Netman Objavljeno Julij 26, 2004 Opozori Objavljeno Julij 26, 2004 Zdravo, kako se vam je zdelo? Midva z Marelico bila tam.... Krožna vožnja super! Pestro dogajanje... Sveže pečeni kotleti in klobasa.
Netman Objavljeno Julij 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2004 Poraba: 20kg sena na dan + 10kg ovsa... :OK:
uross Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Poraba: 20kg sena na dan + 10kg ovsa... :OK: matr je požrešen pa samo 1 konja ima :hmm: :hmm: :BUA:
gic Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 matr je požrešen pa samo 1 konja ima :hmm: :hmm: :BUA: Kolk šele spije!!! :lol1: Da ne bo pomote, mislu sem tistga, ki ga jaha!!!
Marelica Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Kolk šele spije!!! :lol1: Da ne bo pomote, mislu sem tistga, ki ga jaha!!! kolker se spomnim, se je ob šanku ustavil samo jahač z vrancem in tam popil eno pivce... ... tak da ni ravno velike porabe :lol1:
stigmata Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Kje pa je sploh blo to? Mislim vem da nekje pr ptuju samo me zanima kje ker se zadnji 2 leti glih v tak čas potepam in niti ne vem kaj se "doma" dogaja .) :rolleyes:
Mačica Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 Kje pa je sploh blo to? Mislim vem da nekje pr ptuju samo me zanima kje ker se zadnji 2 leti glih v tak čas potepam in niti ne vem kaj se "doma" dogaja .) :rolleyes: Ajaj, Stigmata. Zdaj je že drugo ali tretje leto v Žamencih. Če ne veš kje je to: Tam mal naprej od Dornave.
IKE Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 ... se je ob šanku ustavil samo jahač z vrancem in tam popil eno pivce ... tak da ni ravno velike porabe :lol1: :naughty: ... kolkrat se je pa pri šanku ustavu ... :hmm: :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se