Mirmidej Objavljeno Julij 25, 2004 Opozori Objavljeno Julij 25, 2004 A bo letos tudi kaj komarjev v Ankaranu? Baje da zbor bo, več pa ne vem?
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 25, 2004 Opozori Objavljeno Julij 25, 2004 Zbor bo, komarjev bo v neomejenih količinah in pazte na stvari, ker baje gredo kot po tekočem traku!
Sanda7 Objavljeno Julij 26, 2004 Opozori Objavljeno Julij 26, 2004 Pridem :yea2: po možnosti že v petek
Shargo Objavljeno Julij 26, 2004 Opozori Objavljeno Julij 26, 2004 Zbor bo, komarjev bo v neomejenih količinah in pazte na stvari, ker baje gredo kot po tekočem traku! Jaz tudi pridem , pa da vidim ta tekoci trak :naughty:
SATAN Objavljeno Julij 26, 2004 Opozori Objavljeno Julij 26, 2004 no pa da vidmo kdo so tet kurci k pjancem kri pijejo.
metalbike Objavljeno Julij 27, 2004 Opozori Objavljeno Julij 27, 2004 Midva z Incubationom greva dol že v petek :yea2: :yea2: Razvaline+Firebird+ pir = :yea2: :yea2: O:-)
Manu Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Midva z Incubationom greva dol že v petek :yea2: :yea2: Razvaline+Firebird+ pir = :yea2: :yea2: O:-) Firebird bodo v petek, Razvaline pa v soboto... torej bosta morala ubrati varianto Firebrid + pir in Razvaline + pir :D .) Mislim, da vama ne bo težko... :hmm:
jalovec Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 v petek v ankaran v soboto pa v planico da ne bo favšarije !!!!!!!!!!!! :kva2:
peco Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 in pazte na stvari, ker baje gredo kot po tekočem traku! Kaj a na veliko kradejo al kaj? :? :angry: :huh: <_< :angry: :( :wacko: :ph34r: :xx: :BUA: :fight2: :grrr
hotschko Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 saj ni dvoma ... itaq ... pridem ... po potrebi večkrat zapored ... :D :yea2:
Shargo Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 Kaj a na veliko kradejo al kaj? :? Ja tko se neki suslja, bo treba kaksne misje pasti v kufre pa sotore podtaknt :hmm:
Einherjar Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 Ja tko se neki suslja, bo treba kaksne misje pasti v kufre pa sotore podtaknt :hmm: Mi smo bli lani tam, pa ni bilo panike, jaz nisem nic slisal, da bi se kaj dogajalo.
mk-r Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Kaj a na veliko kradejo al kaj? :? :angry: :huh: <_< :angry: :( :wacko: :ph34r: :xx: :BUA: :fight2: :grrr Jaz pa vam iz prve roke povem, da je moj prijatelj lani prišel brez čelade domov :BUA: Bo treba letos vseeno malo bolj popazit na svoje stvari :unsure:
Rude Boy Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 meni je lani izginla škatla kondomov !?! :hmm: pa ene dve škatli čikov še ! B)
Mirmidej Objavljeno Julij 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 A mogoče kdo ve kdaj je v soboto panoramska vožnja, lani smo dobro ohromili promet v kopru?
Shargo Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Ob 17.00. :010 ..po tej vrocini :hmm: :? :cry: :wacko:
gizmOkak Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 ja kr kradejo ja...enmu našmu so lani zmigouce ukradli, ne potrgali, prou odšraufali so jih :grim :angry: Tko d bo treba kar u karanteno z mopijem...na žalost pa me ne bo dol, nimam prevoza :cry: pa drugo leto :OK:
Shargo Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 ja kr kradejo ja...enmu našmu so lani... Zakaj drugo leto? Ja sm prid, bos tle kej nabavu... :lol1:
gizmOkak Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 nabavu :huh: :huh: :huh: zakaj če lahko kar vzamem :lol1:
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 mogoče bom glih na panoramsko uletela
Shargo Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 No pa smo bili na primorskem :rolleyes: Ej`ga stari, dober zur, dobro vzdusje, dobra muzika, vse dobro. Mogoce sploh ne strogo bikerski R&R zur, za kar so poskrbeli tudi italijansko govoreci fankijasi :OK: Na hitro in iznenada smo se srecali tudi z nekaj Motosvetovci, Fiftyjem, Manuelo in Bibo. Pozna ura in enormna kolicina :beer1: nas je prikrajsala daljsega druzenja. No zdaj se poznamo in nadaljujemo drugi teden .) Pohvalit je treba tudi svezezmrznjene japonske kalamare, ki so razen zmlete stirinozne crkotine vseh oblik, kar popestritev na vsesplosnih bajkerskih pozrtijah. No nima veze, vazno je, da je blo domace! Primorci :OK:
Tratnjak Damijan Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Bil v petek tam z Bobekom in so naju komarji skoraj požrli tako da sva jo po drugem piru raje mahnila v kamp na Debeli rtič. Moram pa reč, da mi muska ni sedla žal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se