mrki Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Ali bi se bil kdo od lastnikov pripravljen srečat ta vikend na kofetu ali furci? Rad bi slisal eno mašino laufat, da potrdim ali ovržem svojo paranojo o čudnih zvokih. :wacko: LP
BAD PIT Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Jst bom ta vikend na mobi krogu in v Malencah na bikers Weekendu...,tko da,če se ti bo dal uletet dol,pa se lahko dobimo na kafetu ali furci...
vismaior Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 kaj boš tudi to leto kaj organizirala ;) ;) (ali sprejemate tudi GV )potem se vam z veseljem pidružim :kva2: sem z MB
dr-big Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Če lahk vprašam ?Kateremu/ri pripada tale črn-Huso ki ima tole Givi(al podobno) šipco videno na fotkah od Dančija... Me namreč zanima kako se v vetru kaj obnese..???In kako je kaj montaža tega zahtevna.... A.
motobaby Objavljeno Januar 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Če lahk vprašam ?Kateremu/ri pripada tale črn-Huso ki ima tole Givi(al podobno) šipco videno na fotkah od Dančija... Me namreč zanima kako se v vetru kaj obnese..???In kako je kaj montaža tega zahtevna.... A. Jaz imam Givi šipco; razlika "z" ali "brez" je kar očitna; je res da ni ne vem kako estetska tale šipca, samo opravljala pa svojo dolžnost; sploh pri večjih brzinah. Motor je bolj miren in tudi vožnja sama je bolj udobna (govorim o brzinah + 100km/h). Kar se montaže tiče: jaz sem kupila šipco nekje v Italiji, blizu Gorice, kjer so mi jo tudi takoj namontirali. Koliko se spomnim, je bilo potrebno neke vijake zamenjat, ker so bili tisti original prekratki. lp Motobaby
kp-kp Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Koliko se spomnim, je bilo potrebno neke vijake zamenjat, ker so bili tisti original prekratki. lp Motobaby Vijake od prednje luči.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se