premza Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 slikal sem, sam se mi zdi, da sm zbrisu fotko, k ni bla najbolša. Pol bova pa bolj težko ugotovila? A se je kaj iskrilo za motorjem?
motobaby Objavljeno September 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2004 SiM in Premza: brez zamere; ampak a sta že kdaj slišala za PM-je in chat :hmm: O:-) Lp B)
urqlle Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 Kolk motorjev je pa blo znamke Hysung? Iz slik razvidno vidim sam enga .)
motobaby Objavljeno September 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2004 Urglle: bili so/smo trije Husoti! Glede na to, da je bil na prvem srečanju samo eden, je to, kot je že danci1973 rekel 300% porast .) :D
urqlle Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 :D Le tako naprej naslednjic vas bo zagotovo vsaj 9, to bi blo pa ze kr nekaj, a ne??? :)
motobaby Objavljeno September 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2004 Kaj 9; 19 :naughty: Naslednjič bom dala v podnaslov: Hyosung srečanje; kdo si upa? :lol1: Kaj praviš?
Ervina Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 Danci1973, če si tole res ti, pol imaš v Trbovljah dvojnika! :blink: Dela pri gasilcih in mu je ime Tone! Izrezan Tonček. .)
ixs Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 :D Le tako naprej naslednjic vas bo zagotovo vsaj 9, to bi blo pa ze kr nekaj, a ne??? :) KAj pridejo še iz tujine?! 9 jih še niso prodal v Sloveniji!
motobaby Objavljeno September 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2004 Ne govori o stvareh o katerih nimaš pojma :fight2: ; samo na motosvetu nas je 12 :P ; sam bog ve koliko so jih pa v resnici še prodali! B) Lp Motobaby
jozicag Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Ene 3 poznam ko sploh ne vejo za motosvet oz. nimajo interneta! Tak da ne govort kolk nas je... Pa še več nas bo, ko pride v prodajo S in R različica! Let´s go HUSO-ti!!
SiR Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Ene 3 poznam ko sploh ne vejo za motosvet oz. nimajo interneta! Tak da ne govort kolk nas je... Pa še več nas bo, ko pride v prodajo S in R različica! Let´s go HUSO-ti!! moraš pa vedet, da bodo eni takrat svoje husote tudi prodali, ... ;)
danci1973 Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 moraš pa vedet, da bodo eni takrat svoje husote tudi prodali, ... ;) Če jih ne bodo prodali v tujino, bodo tudi ti prodani Husoti še vedno v Sloveniji. D.
motobaby Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) Ker je začetek sezone v polnem zagonu, pozravljam vse motoriste, še posebej tiste, ki vozite Hyosunge ali po domače Hrčke :yea1: in vas "obveščam" da se proti koncu meseca maja obeta novo, že 3. tradicionalno srečanje Hyosungov comet. Kar se tiče relacije pa kar na dan s predlogi.... .) P.s.: :blush: Motobaby Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil motobaby
BAD PIT Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 :yea1: Hello tud od mene!!! Ma če bova s Husotom živa in zdrava,potem 100% prideva... Upam ,da nas bo za odtenek več kot lani,ker bo potem bolj zanimivo,zato bom v Imenu MOTOBABY povabil še ene dva dolenca ,ki tud vozta kometa ,vendar nista forumaša... Pa častni gost (vemo kdo) vsekakor ne sme izostat... .) :grim i
mrki Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Pa častni gost (vemo kdo) vsekakor ne sme izostat... i No prav, bom pa prišel :lol1: Ja fino bi bilo, da se nas čimveč dobi, poleg fure tudi zato, da kakšno rečemo, izmenjamo izkušnje z motorjem, serviserji, težave - rešitve... Jaz vsekakor pridem, če bo le zneslo. LP
Tedybear Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Oprosti, Motobaby...šele zdaj sem odprl motosvet...in nisem vedu, da potekajo že te aktivnosti... Seveda pridem...predlog glede fure sem mogoče enkrat že dal..ne vem..bom pa seveda še mal premislu :yea1: . In seveda..pridem, pridem... :yea1:
mrki Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Motobaby! Kaj če bi se kakšen datum že malo v naprej določil? Pomoje bi si več ljudi lahko splaniralo oz. rezerviralo termin. LP
motobaby Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Motobaby! Kaj če bi se kakšen datum že malo v naprej določil? Pomoje bi si več ljudi lahko splaniralo oz. rezerviralo termin. LP ← 28. maj - relacija še ni povsem izbrana; srečanje Hyosungov comet :OK:
Tepko Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Me there - samo upam, da ne bo kje u prekmurju al pa mariboru al pa kopru ali kje drugje ekstremno daleč. :hmm:
pirrulz Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 (popravljeno) Me there - samo upam, da ne bo kje u prekmurju al pa mariboru al pa kopru ali kje drugje ekstremno daleč. :hmm: ← Brez panike, ne bo predaleč - pri tebi doma bo :slap: Okej zdaj pa zares: lahko tudi lastniki drugih dvokolesnikov, če bomo kje v bližini, pridemo malo Husote pogledat :hmm: , al nas boste postrani gledali? :ninja: :) Popravljeno Maj 10, 2005. Popravil pirrulz
motobaby Objavljeno Maj 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Brez panike, ne bo predaleč - pri tebi doma bo :slap: Okej zdaj pa zares: lahko tudi lastniki drugih dvokolesnikov, če bomo kje v bližini, pridemo malo Husote pogledat :hmm: , al nas boste postrani gledali? :ninja: :) ← itak.................. :OK:
SiR Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Motobaby, veš da pridem ... če bo klučavnca na Makaronu že popraulena :)
MotoManiac Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Do zdej ni blo panike tud z drugimi motorji. :)
era Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Se bo šlo spet na Marijo Reko :) :rolleyes: O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se