Skoči na vsebino

12. Srečanje motoristov MK Skorpijon

Priporočene objave

Objavljeno

A obstaja kakšna karta,zemljevid (čist amatersko in enostavno) na katerem mestu točno se to dogaja.

Objavljeno
A obstaja kakšna karta,zemljevid (čist amatersko in enostavno) na katerem mestu točno se to dogaja.

Karte obstajajo.......najboljš da se zapelješ v Brežice in tam bodod sigurno kakšne hudo označbe tako da ne boš mogu falit. V Sloveniji so tovrstne prireditve suuuuuper označene, sploh če primerjaš z italijani ali avstrijsci ki tovrstne oznake(verjetno zaradi kakšnega EU zakona) popajo na velikost 10 cm 2.

Objavljeno

V principu ti je ze IXS razlozil. Picis po avtocesti do Cateza, kjer zavijes dol in se peljes ob reki Krki nazaj v smeri od koder si prisel do Krske vasi. Pred mostom rekeKrke bos verjetno zavil levo, ampak tam bo ze polno tabel. Nisem preprican o letosnji mikrolokaciji, vendar, ce bo tna istem mestu kot lani bos nasel pa, ce na eno oko zmis. Tkole .) Sicer pa spremljaj temo, verjetno bo kdo kaj tudi narisal.

Objavljeno

Ja, kaj zdej, a kdo gre ,a sploh bo in zakaj ne tam kot lani? :hmm: :?

Objavljeno
Ja, kaj zdej, a kdo gre ,a sploh bo in zakaj ne tam kot lani? :hmm: :?

Seveda gremo in v nedeljo se bomo na poti nazaj ustavili v uni oštariji, ko solato pakirajo za v Koper :devil: :P

Objavljeno
Seveda gremo in v nedeljo se bomo na poti nazaj ustavili v uni oštariji, ko solato pakirajo za v Koper :devil: :P

:yea2: :yea2: :yea2:

Na Škofljci! :)

p.s.

Se mi zdi, da je blo tam, kjer imajo mehiške pice :hmm: :?

Upam, da nam bo tudi letos Alla prnesla mentolove listke s Petrola. :rolleyes:

Objavljeno

Sm bil zdj na ''srečanju'', pa ni nobenga oz. sm tam vidu 5 motoristov in 3 šotorje postavljene, torej je placa za šotorjenje za1X še več kot dovolj :). Seveda je vzrok znan-pof**** dež, ki vsako leto vse zajeb*. :devil: Jutr pa če bo vreme je za pričakovat veliko množico motoristov in ostalih obiskovalcev.

Torej se jutr vidmo...

A mogoče kdo ve, kdaj se jutr prične panoramska vožnja?

Objavljeno

Ravnokar izvedel da ob 15h. Planirajo pa 70km narest...

Me prav zanima, koliko jih bo popadalo...

Objavljeno

Ma .....klinc.....se mi ne da doma sedet.....grem mal pogledat,kako kaj zgleda vreme u Brežicah.

Sam še govejo juhco odstavim s štedilnika.....pol pa lepo počas......na pivce.....povohat hrano(ipaQ je treba bit na shujševalni 100%).....pol pa damu.....otroka,pa ptiča,....pa še kdo bi se najdu.....nahrant.

SiYa :yea2:

PS.....pa vreme mi gor držte.

Objavljeno
Ma .....klinc.....se mi ne da doma sedet.....grem mal pogledat,kako kaj zgleda vreme u Brežicah.

Sam še govejo juhco odstavim s štedilnika.....pol pa lepo počas......na pivce.....povohat hrano(ipaQ je treba bit na shujševalni 100%).....pol pa damu.....otroka,pa ptiča,....pa še kdo bi se najdu.....nahrant.

SiYa :yea2:

PS.....pa vreme mi gor držte.

Klimbra, midva z mojo prideva okoli 17/18 dol...

Objavljeno
Klimbra, midva z mojo prideva okoli 17/18 dol...

