Skoči na vsebino

Zelooo poceni motorji

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni!

Na netu sem našel stran od francoske trgovine: "www.motor4all.com", kjer prodajajo nove motorje po zeloo nizkih cenah.

Npr.: Yamaha R1 =5331 eurov + davek.

Ker me je stavar zanimala sem kontaktiral z njimi. Prijazno so mi povedali, da bi me Yamaha YZF R1 stal 6980 eurov (pri nas stane 12.303 EUR - Delta Team) in, da je v ceno vključena tudi dostava (do Slovenije). Motor naj bi dobil 2-3 dni po naročilu. Plačal bi po povzetju in imel še 10 dni časa, da motor vrnem. Res čudovito. Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov.

Nekako mi smrdi po prevari. Kaj mislite?

Objavljeno

To se pa ful splača..Dej naroč, da vidmo ka bo!? :devil: :devil: :devil: :OK:

Objavljeno
Na netu sem našel stran od francoske trgovine: "www.motor4all.com", kjer prodajajo nove motorje po zeloo nizkih cenah.

...Yamaha YZF R1 stal 6980 eurov (pri nas stane 12.303 EUR - Delta Team) in, da je v ceno vključena tudi dostava (do Slovenije). Motor naj bi dobil 2-3 dni po naročilu. Plačal bi po povzetju in imel še 10 dni časa, da motor vrnem. Res čudovito. Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov.

:hmm: :? Skoraj bi verjel :hmm:

Objavljeno

To je zgodba o tem kako si za 800€ pamet kupiš.

lp DTW B)

Objavljeno
Pozdravljeni!

Ker me je stavar zanimala sem kontaktiral z njimi. Prijazno so mi povedali, da bi me Yamaha YZF R1 stal 6980 eurov (pri nas stane 12.303 EUR - Delta Team) in, da je v ceno vključena tudi dostava (do Slovenije). Motor naj bi dobil 2-3 dni po naročilu. Plačal bi po povzetju in imel še 10 dni časa, da motor vrnem. Res čudovito. Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov.

dej še men dva kup,.......................ti sam založ zame,...............pa ti bom pol dal, ko bojo motorji, pa še obresti boš dobu

Objavljeno

Copyright ©2001- 2004 Motor4ALL.com All rights reserved.

webmaster@motor4all.com

About Us

In business for more than 25 years at the same location in Paris, Motor4All.com has

been providing quality motorcycle products to customers all over the world. The

reason for our success - "It's not only business - it's personal". We treat our

customers with personal attention providing them with the best quality products

available. We want you to be happy with your purchase. If you need your product

shipped - we will do our best to ship your purchases at the lowest cost to you.

We pride ourselves in providing the BEST prices in town to all our customers!

We welcome visitors. We will make sure that you get the best price and product for

you specific needs.

Motors4All.com provides an easy-to-use, one-stop shop for your needs enabling you

to find solutions quickly and efficiently.

Our goal is to empower you, the customer, with an online shopping experience

that´s built on an unparalleled knowledge base, customer service and technical

support.

Our objective is to be your one shopping solution on the internet, be it for personal

or business purposes. We make customer satisfaction our number-one priority, so that

you can do your shopping worry free. And that does not stop when the sale is over, our

staff members are always here ready to help in any way they can.

vir: http://www.motor4all.com

pravi nice guysi so, ni kaj :lol1:

Objavljeno
Mislim, da tvoj smrad tudi do sem voham...

:yea2: :devil: :naughty: Prelepo, da bi blo res!

Objavljeno
Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov.

Pa čisto upravičeno te moti, ker jih ne boš več videl :grim

Objavljeno

Klem, lahko se pa probaš zmenit, da boš motor kar sam dvignil in takoj vse plačal :naughty:

Objavljeno

<_< Takle ti povem....2. advokata s sabo odpel, pa nabavte pa kako hudo uradno pogodbo napiš....

Pa če je sam natega vrjem da un bo revž :afro1:

Objavljeno

Kje bi lahko zvedu če se je kdo že opeku?

Če res s sabo vzameš kašnga uradnika in če greš dol iskat...

Nimam pojma... ne me poslušat.

Kaj pa ČE je res...

Objavljeno

Če je bi blo res bi se to že na veliko govorlo. <_<

Objavljeno

Kaj pa ČE je res...

in kolk si star, da si še vedno tko naiven?

Objavljeno

Najboljš,da se odpeleš v Priz v njihovo trgovino in daš denar takoj na mizo in tud motor takoj odpelješ :)

Le tako motor sigurno dobiš.Čeprov te cene so men ful sumljive,sam so mi všeč :OK:

Objavljeno

čisto možno, da opaziš še kakega, ki je bil ukraden v Lj

:rolleyes:

Objavljeno

Ja kr takoj poklic pa rec, da prides jutr tam, pa, ce se bos lahk kr odpelu domov :)

Pol pa tle povej kaj so ti rekli... :hmm:

Objavljeno
Ja kr takoj poklic pa rec, da prides jutr tam, pa, ce se bos lahk kr odpelu domov :)

Pol pa tle povej kaj so ti rekli... :hmm:

hm, mislim da ni nobene tel. st. objavljene :o

B)

Objavljeno
hm, mislim da ni nobene tel. st. objavljene :o

B)

Kaj se zdej tolažte, če ste preplačal ste preplačal. :devil: CBR 600 je 4000 EUR pa basta ! :lol1: :lol1: :lol1: :afro2: :smoke: :yea1:

Objavljeno

Moj stric je pri motor4all prejšnji mesec naročil FZ6. Moral bi ga dobiti že pred 5 dnevi, amapk so mu poslali mail, da imajo neke komplikacije, in da ga bi dobil v soboto (najksaneje ponedeljek/torek - u glavnem v začetku naslednjega tedna). Se pravi, da ni panike z dobavo.

Objavljeno (popravljeno)
Se pravi, da ni panike z dobavo.

zdaj pa ne vem ali paše za tem stavkom :devil: ali B) .

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno
Moj stric je pri motor4all prejšnji mesec naročil FZ6. Moral bi ga dobiti že pred 5 dnevi, amapk so mu poslali mail, da imajo neke komplikacije, in da ga bi dobil v soboto (najksaneje ponedeljek/torek - u glavnem v začetku naslednjega tedna). Se pravi, da ni panike z dobavo.

:lol1:

Objavljeno

Jason, da ne bo slucajno dobil motorja na sv. nikolaja....

B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!