klem Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Pozdravljeni! Na netu sem našel stran od francoske trgovine: "www.motor4all.com", kjer prodajajo nove motorje po zeloo nizkih cenah. Npr.: Yamaha R1 =5331 eurov + davek. Ker me je stavar zanimala sem kontaktiral z njimi. Prijazno so mi povedali, da bi me Yamaha YZF R1 stal 6980 eurov (pri nas stane 12.303 EUR - Delta Team) in, da je v ceno vključena tudi dostava (do Slovenije). Motor naj bi dobil 2-3 dni po naročilu. Plačal bi po povzetju in imel še 10 dni časa, da motor vrnem. Res čudovito. Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov. Nekako mi smrdi po prevari. Kaj mislite?
Šusi Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 To se pa ful splača..Dej naroč, da vidmo ka bo!? :devil: :devil: :devil: :OK:
Einherjar Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Mislim, da tvoj smrad tudi do sem voham...
Einherjar Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 mal pobrskal po netu: http://forums.ebay.co.uk/thread.jsp?forum=...=-29&msRange=40
Vojč Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Na netu sem našel stran od francoske trgovine: "www.motor4all.com", kjer prodajajo nove motorje po zeloo nizkih cenah. Npr.: Yamaha R1 =5331 eurov + davek. ...Yamaha YZF R1 stal 6980 eurov (pri nas stane 12.303 EUR - Delta Team) in, da je v ceno vključena tudi dostava (do Slovenije). Motor naj bi dobil 2-3 dni po naročilu. Plačal bi po povzetju in imel še 10 dni časa, da motor vrnem. Res čudovito. Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov. Nekako mi smrdi po prevari. Kaj mislite? :hmm: :? Skoraj bi verjel :hmm:
dave the wave Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 To je zgodba o tem kako si za 800€ pamet kupiš. lp DTW B)
bladzo Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Pozdravljeni! Na netu sem našel stran od francoske trgovine: "www.motor4all.com", kjer prodajajo nove motorje po zeloo nizkih cenah. Npr.: Yamaha R1 =5331 eurov + davek. Ker me je stavar zanimala sem kontaktiral z njimi. Prijazno so mi povedali, da bi me Yamaha YZF R1 stal 6980 eurov (pri nas stane 12.303 EUR - Delta Team) in, da je v ceno vključena tudi dostava (do Slovenije). Motor naj bi dobil 2-3 dni po naročilu. Plačal bi po povzetju in imel še 10 dni časa, da motor vrnem. Res čudovito. Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov. Nekako mi smrdi po prevari. Kaj mislite? dej še men dva kup,.......................ti sam založ zame,...............pa ti bom pol dal, ko bojo motorji, pa še obresti boš dobu
Špilferderber Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Copyright ©2001- 2004 Motor4ALL.com All rights reserved. webmaster@motor4all.com About Us In business for more than 25 years at the same location in Paris, Motor4All.com has been providing quality motorcycle products to customers all over the world. The reason for our success - "It's not only business - it's personal". We treat our customers with personal attention providing them with the best quality products available. We want you to be happy with your purchase. If you need your product shipped - we will do our best to ship your purchases at the lowest cost to you. We pride ourselves in providing the BEST prices in town to all our customers! We welcome visitors. We will make sure that you get the best price and product for you specific needs. Motors4All.com provides an easy-to-use, one-stop shop for your needs enabling you to find solutions quickly and efficiently. Our goal is to empower you, the customer, with an online shopping experience that´s built on an unparalleled knowledge base, customer service and technical support. Our objective is to be your one shopping solution on the internet, be it for personal or business purposes. We make customer satisfaction our number-one priority, so that you can do your shopping worry free. And that does not stop when the sale is over, our staff members are always here ready to help in any way they can. vir: http://www.motor4all.com pravi nice guysi so, ni kaj :lol1:
Shargo Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Mislim, da tvoj smrad tudi do sem voham... :yea2: :devil: :naughty: Prelepo, da bi blo res!
simonsi Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Moti me le to, da je ob noročilu potrebno plačati 800 eurov. Pa čisto upravičeno te moti, ker jih ne boš več videl :grim
Fritz Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Klem, lahko se pa probaš zmenit, da boš motor kar sam dvignil in takoj vse plačal :naughty:
atomaz12 Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 <_< Takle ti povem....2. advokata s sabo odpel, pa nabavte pa kako hudo uradno pogodbo napiš.... Pa če je sam natega vrjem da un bo revž :afro1:
frankie Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Kje bi lahko zvedu če se je kdo že opeku? Če res s sabo vzameš kašnga uradnika in če greš dol iskat... Nimam pojma... ne me poslušat. Kaj pa ČE je res...
Manijak Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Če je bi blo res bi se to že na veliko govorlo. <_<
Aleron Objavljeno Julij 28, 2004 Opozori Objavljeno Julij 28, 2004 Kaj pa ČE je res... in kolk si star, da si še vedno tko naiven?
kađiva Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 Najboljš,da se odpeleš v Priz v njihovo trgovino in daš denar takoj na mizo in tud motor takoj odpelješ :) Le tako motor sigurno dobiš.Čeprov te cene so men ful sumljive,sam so mi všeč :OK:
Broj Jedan Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 čisto možno, da opaziš še kakega, ki je bil ukraden v Lj :rolleyes:
Shargo Objavljeno Julij 29, 2004 Opozori Objavljeno Julij 29, 2004 Ja kr takoj poklic pa rec, da prides jutr tam, pa, ce se bos lahk kr odpelu domov :) Pol pa tle povej kaj so ti rekli... :hmm:
roly Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Ja kr takoj poklic pa rec, da prides jutr tam, pa, ce se bos lahk kr odpelu domov :) Pol pa tle povej kaj so ti rekli... :hmm: hm, mislim da ni nobene tel. st. objavljene :o B)
MotoManiac Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 hm, mislim da ni nobene tel. st. objavljene :o B) Kaj se zdej tolažte, če ste preplačal ste preplačal. :devil: CBR 600 je 4000 EUR pa basta ! :lol1: :lol1: :lol1: :afro2: :smoke: :yea1:
Jason Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Moj stric je pri motor4all prejšnji mesec naročil FZ6. Moral bi ga dobiti že pred 5 dnevi, amapk so mu poslali mail, da imajo neke komplikacije, in da ga bi dobil v soboto (najksaneje ponedeljek/torek - u glavnem v začetku naslednjega tedna). Se pravi, da ni panike z dobavo.
hotschko Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 (popravljeno) Se pravi, da ni panike z dobavo. zdaj pa ne vem ali paše za tem stavkom :devil: ali B) . Popravljeno Julij 30, 2004. Popravil hotschko
premza Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Moj stric je pri motor4all prejšnji mesec naročil FZ6. Moral bi ga dobiti že pred 5 dnevi, amapk so mu poslali mail, da imajo neke komplikacije, in da ga bi dobil v soboto (najksaneje ponedeljek/torek - u glavnem v začetku naslednjega tedna). Se pravi, da ni panike z dobavo. :lol1:
roly Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Jason, da ne bo slucajno dobil motorja na sv. nikolaja.... B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se