Just on time. .)

Objavljeno

Bla tam ob 15.00 :)

Panoramska vožnja 3h. :blink:

Srečala Klimbrota. :004

Pojedla čevapčiče (sedem njih) . :huh:

Odšla ob 19.15. :o

Lilo kot iz škafa, prespala v motelu na Otočcu. :naughty:

Zjutraj vstala. O:-)

Šla čez Kočevje v Ljubljano, nato v Kranjsko Goro in čez Vršič v Bovec. :kva2:

Kobarid. Mlinsko. Idrsko. Jazbec. :yea2:

Zdaj doma. :OK:

Motozbor uspel. :notworthy:

Objavljeno

bil dol! Videl Krhko po daljšem času Pa enga belega golfa - ki guljufa da je ob cesti samo parkiran :BUA:

Lep sprejem - dubu nalepko, veliko motoril, lepa vožnja v spremstvu policije in odlična oskrba žejnih motoristov skratka drugo leto sem spet vaš.

Objavljeno

Ma kaj naj rečem........prima organizirano srečanje......mi je mal žau,ker nisem mogu ostat čez noč.Pa drugo leto.

Torej.....pivce za normalno ceno

Čevapi....malček drago za 7 komadov,drgač pa okusni!!!!!!!!!!!!!!

Panoramska vožnja(sledil do Kostanjevice,pol pa za LJ) :yea2:

Pot domou mi je popestril(pravzaprav me je vodil) en prijazen dečko,mi odpiral pot, pokazal kako si lahko hiter med prometom........ma blo je coollllll, sam kaj hudiča ni u špegu gledal,ko sem mu na izvozu iz AC mahal,da sem skor iz ceste zletu,pa žmigal......."kulega....kava"!!!!!!! No pa drugič!!!!!

Pa Manu in Fifty sta mi polepšala dan......me je blo že kar mal strah,da solo rajderji ostanemo samo z enim predstavnikom na srečanju......porka duš.....pa to se itaQ ne sme dogodit!!!!!!!!!!!!!!!

:004 :004 :004 :004 :004 obema!!!

Objavljeno

Upssssssssssssssss

Pa na eno prav nič prijazno oso sem pozabu.....me še danes boli moj mali , lepi, oh in sploh nosek!!!!!!!!

Sovražim pikajoče živali........raje sam mal pikam....čevape,salamce sire.....da nau narobe razumljeno :naughty:

Objavljeno

Hmmm-pa kje ste se skrivali......??? jest nisem nobenga srečala ...res pa da nisem bila ravno sokolovo oko...

Objavljeno

Lina......več kot VELIKE številke 1 na hrbtu pa že skor ne mormo okol nost......no drugič zate specialno......transparant pa objava po ozvočenju.....a bo OK???? :naughty: :naughty:

Objavljeno

Aja pa še neki....."solorajderji" smo tam,kjer se pije pivo in vpije vsesplošno znano solorajdersko geslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

Objavljeno
vsesplošno znano solorajdersko geslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

:kva2: :kva2: :kva2:

:xx: :xx: :xx:

Objavljeno
:kva2: :kva2: :kva2:

:xx: :xx: :xx:

Kaj........... :hmm: :?

A nisem prou povedal :kva2: :kva2:

Objavljeno
Kaj........... :hmm: :?

A nisem prou povedal :kva2: :kva2:

No ja ... khmm ... eni pijejo zraven šnops ne piva ;)

Objavljeno
No ja ... khmm ... eni pijejo zraven šnops ne piva ;)

OK......pa tut taki se najdejo,ki se z vodo nacejajo..........

Važno je geslo............... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :OK:

Objavljeno

Edin Icy-a sem srečala, pa on mene spoloh ne pozna in se mi ni dal obremenjevat človeka ---je bilo zelo zgodaj zjutraj) drugač sem bila pa na pool position-u pri ,,jurčku,,)--no pa drugič.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!