem v sandalah v kratki majci in kratkih hlačah...če se zložim...je to popolnoma moja stvar in posledice nosim sama.... Glede sedenja pa...sej mamo policaje Dogodek v mestu Gogi :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Zakaj pa policaje? A v kakšnem zakonu piše, kako mora sopotnik sedet. Tukej gre po moje samo zato, da sta ta dva ''mal'' čudna.. Mi imamo pa neki za kritizirat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 ..ona sproščeno....prazna cesta....ti k slikal pa z eno roko na volančku..z drugo pa na fotiču..pa učke...ti si vozu in sliku...on je vozu ona pa uživala..varnost je bla o.k.....nč k takga....so še hujš zadevce...tist k živi z motorjem že ve.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Zakaj pa policaje? A v kakšnem zakonu piše, kako mora sopotnik sedet. Tukej gre po moje samo zato, da sta ta dva ''mal'' čudna.. Mi imamo pa neki za kritizirat... Sigurno obstaja kaj v vezi..ogrožanje sebe in drugih z neprimernim sedenjem...lohk pa probaš in probi stat na zadnjem sedežu al se pa riverc usedii...pa potem povej kaj ti bodo policaji rekli. uspešno zgražanje še naprej.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 ..ona sproščeno....prazna cesta....ti k slikal pa z eno roko na volančku..z drugo pa na fotiču..pa učke...ti si vozu in sliku...on je vozu ona pa uživala..varnost je bla o.k.....nč k takga....so še hujš zadevce...tist k živi z motorjem že ve.. :D Jazbec, bemti, od kdaj pa ti lublanski dialekt toučeš? :blink: p.s. Z vsem ostalim se pa absolutno in popolnoma strinjam s tabo ( častiš jutri okrog poldne pol pice? :devil: :naughty: - grem mimo) :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Lina, ne se razburjat... Ampak glede policajev mam pa prav. Nobeden ne bi ustavil teh dveh in jima pobral sitke! Verjemi! Drgac se je pa na zic čist fajn vsest rikverc. Če je pri miru pa fajn sopotnica zadaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Po moje pa da gre za priprave na porod na motorju. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Sej se ne razburjam....sam pišuka vsak po svoje...če ji paše tako sedet in če voznika ne moti...tržaška cesta je na tem delu pa do vrhnike...čist dogočasna in res ne vem kaj je tako šokantnega...sej nobenmu nič nočeta. ,,Moja svoboda, da stegnem roko se konča tam kjer se začne tvoj nos,, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Čistuni brez dolgoprogaških izkušenj, prosim da ste tiho. Moje potovalne perverznosti so npr., da pri 120 na uro stojim na tačkah nekaj km (da dobim zrak v glavo in pretentam išijas za nekaj deset km), potem se zleknem na motorju in naslonim noge na agregat, Mačka si pa vmes na zadnjem fotelju sonči ramenski obroč (dovoljeno je odpiranje bočnih kufrov, da poišče zaščitno kremo). Še kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 (popravljeno) potem se zleknem na motorju in naslonim noge na agregat, Mačka si pa vmes na zadnjem fotelju sonči ramenski obroč (dovoljeno je odpiranje bočnih kufrov, da poišče zaščitno kremo). Še kaj? Mhm.... :OK: Če glih preveč piha, je sopotnicam dovoljeno ( med vožnjo seveda) vstavljanje malih higienskih vložkov (zaščitajajčnikovpress) . :yea2: Še kaj? :hmm: Popravljeno Julij 23, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 če se zložim...je to popolnoma moja stvar in posledice nosim sama.... ni čisto tako, saj ti jaz plačam zdravljenje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 ma sem mislil da so trije gor, ko ste preštevali noge ! drugače pa moje mnenje, suzuki - da mi tega več ne delaš ! dvomim da imaš zmeraj v eni roki fotoaparat v drugi volan ! a si ti šel to z avtom po desni še enkrat malo prehitevat ! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Čistuni brez dolgoprogaških izkušenj, prosim da ste tiho. Moje potovalne perverznosti so npr., da pri 120 na uro stojim na tačkah nekaj km (da dobim zrak v glavo in pretentam išijas za nekaj deset km), potem se zleknem na motorju in naslonim noge na agregat, Mačka si pa vmes na zadnjem fotelju sonči ramenski obroč (dovoljeno je odpiranje bočnih kufrov, da poišče zaščitno kremo). Še kaj? Ceco ma čisto prav :yea2: Mi dolgo progaši telovadimo na motorju kot kakšni akrobati tako, da nas avtomobilisti gledajo kot, da smo neki norci :lol1: babnice nam spijo na motorju tudi nekaj ur :zzz: tole gospodično je pač nekaj pičilo :lol1: v zadnico :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2004 ... drugače pa moje mnenje, suzuki - da mi tega več ne delaš ! dvomim da imaš zmeraj v eni roki fotoaparat v drugi volan ! a si ti šel to z avtom po desni še enkrat malo prehitevat ! :hmm: Hola! Ne, ne prehitevam po desni, vedno poskušam najti najbolj preproste rešitve. Najprej sta me onadva prehitela, ko sem videl sceno sem ju (pravilno po predpisih) prehitel nazaj, iz tošla potegnil nabitega digitalca, ki je vedno z menoj, čez nekaj km zmanjšal hitrost da sta me še enkrat prehitela in takrat je nastala ta slika. freya, SharpNinja in Milunka 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se