MotoManiac Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Moj stric je pri motor4all prejšnji mesec naročil FZ6. Moral bi ga dobiti že pred 5 dnevi, amapk so mu poslali mail, da imajo neke komplikacije, in da ga bi dobil v soboto (najksaneje ponedeljek/torek - u glavnem v začetku naslednjega tedna). Se pravi, da ni panike z dobavo. Cool, stari. Dej povej stricu, da mu zrihtam še registracijo ful pocen, 30 jurjev bo pršla. Sam mi more 10 jurjev v naprej nakazat, da vidim če je resen. Ti pošljem številko mojga računa na PM, pa pohiti naj, ker to je akcija sam še tri dni !!! O:-)
GUMY Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Moj stric je pri motor4all prejšnji mesec naročil FZ6. Moral bi ga dobiti že pred 5 dnevi, amapk so mu poslali mail, da imajo neke komplikacije, in da ga bi dobil v soboto (najksaneje ponedeljek/torek - u glavnem v začetku naslednjega tedna). Se pravi, da ni panike z dobavo. In potem se bodo pojavile še neke nove komplikacije, pa prosili ga bodo naj nakaže še 500EUR, da razrešijo tiste probleme pri uvozu, sicer se lahko zgodi, da bi moral še malo počakati in potem bodo probali še malo denarja scuzati dokler stric ne bo čisto znoru in zagrozu da jih bo prijavu. Potem ne bo od njih več ne duha ne sluha, izkazalo se bo, da ta firma v Parizu sploh ne obstaja (telefona, naslova ali kaj podobnega tako ni nikjer napisanega), da je denar nakazal na nek anonimni račun.... V glavnem klasičen nateg ampak vedno se najde dovolj naivnežev, ki nasedejo.
klemens Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 En izračun, glede na ceno R1 z davkom 6980 € in ceno brez davka 5331 € je treba na cene prišteti 31 % davka. Cena Zx-6RR je 7071 $ * 1.31 = 9263 $ = 1.852.602,00 SIT, kar glede na ponudbo istega modela na strani www.kawasaki.com za priporočeno prodajno ceno (z vsemi davki ??) 8399 $ sploh ni poceni ?? Kakšne so sploh provizije naših prodajalcev in uvoznikov ? Čisto verjetno je, da je nateg vendar se da cene neverjetno znižati pri prodaji preko Interneta (ni stroškov prostorov, prodajalcev, testnih motorjev, ...).
bajsi Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 @Jason ful privoščim tvojemu stricu, da bo motor dobil, vendar pa iskreno rečeno dvomim v to, če ga pa bo že dobil pa vsaj o dejanski ceni ki jo plačal z vsemi stroški skupaj poročaj. LP Bajsi
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 me pa prav zanima kaj se bo izcimilo iz tega nakupa
kađiva Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 In če ga bo od Jasona stric res dobil,pol pa takoj navali narode "viva la France" :lol1: :lol1: :lol1:
Aleron Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 Zakaj mam filing, da Jason ni mislil čist resno' :hmm:
Jason Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Aleron, bravo! Na pravi poti si. Ali me tako dobro poznaš; ali ti je pomagal hint (FZ6); ali pa kaj tretjega. V bistvu je v tej francoski ponudbi več resnice, kot pa v mojem prejšnjem postu.
bajsi Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 E Jason jesi majmun da praviš majmune od nas! :lol1: No sweat! LP Bajsi
gebre Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Ti kaj pa francoske hrenovke, to bi šele letel :lol1: :xx:
Damian Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 "Vem" za nove HD-je po 8000 EUR. Predujem je 4000 EUR na račun v Nigeriji (sporočimštevilkotegaračunapoprivatmailu.com) :lol1: :yea2: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se