azazelo Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Motoristični klub NO NAME RIDERS prireja 8. mednarodno srečanje motoristov, ki bo 06., 07. in 08. Augusta 2004 v kamnolomu Hruševje pri Postojni. Več na : No Name Riders 8. bikers meeting & rock'n'roll concert On Stage - Bandi na odru The DOORS FREE ENTRY FOR BIKERS
Lunardi Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Sigurno pridemo! :yea2: Lansko leto mi je blo zlo všeč :OK: Prišlo pa naj bi nekje okoli deset Srbov (prijatelji motoristi), in me zanima če bi iz strani kluba bilo mogoče dobiti vabila za te udeležence, saj vemo da potrebujejo vizo za Slovenijo. Normalno vso odgovornost nosim sam.
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 A bodo tudi tako navite cene, kot so bile lani???
superblackbird Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Ej Vale, a niso takrat MC Vukovi v Livnem (Bih)??
azazelo Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Sigurno pridemo! :yea2: Lansko leto mi je blo zlo všeč :OK: Prišlo pa naj bi nekje okoli deset Srbov (prijatelji motoristi), in me zanima če bi iz strani kluba bilo mogoče dobiti vabila za te udeležence, saj vemo da potrebujejo vizo za Slovenijo. Normalno vso odgovornost nosim sam. Ni problem, kar se tiče Srbov (verjetno pride tudi Šokijev frend Bora - Čorba), najbolje da pokličeš Šokija, ti bo vse povedal, danes ali jutri se vrne iz Hrvaške.
azazelo Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 A bodo tudi tako navite cene, kot so bile lani??? Kašne navite cene??? Misliš pivo po 360 sit, vstopnina brezplačna (za bikerje) ali misliš navite cene glede bandov, ozvočenja, organizacije, kroničnega pomanjkanja sponzorjev, etc, etc, ...???
Lunardi Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Ni problem, kar se tiče Srbov (verjetno pride tudi Šokijev frend Bora - Čorba), najbolje da pokličeš Šokija, ti bo vse povedal, danes ali jutri se vrne iz Hrvaške. Če je možno mi pošlji telefon na "PM", da se zmenim!! Pa hvala v naprej!!
gizmOkak Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Še nikol nism manku. :P ...in zdej tud ne bova :grrr
marjanca Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 Kdo pride na No Name Riderse, sem gledala njihovo spletno stran, pa se mi zdi da bo full O.K.
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 pridem,sej mam tko skor pred nosom
gizmOkak Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 bomo vidli, lahko d me zanese tudi tje :?
lina Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Osebno meni eden boljših zborov......in ..pridem... -by kekec lll
Thundercat Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 mogoče je ena tema dovolj..... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8744 :hmm:
Shargo Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Ja pismo, me ze firbec srbi...ajd, pridem se jaz, pa se cez ride se bom peljal, pa bom lahk kej napisal pol :P ... :chase:
Shargo Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Kdo pride na No Name Riderse, sem gledala njihovo spletno stran, pa se mi zdi da bo full O.K. In ti Marjanca, si se sel prijavit na forum samo zato, da bos vedel kolk pira mors nabavit, al kaj?... aja pa kak karton cipsa se uzam, pa redbul, za zjutraj :angry:
dave the wave Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 mogoče je ena tema dovolj..... ....mogoče pa obstaj več No name ridersov, kdo bi to vedel, ko pa nimajo imena :)
Einherjar Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 ....mogoče pa obstaj več No name ridersov, kdo bi to vedel, ko pa nimajo imena :) Mislim, da je celo klub sestavljen iz 1(enega) clana - lahko pa da se je kaj spremenilo...
MARJA Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Mislim, da je celo klub sestavljen iz 1(enega) clana - lahko pa da se je kaj spremenilo... Dobro misliš. Pa bodite pripravljeni na vstopnino.
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Dobro misliš. Pa bodite pripravljeni na vstopnino. Sploh za pešake imajo zasoljeno ceno ...
lina Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 en član? A to vi resno? Vstopnina tudi za motoriste?---koliko?
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Kolikor vem je že nekaj časa edini član NNR Šoki ... Vstopnina je bila lani za pešake 1.500 SIT (če se ne motim) ... Za motoriste je bilo for free ... Lani je bila med striptizetami znanka iz Tolmina (podobna Michelin gumi, sado-mazo look, Village People kapa, bič v roki in brez zob), ki se je drla iz odra, da nam vsem Slovencem jebe mamo ...
Thundercat Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 (popravljeno) Dobro misliš. Pa bodite pripravljeni na vstopnino. kolikor vem je poleg Šokija bil član še vsaj eden...mogoče danes temu ni več tako....klub ima dolgo in razburkano zgodovino....včasih je bil to klub velikih razsežnosti-z ogromno članov za takratne razmere........sedaj je drugače... vstopnine za motoriste ni..... Popravljeno Avgust 2, 2004. Popravil Thundercat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se